Şimdi Ara

Google Chrome Hatası Lütfen Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar google chrome u her açtığımda tercih dosyanız bozuk veya geçersiz google chrome ayarlarınızı kurtaramıyor diye bir hata alıyorum.Siz de de böyle bir sorun varmı.Bu hatadan nasıl kurtulurum.Google chrome u silip tekrar yükledim fakat hata hala düzelmedi.Bunun çözüöü neir bilen varsa lütfen söylesin.Teşekkürler...

İobit uninstaller ile kaldırma işlemini gerçekleştirdikten sonra , gelişmiş tarama ile tarama yapın, size kalıntı dosyaları da gösterecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Atif Zafrak

Sistemde ek dosyaları kalıyordur. Programı kaldırınca tamamen kalkmıyor hocam.

İobit uninstaller ile kaldırma işlemini gerçekleştirdikten sonra , gelişmiş tarama ile tarama yapın, size kalıntı dosyaları da gösterecektir.

Kardeş dediğin programı yğkledim kaldırdım tarama da yaptım tekrar yükledim ama hala düzelmedi :(

Teamviewer ile.

İsterseniz bilgisayarınıza girip bir bakayım?

Teamviewer ile.

Kardeş hatayı altta paylaşacağım ona göre bir çözüm söylemisiniz?

2 gündür bu sorun var google chrome güncelleme yapmış acaba onda olabilirmi?

• Hatayı biliyorum hocam, bende daha önce kendi sistemimde karşılaştım. Ani kapanmadan yada bilgisayarı temizleyen programları kullandıktan sonra bu gibi sorunlar boy gösterebiliyor.

Tek çare tam tevekküllü Google Chrome'u temizlemek. Bende son güncellemeyi kullanıyorum, herhangi bir sorun yok.

Google Chrome kaldırınız daha sonra bilgisayarınızdan buraya giriniz

C:\Users\Kendi Kullanıcı adınız\AppData\Local\Google

burada ki dosyaları da silin, daha sonra program files girin, orada ki dosyaları da silin, daha sonra ccleaner indirin, oradan da bir temizle yaptıktan sonra, birde regedit temizliği yapın CCleanerin içinden.

daha sonra Google Chrome tekrar kurunuz.

işlemleri yapmadan önce gizli klasörleri aktif ediniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 18 Ocak 2014; 14:14:23 >

Hatayı biliyorum hocam, bende daha önce kendi sistemimde karşılaştım. Ani kapanmadan yada bilgisayarı temizleyen programları kullandıktan sonra bu gibi sorunlar boy gösterebiliyor.

Tek çare tam tevekküllü Google Chrome'u temizlemek. Bende son güncellemeyi kullanıyorum, herhangi bir sorun yok.

Google Chrome kaldırınız daha sonra bilgisayarınızdan buraya giriniz

C:\Users\Kendi Kullanıcı adınız\AppData\Local\Google

burada ki dosyaları da silin, daha sonra program files girin, orada ki dosyaları da silin, daha sonra ccleaner indirin, oradan da bir temizle yaptıktan sonra, birde regedit temizliği yapın CCleanerin içinden.

daha sonra Google Chrome tekrar kurunuz.

işlemleri yapmadan önce gizli klasörleri aktif ediniz

Kardeş dediklerinin hepsini tek tek uyguladım ve google chrome u tekrar yükledim fakat sonuç hala aynı birşey değişmedi yine google chrome u açtığımda aynı hatayı veriyor ve avast online security diye bir uzantı yükleniyor.Sorunu tek tek anlatıyorum.Ben ne zaman cclener ile pc yi temizleyip google chrome u açsam bu hata çıkıyor ve avast online security diye bir uzantı yüklüyor.Uzantıyı silmeme rağmen cclenar ile temizledikten sonra pc yi google chrome u açtığımda yine aynı hata ve avast online security yine yükleniyor ve yer işaretleri sekmesi de kayboluyor yukarıdaki resimde yer işaretleri sekmesi gözüküyor olabilir ama bir sayfa açtığımda yer işaretleri sekmesi kayboluyor.Bunun çözümü nedir çıldırıcam...

Kardeş google chrome dışında önerebileceğin başka bir tarayıcı varmı google chromeun altyapısında veya google chrome a benzeyen yada google chrome kadar iyi diybileceğin bildiğin bir tarayıcı varmı?Olmadı artık başka bir tarayıcı kullanacağım yapacak birşey yok.Sorunu altta paylaşacağım resimle daha ayrıntılı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CCleaner ile temizlerken Google Chrome seçeneği altında ki tik lerin hepsi işaretli olmaması lazım.

Bunlar seçili olsa kafidir. Ayrıca Avast kullanıyorsun sanırım, eğer avast kullanıyor iseniz, avast'ın içinden eklenti yüklemeyi kapatmanız gerekiyor.

Eğer isterseniz bilgisayarınıza bağlanarak bir göz atayım? Yok derseniz, tarayıcı olarak Firefox kullanabilirsiniz yada Opera.

Opera Chrome'un açık kaynak kodlu olan Chromium versiyonunu kullanıyor. Daha doğrusu bütün tarayıcılardan bir özellik alarak çalışıyor. Chrome kadar performanslıdır .

Ama dediğim gibi chrome kullanmak istereniz, girip bir bakmama müsaade edin, ama yok diyorsanız dediğim tarayıcıları denersiniz.

Son olarak Google Chrome'u açın ayarlara girin en aşağı doğru gelerek gelişmiş ayarlar seçeneğini açın ve tekrar en aşağı inin, orada tarayıcı ayarlarını sıfırlayın diye bir seçenek olacak. Oradan tarayıcıyı sıfırlayın, yeniden başlatıp deneyin. Bakalım aynı hatayı verecek mi ?

• quote:

CCleaner ile temizlerken Google Chrome seçeneği altında ki tik lerin hepsi işaretli olmaması lazım.

Bunlar seçili olsa kafidir. Ayrıca Avast kullanıyorsun sanırım, eğer avast kullanıyor iseniz, avast'ın içinden eklenti yüklemeyi kapatmanız gerekiyor.

Eğer isterseniz bilgisayarınıza bağlanarak bir göz atayım? Yok derseniz, tarayıcı olarak Firefox kullanabilirsiniz yada Opera.

Opera Chrome'un açık kaynak kodlu olan Chromium versiyonunu kullanıyor. Daha doğrusu bütün tarayıcılardan bir özellik alarak çalışıyor. Chrome kadar performanslıdır .

Ama dediğim gibi chrome kullanmak istereniz, girip bir bakmama müsaade edin, ama yok diyorsanız dediğim tarayıcıları denersiniz.

Son olarak Google Chrome'u açın ayarlara girin en aşağı doğru gelerek gelişmiş ayarlar seçeneğini açın ve tekrar en aşağı inin, orada tarayıcı ayarlarını sıfırlayın diye bir seçenek olacak. Oradan tarayıcıyı sıfırlayın, yeniden başlatıp deneyin. Bakalım aynı hatayı verecek mi ?

Kardeş tarayıcı a sııfrladım ama o da olmadı ayrıca o seçenekler işaretliydi zatenhttp://forum.ubuntu-tr.net/index.php?topic=23498.0 kardeş bu siteye bir göz atıp anlatırmısın ben pek yazılanlardan birşley anlamadım da galiba benim sorunuma benziyor çözümünü anladıysan daha ayrıntılı anlatabilirmisin.Bir de ben yandex browser nasıl chrome a baya benziyor.Firefox ve Opera dan iyi midir çünkü opera ve firefox u kullandım ama pek beğnmedim.Chrome en iyisi de.Şu pc ye bağlanma işi nasıl olacak anlatırmsıın benim pek bilgim yok da...

• Ubuntu için anlatılmış ama benim anlattığım ile aynı şeyi söylemiş arkadaş.

Dosyaları silin ve ekstaradan .config uzantılı dosya var ise onuda siliniz demiş. Ayarların saklandığı dosya bu.

Pek bir şey anlatmamış yani. Bilgisayar bağlanma işlemi çok kolay hocam. Yani aklınızda soru işareti kalacak bir yöntem değil.

Sizinde mantığınıza yatacak zaten. Öncelikle Teeamviewer sitesinden aşağıda ki dosyayı indiriyoruz;

http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_tr.exe

İndirdikten sonra programı açıyoruz ve karşımıza 2 adet numara çıkıyor.

1.si ID
    2.si Şifre

Bu 2 numarayı bana pm ile göndereceksiniz ve programı kapatmayacaksınız. Programı kapatırsanız bağlantı kuramayız.

Bu işlem sonucunda bilgisayarınıza bağlanacağım ve attığım her adımı sizde kendi ekranınızda izleyeceksiniz. Kontrol bende olacak , siz seyici olacaksınız.

Eğer kafanıza yattı ise ID ve Şifreyi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 18 Ocak 2014; 15:27:49 >

• quote:

Ubuntu için anlatılmış ama benim anlattığım ile aynı şeyi söylemiş arkadaş.

Dosyaları silin ve ekstaradan .config uzantılı dosya var ise onuda siliniz demiş. Ayarların saklandığı dosya bu.

Pek bir şey anlatmamış yani. Bilgisayar bağlanma işlemi çok kolay hocam. Yani aklınızda soru işareti kalacak bir yöntem değil.

Sizinde mantığınıza yatacak zaten. Öncelikle Teeamviewer sitesinden aşağıda ki dosyayı indiriyoruz;

http://download.teamviewer.com/download/TeamViewerQS_tr.exe

İndirdikten sonra programı açıyoruz ve karşımıza 2 adet numara çıkıyor.

1.si ID
    2.si Şifre

Bu 2 numarayı bana pm ile göndereceksiniz ve programı kapatmayacaksınız. Programı kapatırsanız bağlantı kuramayız.

Bu işlem sonucunda bilgisayarınıza bağlanacağım ve attığım her adımı sizde kendi ekranınızda izleyeceksiniz. Kontrol bende olacak , siz seyici olacaksınız.

Eğer kafanıza yattı ise ID ve Şifreyi bekliyorum.

Kardeş bana vakit ayırdığın için teşekkür ederim sorunu kendi kendime çözdüm.Anlatıyorum...

Google chrome a dair herşeyi sildim sonra ccleanerın en son sürümünü yükledim sonra Chromium denen bir tarayıcı var(Google Chrome a çok benziyor hatta aynısı ikizi diyebilirim)O tarayıcıyı yükledim Gezginler sitesinden indirip tarayıcıyı kurduktan sonra tarayıcıyı açmadan sağ tuş özellikler uyumluluk yönetici olarak çalıştır dedim.Sonra da girdim ayarlamalarını yaptım sonra ccleaner yaptım acaba bir daha o hata gelicekmi diye cclenar ile pc yi temizledim chormium u açtım ama o hata bir daha çıkmadı.Bu sorunu yaşayanlar varsa bu yöntemle sorunu giderebilirler.(İsterseniz google chrome yüklemeyi deneyebilirsiniz olmadıysa chromium tarayıcısını yükleyin zira google chrome dan hiçbir farkı yok...)

• quote:

CCleaner ile temizlerken Google Chrome seçeneği altında ki tik lerin hepsi işaretli olmaması lazım.

@Atif Zafrak hocam teşekkürler.az önce aynı sorunu yaşıyordum sizin bu yazıyı okuyunca ccleaner kaldırıp tekrar yükledim.ccleaner ayarlarınıda değiştirmedim.suan hiçbir sorun yok.

@denopan123 sizede benim yaptıgım gibi yapmanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankizmir

quote:

@Atif Zafrak hocam teşekkürler.az önce aynı sorunu yaşıyordum sizin bu yazıyı okuyunca ccleaner kaldırıp tekrar yükledim.ccleaner ayarlarınıda değiştirmedim.suan hiçbir sorun yok.

@denopan123 sizede benim yaptıgım gibi yapmanızı tavsiye ederim.

Sizin sorununuz da mı benimkisiyle aynıydı?

• Chromium zaten Chrome'un açık kaynaklı versiyonu olan ve Chrome gelen güncellemeri Chrome'dan daha önce alarak denenen bir tarayıcıdır. Chrome un beta aşaması.

Sorununuzun düzelmesine sevindim, zira Chrome yüklerseniz sorununuz devam edecektir. Çünkü Chrome la ilgili olan şeyler duruyor.

Chromium un dosya adı ve ismi farklı olduğu için hata almıyorsunuz. Ama dediğim gibi, sorununuzun düzelmesine sevindim.

Hayırlı akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.