E

Er
20 Haziran 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme
Toplam: 3266 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Merhabalar. Youtubeda yayın çözer misiniz diye istekler geliyordu. Geçen yıl herhangi bir yayınla anlaşmam olmaıdğından telif ve hak muhabbetinden dolsyı çözmemiştim. Bu yıl 3d yayınlarıyla bir iş birliğimiz oldu. Onlar kitaplarını yenileyip daha iyi hale getirdiler. Ben de memnuniyetle çözmeyi kabul ettim. Ben çözerken memnun oldum. Kitapta gereksiz soru diye nitelebdirebileceğimiz soru belki 10 15 tane ancak vardır. Deneme sorusu tarzında soruları var,son sorulara doğru ve gayet kaliteliler. Bence ösym tarzında lafını hak ediyor. Eğer netiniz 15 ve üstüne geldiyse almanız gereken kitaplardan biri. Öğrenci gözüyle bakmak farklı ama öğretmen gözüyle baktığımda beni sinir eden ya kardeşim böyle de insafsızlık yapılır mı diyeceğim soru pek olmadı çok şükür 2000 soruluk bir kitapta bazen büyük saçmalamalar oluyor malum. Bu yüzden gönül rahatlığıyla tytye uygun olarak çözebileceğiniz bir kitap olmuş. Bundan sonrasında size faydalı olacağını düşündüğüm çözerjen bir şeyler öğretebileceğime inandığım kitaplara makul teklifler gelirse çözmeye çalışacağım. Yayın resmi olarak çıkış yaptığında ben de inşallah youtubedan çözümleri paylaşacağım Başarılar.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 171
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.818 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.241 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.