Şimdi Ara

Eylül Ayı Hız 512 Düştü [Net Limitsiz] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

hint: ß = ss
  • 50 gb çok iyi 15 e göre , superonline'a geçmek lazım

Orijinalden alıntı: Hyapponzashi

Otomatiğe almış çakallar veya sizin santral çok acımasız.
  • Yav 99 TL'lik paketi 49 TL'ye kullanıyorsunuz 5-6 gün hız düştü diye parçalıyorsunuz kendinizi... Ya hiç geçmeyin ya da şartlar gereği hız düştü diye dert yanmayın bari

chester bennington
  • ya kardeş 512 e düşürmesin beni , 1 mb hız yani aldığım paketin hızını istiyorum sadece. Ceza verirmiş gibi 512 düşürmek nedir? ayrıca avrupa da daha ucuz deil mi bunlara 50 kağıt bile fazla, altyapı problemleri varsa hiç 8mb hızlandırma yapmasınlar o zaman. Bunlar hep oyun. Milletin kota hemen dolsun da yavaşlasınlar diye...
  • ben de 8mbit netlimitsize üyeydim. ama 2mbit'e sabitlenmişti adeta. bir gün mail attım adsl2 modu ile ilgili olarak, gdmt mod ile siz ancak 7mbit verirsiniz max. niye bu modu değiştirmiyorsunuz diye. haftasına 1 mbit oldu. 1024 e 512 mi ne, ben de akabinde 1024 e 256 moduna dönüş yaptım. ttnet bu adsl işinde önce üyenin ağzına bal çalıyor. sonra da bal yerine şekerli su vermeye başlıyor. bana bal almaya gelsinler diye sanki. 1 ay böyle kullanıp hattı iptal ettirebilirim. ne istiyorlar acaba hem tel hem de adsl iptal ettirilirken? bir de soru soruyorlar mı acaba niye iptal ettiriyorsunuz diye? 3g' ye geçiş yapıyorum demek lazım da nerdeee
  • 512 düşünce net çok mu yavaş oluyor sitelere girmek çok mu zorlaşıyor

Orijinalden alıntı: berrakk

512 düşünce net çok mu yavaş oluyor sitelere girmek çok mu zorlaşıyor

Evet. 2-3 sayfa açınca Browser kilitleniyor.
    HP Pavillion DV6-6001ST
  • quote:

Orijinalden alıntı: empathist

3 aydır her ay 30-40 gb civarı kullanıyorum, hız hiç düşmemişti ama bugün ilk defa 512 kb ye düştü, yeter ulen dediler
    fena bi durum, zaten 2 pc birden kullanıyo 15 gb yetmesi imkansız

aga baglantılar problemli merak etme düşürmemişlerdir. sana öyle geliyor...

Birde 512kb daki aşırı yavaslık 1mb hızı içinde gecerlimi. Degilse 1mb sınırsız actırıcam...
  • Tam hız alıyorsan çok rahat geçersin
  • 4 gb kotalıdan sınırsıza geçeceğim, 2 seçeneğim var:

1- 1 limitsiz 45 TL (sabit 1 mbps)
    2- netlimitsiz 49 TL (15 gb kadar 8 mbps sonra 512'ye düşüyor)

böyle söylediler, sizce hangisi?
  • 2 gündür internette yavaşlama var, TTNet'i aradım 8MBit Net Limitsiz vardı bende. Bu ay 15 GB download'ı geçtiğiniz için hızınız 512 Kbit'e düşürüldü dediler, 2 yıldır aynı tarife ilk defa başıma böyle bişi geldi.
    Nasıl beklerim ben şimdi 1 Kasım'ı.

Orijinalden alıntı: MajestiC

Bu 15gb gunluk nette gezinme, youtube videoları izleme ve mp3 indirme ile aşılabilirmi 1 ayda..

Birde 512kb daki aşırı yavaslık 1mb hızı içinde gecerlimi. Degilse 1mb sınırsız actırıcam...

Düşme oranı kesinlikle %100 değil ki, şansa birazda sanırım mesela ben 15gb'ye tur bindirdim adeta hemde 4-5 tur. Kimsinde ise 15'i geçtiği an düşüyor bence Netlimitisiz açtırmanızı öneriyorum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.