Şimdi Ara

Exxen’in popüler programı Konuşanlar artık Disney+’ta yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exxen’in popüler programı Konuşanlar artık Disney+’ta yayınlanacak
    Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformunda ayrılıklar devam ediyor. Gibi’nin final yapmasının ardından şimdi de platformun popüler talk show programı Konuşanlar, Exxen’den ayrıldı. Konuşanlar’ın yeni adresi Disney+ oldu.

İlk olarak YouTube’da yayınlanan, daha sonra Exxen’e transfer olan Konuşanlar, artık Disney+ platformunda yayınlanacak. Disney+’tan yapılan açıklama ile Konuşanlar’ın yeni bölümlerinin sadece Disney+’ta izlenebileceği duyuruldu. Eski bölümler ise Exxen’de kalmaya devam edecek.

Ayrıca Bkz.Amazon, Blade Runner 2099 dizisi için tarih verdi

Konuşanlar’ın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Hasan Can Kaya, Konuşanlar’ın Exxen’den ayrıldığını Temmuz ayında duyurmuştu. Dijital platformlar arasında yaklaşık bir ay süren savaşı Disney kazandı.

Disney+ üyelik ücreti ne kadar?

• Aylık Reklamlı: 164,90 TL

• Aylık Reklamsız: 349,90 TL

• Yıllık Reklamlı: 1.649 TL

• Yıllık Reklamsız: 3.499 TL

• Ahlaksız adam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reklamlı, reklamsız abonelik seçenekleri olduğu sürece bu platformların hiçbirine üye olmayı düşünmüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Exxen hic almadim hayatimda ve disney+'i da parasini hak etmedigi icin iptal etmistim iyiki etmisim diyorum. Bu program baslarda eglenceliydi ancak youtube donemi bittikten sonra b.ku cikti.

• Bu salak program geldiği için 2 ay Disney Plus üyeliğimi ödemiyorum. Alien Earth'i torrentten indirip izlemeyi düşünüyorum. 2 Aylık tepkim yeterli olur umarım.

• Toplumu yozlastirma misyonu verilen gereksizlerdendir kendisi.

• Bölüm başı 30.000 dolar istiyor diyorlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 26 Ağustos 2025; 12:44:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok izlenen bir program olarak çok para istemesi gayet normal.
    Ama program toplumsal ahlakı hiçe sayarak iş yapıyor.

• Hiç izlemedim arada kısa videoları çıkıyor sevmedim

• Dropzone D kullanıcısına yanıt
    sanki cok ahlakli bir toplummusuz gibi. fildisi kulede yada dunyaya kapali bir magrada yasamiyorsaniz cevrenize bir bakin yeter.

• darkaura kullanıcısına yanıt
    Toplum ahlâkı kötüyse iyiye yönlendirmek lazım daha da kötüye değil, ahlaksızlığı normalleştirmek en kötüsü.

• bel altı dışında bişey konuşulmuyor

• exxen için çanlar çalıyor sanırım. gibi ve konuşanlar dışında tutulan yapım yoktu. konuşanlar transfer olmuş, gibi de bitti. sırf gibi ekibinin emeği hatrına sadece gibi sezonunda üyelik alıyor, sezon bittiği an iptal ediyordum.

• Disney boykot

• biyeri kalktı o küfürbaz adamın o şerefsiz disneye gitti :S

• Hiç izlemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu programı zerre anlamadım; Bu zatta komiklik kırıntısı yok, sürekli bel altı vuruyor ama daha kötüsü insanlar neden azarlanmak, dalga geçilmek için bir programa katılır? Maalesef her yerde de çıkıyor zırt diye

• Programı sunan adamın suçu kadar programa katılıp her şeyini anlatma meraklısı insanların da suçu var.

• darkaura kullanıcısına yanıt
    hacım izliyorum sana ne de de bunu deme.

• bu programı eleştirdiğin zaman sen küfür etmiyormusun diyorlar.

evet ediyorum ama bir kadının, çocuğun yada tanımadığım bir insanın yanında asla etmem. belli arkadaşlarımın yanında konuştuğum şeklin normal gibi sunulması bana anlamsız geliyor.

dahası bunu savunanları merak ediyorum mesela evde kardeşiyle konuşurken böyle mi konuşuyorlar veya annesi yada babası ile ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 26 Ağustos 2025; 14:58:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.