Şimdi Ara

EYÜP B CALLED ME, WE TALKED ON THE PHONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • An unknown number called at 9am today. I didn't open it, I came back after 12 hours. It was eyüp teacher, he changed his number and he was not registered. He told me that solving information spiral ayt mat would be more useful than 3d solving, but 3d did not offer him the information spiral book as a result of the agreement he made. for. Well, I didn't think about whether I should study mathematics or not, 75k dollars is a lot of money.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ula ekrem ne yazdın anlaşılmıyor

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar bu başlıkların açılmasını garip karşılıyorum. Eyüp b ismini sürekli söyleyelim ki itici olsun diye bir trollük bile olabilir. Benim abone sayım yaptığım işe göre az. 2018de nasıl anlatıyorsam aynı ciddiyetle şu an da anlatıyorum. Bir youtubera dönüşmedim. Forumda 2019da keşfedenler olmuştu ve o zamanlar underdog underrated vs havada ıçuşuyordu. Adım çok duyulmadığından duyan gören cevher görmüş gbi davranıyordu. Bilirsiniz genelde derslerin şov şeklinde anlatılması daha çok hoşuna gider genel öğrencilerin. Ama sanki donanımda daha çok ders kayhısı olan öğremciler olduğu için benim dümdüz anlatmam dikkat çekmişti galiba. Bu yüzden de forumda gerçektekinden çok daha fazla popülaritem oldu. Çoğu öğrenci beni bilmezken burada biliniyorum. O yüzden de ne var ki bu hoca da amma abartıyorsunuz diyen de oluyor doğal olarak. Bu yüzden olsa gerek bi twpki olarak da arka arkaya başlık açılıyor olabilir. Ya da şeyh uçmaz mürit uçırur hesabı acayip bi gözde büyütme de olabilir. Ne "overrated" "balon" hocayım ne de" underrated". Hedefiniz yüksekse biraz matematiğe ilginiz varsa faydalanırsınız yoksa zaten orta düzey anlatan tonlarca iyi hoca var. Mucize sunmam,anlatırım,uğraşırım. Biraz ön yargısız sabırlı olursanız işe yarar kanalım. Ya da hiç sevmezsiniz ulan ne biçim itici sesi var bi değişik bi tip der geçersiniz. Hayatta da hep böyle olur. Bazıları sebepsiz sevilir. Bazıları önce sevilir sonra bunun da bi tarafı kalktı denilir durduk yere. Somra yeni "underrated"lar aranır vs vs çok takılmayın. Ders anlatıyorum işte. Ben birisini sevmek yerine yaptığına saygı duymanın daha güzel olduğunu dşünüyorum. Sevmek farklı şey çünkü. Hepiniz ileride iş yapacaksınız. Emeğe saygı duymak her şeyin altında bir şey aramamak yeterli. Ben de işe güce giderken otobüse metrobüse binen biriyim. Beni her an bir yerdr sokakta yürürken ya da marketten eve ekmek gmtürürken ya da metroda ayakta tutunmaya çalışırken göreblrsiniz. Abartmayın yani. İyi çalışmalar

• We were in dining hall with my friends. Nvm we were sitting, we ate meal then I accidentally touched the tray a girl. The girl said that whats happening wtf so i apologized. She said that is he syrian or something different, they should go when she was talking his friends and I heard that conversation

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul ismi atatürk lisesisiydi ama gecen bi öğretmeni bi o c okulda bıcakladı o lisenin ismi o öğretmenin adı oldu ama sonra yeni bi okul acıldı bunun ismini atatürk yaptılar ben de yeni acılan ataturk lisesiindeydim sonra bunlar eski liseye gitmisler hepsi gec kalmıs dısarıda bi cıglıklar biri bagırıyor allah belanızı diye. türkçede tıkandım stres yaptım, matematiğe geçerken de bi tane daha o c trt haberden haber actı hakkımı helal etmiyorum. benim çok hakkıma girdiler.

• Olm sen iyi bi elemandın hatırladığım mantara bağladın iyice yazık oldu

• Forumda aktif konu yok hocam geçmişi yad etmek istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    It takes two ve a way out
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen kimsin a

• memoif kullanıcısına yanıt

• O da lazım

• Hocam çeviriden mi faydalandınız

• Memnun oldum

• eyüp b ile konuşarak mazhar olduğum yüce bir an

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.