Şimdi Ara

Eylül Ayı Hız 512 Düştü [Net Limitsiz] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım ayın 20-25 i arasında düşürücekler herkesinkini dün kota 40 gb civarı iken elektrikler gitti modem de gidince korktum hız düştü mü diye düşmemiş iyi ki de asılıyorum. :)

Orijinalden alıntı: dimitradon

suan için düşme yok downloada devam

Eylül Ayı Hız 512 Düştü [Net Limitsiz]

Arkadaşım sana birşey sormak istiyorum; bundan önceki aylarda yaptığın toplam download miktarını bu ay 3 günde geçmişsin. Seni tetikleyen birşey mi vardı? Yoksa tüm arşivini bu aya mı sakladın?

• quote:

Orijinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

suan için düşme yok downloada devam

Arkadaşım sana birşey sormak istiyorum; bundan önceki aylarda yaptığın toplam download miktarını bu ay 3 günde geçmişsin. Seni tetikleyen birşey mi vardı? Yoksa tüm arşivini bu aya mı sakladın?

aslında temmuz basından 27agustosa kadar üni stajını yaptım. fazla oturamadım pc ye ayrıca bu ay baska bi yere tasındk önceki evimde 4mb destekliyordu yeni tasındgım yer 8mb destekliyor ve gecen ay 15 agustosta tasındım 20sinde anca nakil basvurusu yaptım ttnet görevlileri saolsun neti baglamaya 21inde gelmisler ama eski eve adres degisiklignde eski adrese nakile gitmisler form doldururken ordaki kadına sordum eski adrese sakın gitmeyin vs die yok dedi biz aldık bilgileri dedi 23 agustosta net baglandı bi baktm hız 512kb sonra birde önceden divx arsivi yapıodm 510tane pcde divx film var bu ay 720p arsivine basladım.önceleride en fazla 100gb kota yapıyordum bu ay kendimi astım

suanki kota

• çok indirme yapmak için erken şöyle ayın 20 si olsun öyle asılırım yoksa düşürürler felan yanarız çekilmiyor hız

Orijinalden alıntı: jacob108

çok indirme yapmak için erken şöyle ayın 20 si olsun öyle asılırım yoksa düşürürler felan yanarız çekilmiyor hız

20 sinde 15 gb i 1 kb geçince hızın düşmesinde

Orijinalden alıntı: balerefone

quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

çok indirme yapmak için erken şöyle ayın 20 si olsun öyle asılırım yoksa düşürürler felan yanarız çekilmiyor hız

20 sinde 15 gb i 1 kb geçince hızın düşmesinde

düşersede düşsün şimdi düşmesinden iyidir

1881-193∞
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Şuan 14 GB. Fazla yüklenmedim ama 14 GB olmuş zaten. Bu saatten sonra yüklenmek lazım. Umarım düşmez...

Yüklen hocam bence de zaten yüklenmesen de sınırdasın bari düşmeden önce tadını çıkar

chester bennington
  • Arkadaşlar boşuna kasıyonuz 2gb 5gb kota falan hız düşmüyor şu an için ve eğer 1 2 hafta daha düşmezse zararlı çıkarsınız. Daha doğrusu siz zararlı çıkmazsınız ama biz indirenlerin kar i olur
  • Downstream hızı sanırım indirme hızımız ve 8mbitlik bağlantımda gecen ayki hız düşüşünden sonra bu ay 6002 olarak görünüyor ve max 600kb/s civarında dl hızı.Bunun için nereyi aramalıyım yada aramak birşeyi değiştirirmi ne oynak bir firma bu TTNET ya düşürdün hızı bari doğru yükselt.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNIPER82

@Hyapponzashi
    Biraz fazla abartmıyor musunuz?

Hayır.

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Downstream hızı sanırım indirme hızımız ve 8mbitlik bağlantımda gecen ayki hız düşüşünden sonra bu ay 6002 olarak görünüyor ve max 600kb/s civarında dl hızı.Bunun için nereyi aramalıyım yada aramak birşeyi değiştirirmi ne oynak bir firma bu TTNET ya düşürdün hızı bari doğru yükselt.

aynen benimde öyle

yazdım hatta buraya da cevap gelmedi:http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=42799259
  • arkadaşlar benim anlamadığım biz "sınırsız 1 mb/s" diye almadık mı bu adsli paketini. niçin 15 gb indirme yaptıktan sonra 512 kb/s hızını çekmek zorundayız. Bu nasıl bi şerefsizlik valla bıktık. Ayda 50 kağıt para veriyoruz ama yine olmuyor en iisi superonline fiberoptik kullanmak oda aynı fiyat hem de 10mb/s sınırsızı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kero87 -- 24 Eylül 2010; 23:28:27 >

Orijinalden alıntı: ayhand28

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: MeL*

Modemi kapamassanız hep açık durursa hız 512 ye düşmez

Sal-la-ma

Arkadaş Doğru Söylüyor, Eğer Modemin güç bağlantısı kesilmezse hızınız düşmez. Eğer otomatik düşürseler dün gece hızımızda otomatik artması lazımdı. Ancak modemi reseyince hıızım tekrar arttı. En iyisi Modeme Güç kaynağı bağlamak

Alakası yok kardes ben öncekı aylar o kadar dowload ındırmeme ragmen modemı yatmadan once kapardım sabah tekrar acardım fakat hıc bır hız dususu yasamazdım ki kota 30gb yi gecmistir indirdiğim dosyalardan bılıyorum. Ama bu ay nedense hızım dustu anlayamadım.. Modeme res atıyım dedım senın dusundugun mantıkla fakat duzelen bırsey olmadı arkadas ;)
    Cok paragoz s.refsiz olmus bu ttnet yapmadıkları i.nelik kalmadı bugune kadar.. Turkıyede ınternet kullanmak = Çin işgencesi .. Rezalet durumdayız ..
    Yazıklar olsnn !

• quote:

Orijinalden alıntı: kero87

arkadaşlar benim anlamadığım biz "sınırsız 1 mb/s" diye almadık mı bu adsli paketini. niçin 15 gb indirme yaptıktan sonra 512 kb/s hızını çekmek zorundayız. Bu nasıl bi şerefsizlik valla bıktık. Ayda 50 kağıt para veriyoruz ama yine olmuyor en iisi superonline fiberoptik kullanmak oda aynı fiyat hem de 10mb/s sınırsızı...

49 TL 10 mbps paketi diyorsan onunda adil kullanım hakkı var 50 GB
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.