Şimdi Ara

exper yetersiz inceleme yapmışsa??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    bunda 1.5 ay önce bir kazayapmıştım.arabanın sağ tafarı,çanurluk fln hasar aldı. arabayı servise götürdüm sağ çamurluk ön tampon deişti.kasko olduğu için cebimden para çıkmadı ama;
    şimdi başka bir durum var.araba ön tekerleklerinde hafif çukurlara girdikçe ses geliyodu.bi gün sanayiye başka bir sorunu düzelttirmek için gittiğimde hazır gelmişken şunada bir bakılsın dedim.usta amortisor dedi (bişi daa dedi ama unuttum)bunların deişmesi lazım.tabi aklımda kaza(kazada benim aracın sağ tekeri diğer araca şiddetli bir şekilde çarptı) acaba ordan kalan bi şeymi die "sağ taraf dimi dedim oda "evet sol taraftada var ama asıl hasarlı şağ taraf "dedi.
    şimdi asıl konu ;ben bu durumda sigortaya bu aracın kaza ile ilgili olduğu muhtemel kısmına bakım yapılmadığı konusunda haber verip sigortanın karşılamasını isteme hakkım varmı??
    benzer durumlarda sizlerinde başınıza böle olaylar geldimi?
    tşkürler saygılar..

• ön düzende problem olabilirmi ama kasko ne der bilemem
  • ben bı yarıın arım ne dıolar.eğer yaptık derlerse tamam ama eğer bakmadık derlerseki ; bu benim haklı olduğumu gösterir sanırım.sonuçta ortada bi anlaşma var.ben nası parayı eksik veremiyosam onlarda eksik iş yapmamalılar.
    az para deil 200-300 lira..
    ben buna benzer durumlar insanların başına gelmişmidirk/neler olmuştur die merak ettim.
    baklım hayırlısı.
    aracın sağ cant kapağı bile direk araca temes etmemesi halinde bile kırıldığına göre(hala aynı kapak takılı durumda)burda bir hasar oluşması muhtemel.
    bu durumda bu bir exper hatası sayılmazmı.exper raporunda böle bi hasar olduğuna dair bir işaret göremessem ki; böle bir bakımın yapılmadığını faturada görürsem buda yeterli olur bence.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.