MRB ARKADAŞLAR Bİ DOSYAYA VEYA HERHANGİ BİŞEYE TIKLADIĞIMDA O DOSYAYI AÇMAK İÇİN AÇAMIYORUM EXPLORER HATASI VERİO ANALAMADIM GİTTİ BİDE SAĞ BİLE TIKLANMIYO DOSYANIN ÜSTÜNE, BU HERHANGİ Bİ DOSAYA ÖRNEĞİN EXEL TABANLI VEYA RESİM, YİNE AYNI HATAYI VERİYO SİLEMİYORUM BİLE NE YAPMAMA GEREKİYO BU SORUN İÇİN PC YE İKİKERE FORMAT ATTIM GENE AYNI HATAYI VERDİ 2-3 GÜN ARADAN SONRA VALA İLK DEFA KARŞILAŞIYORUM BÖYLE Bİ SORUNLA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ... ???
makinende virüs yada script olabilir. hdd ni söküp başka bi pc de virüs taramasından geçir. Sonrasından biosu resetleyip bilgisayarını bundan sonra çalıştır. Diskinde çok önemli bi data yoksa partition magic ile dikini uçurup buradan partition larını oluştur. sonra windows kurmayı dene
BUNUN BAŞKA Bİ ALTERNATİFİ YOKMU ACABA BU COK KARIŞIK GELDİ BANA ..
bu en kolay yolu. zor olanı sorarsan bilgisayarını koltuğunun altına alıp servise götüreceksin.
ok yardımmın için teşekürler ben bi virüs taramasından geciriyim maa ben kaspersky aniti virüs programı kulanıyorumk bu virüs programının iyi olduğunu sölediler ama pc deki duruma göre iyi değil herhalde..
www.zonelabs.com da zonealarm internet security download yap. serialini sonra bulursun. ama makine de virüs varsa zonealarm kendini kurdurmuyo. bi dene yine de. kaspersky hikayeden bi program. bir de AD-AWARE yi indirip bi tarattır.www.lavasoft.com