hiç izlemedim ama forumda çok övüldüğü için tekrar amaçlı tyt playlistlini izleyeceğim peki bu hoca neden bu kadar seviliyor |
eyüp b neden bu kadar seviliyor

-
-
İzleyince anlarsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk kez duyuyorum -
Bir konuyu kem küm etmeden öz bir şekilde anlatıyor. Genellikle ilk dinlenmede anlıyorsun. -
Çünkü işini ciddi bir şekilde yapıyor.
-
Piyasada ücretsiz düzgün matematikçi bulmak zor. Eyüpb de kaliteli nadir kanallardan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam çok güzel sorular seçip zayıf noktadan vuruyor ve güzel yorumları var.
-
Sesi güzel
Izleme trolluyorlar
Diğer hocalar gibi 60 dakikalık videonun 40 dakikası evvett güzeller güzeli bir okadar sazan bir okadar zeka fışkıran arkadaşım,işte biz buradayız matematiğin selasıyız,blop blop blop tık tık tık eheheheh ahahah gibi gereksiz detayları çıkartıp 20 dakikaysa 20 dakika gevelemeden anlattığı için hem kendi vaktini hem bizim vaktimizi çalmıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler. İnşallah 10 soru yorumlar da gelince biraz daha tekrar olaylarına girşiceğiz. Önce sağlık dularınızla tabi sonra da cakit bulursam 10 soru yorum ve mini 10 soruluk geo ve ayt deneme gelecek. 3d ayt denemeleri sağlam zor ama eyüp b kanalına yakışır saplamlıkta. Onlar da hazır. Yayın onay vrrince yüklenir -
quote:
Orijinalden alıntı: eyüpb
Teşekkürler. İnşallah 10 soru yorumlar da gelince biraz daha tekrar olaylarına girşiceğiz. Önce sağlık dularınızla tabi sonra da cakit bulursam 10 soru yorum ve mini 10 soruluk geo ve ayt deneme gelecek. 3d ayt denemeleri sağlam zor ama eyüp b kanalına yakışır saplamlıkta. Onlar da hazır. Yayın onay vrrince yüklenirHocam geçen yıl sınava yakın zamanda yaptığınız çalışmalar efsaneydi , o tarz bir çalışma yaparsanız çok süper olur dua ederiz.
-
youtube çöplüğünde bulabildiğimiz bir cevher olduğu için
-
Videolarında kullandığı sorular gerçekten bir şeyler katacak öğretecek cinsten sorular,Ses tonu ve anlatımı diksiyonu güzel ve üstüne videoların pdf ini ücretsiz bir şekilde veriyor.Daha ne olsun
-
Benim aslında ücretsiz vermem bir erdem değil. Ücretsiz olanın yüceltilmesi diğerinin hor görülmesi güzel değil. Ben ders notlarım olduğu için halka açık paylaşıyorum zaten yılların notları ve dursa öylece durur. Ama oturup kitap yazsam tabi ki o emek herhangi bir prayla ölçülemez ama yine de mecburen bir kitap parası oluyor -
Lafı dolandırmıyor net anlatıyor bu yıl ilk defa izledim hocayı bence gayet iyi
-
hakediyor
-
Adam çalışmadan durmuyor
1)Mini deneme serisi yapıp her soruyu detaylıca anlatıyor (bazı soru bankalarının vid çözümlerindeki gibi cevap şu deyip geçmiyor neden öyle olduğunu detaylandırıyor hatta bazen minik konu anlatımı bile yapıyor.)
2)Ezberletmeden gerçekten öğretmeye çalışıyor.
3)soru üzerinde sana yorum yaptırıyor
4)Soru yorum ve çoklu yorum oynatma listelerini aktif tutup sıklıkla oralara da video yüklüyor.
sıralamam üstünde büyük etkisi olan hocadır kendisi inşallah bir gün tanışma fırsatım olur.
Bi eyüp hocam bir de bıyıklı matematik hocam ikisi de güzel kanaldır.
Bir konuyu kem küm etmeden öz bir şekilde anlatıyor. Genellikle ilk dinlenmede anlıyorsun.
|
Diğer hocalar gibi 60 dakikalık videonun 40 dakikası evvett güzeller güzeli bir okadar sazan bir okadar zeka fışkıran arkadaşım,işte biz buradayız matematiğin selasıyız,blop blop blop tık tık tık eheheheh ahahah gibi gereksiz detayları çıkartıp 20 dakikaysa 20 dakika gevelemeden anlattığı için hem kendi vaktini hem bizim vaktimizi çalmıyor.
|
Teşekkürler. İnşallah 10 soru yorumlar da gelince biraz daha tekrar olaylarına girşiceğiz. Önce sağlık dularınızla tabi sonra da cakit bulursam 10 soru yorum ve mini 10 soruluk geo ve ayt deneme gelecek. 3d ayt denemeleri sağlam zor ama eyüp b kanalına yakışır saplamlıkta. Onlar da hazır. Yayın onay vrrince yüklenir
|
Benim aslında ücretsiz vermem bir erdem değil. Ücretsiz olanın yüceltilmesi diğerinin hor görülmesi güzel değil. Ben ders notlarım olduğu için halka açık paylaşıyorum zaten yılların notları ve dursa öylece durur. Ama oturup kitap yazsam tabi ki o emek herhangi bir prayla ölçülemez ama yine de mecburen bir kitap parası oluyor
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X