|
Bildirim
Ahlaksız adam
|
Toplumu yozlastirma misyonu verilen gereksizlerdendir kendisi.
|
Çok izlenen bir program olarak çok para istemesi gayet normal.
Ama program toplumsal ahlakı hiçe sayarak iş yapıyor. |
Toplum ahlâkı kötüyse iyiye yönlendirmek lazım daha da kötüye değil, ahlaksızlığı normalleştirmek en kötüsü.
|
bel altı dışında bişey konuşulmuyor
|
Şu programı zerre anlamadım; Bu zatta komiklik kırıntısı yok, sürekli bel altı vuruyor ama daha kötüsü insanlar neden azarlanmak, dalga geçilmek için bir programa katılır? Maalesef her yerde de çıkıyor zırt diye
|
sanki cok ahlakli bir toplummusuz gibi. fildisi kulede yada dunyaya kapali bir magrada yasamiyorsaniz cevrenize bir bakin yeter.
|
Bu salak program geldiği için 2 ay Disney Plus üyeliğimi ödemiyorum. Alien Earth'i torrentten indirip izlemeyi düşünüyorum. 2 Aylık tepkim yeterli olur umarım. |
Programı sunan adamın suçu kadar programa katılıp her şeyini anlatma meraklısı insanların da suçu var.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bu salak program geldiği için 2 ay Disney Plus üyeliğimi ödemiyorum. Alien Earth'i torrentten indirip izlemeyi düşünüyorum. 2 Aylık tepkim yeterli olur umarım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 26 Ağustos 2025; 12:44:32 > |
|
|
exxen için çanlar çalıyor sanırım. gibi ve konuşanlar dışında tutulan yapım yoktu. konuşanlar transfer olmuş, gibi de bitti. sırf gibi ekibinin emeği hatrına sadece gibi sezonunda üyelik alıyor, sezon bittiği an iptal ediyordum. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 26 Ağustos 2025; 14:58:46 > |