Şimdi Ara

Asus Teknik Servis takibi konusunda yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    bi kaç saat sonra bilgisayarımı Asus Yetkili Teknik servis
    quote:

ASUSTeK COMPUTER TURKEY
    Address: Alemdag Caddesi
    Masaldan Is Merkezi C Blok D 1
    Kisikli / Uskudar / Istanbul
    Tel: +90216 521 46 01
    Fax: +90216 521 52 64

adresine göndereceğim..Ancak aklıma takılan bişey var.Şimdi ben kargoyu ARAS KARGO (ANLAŞMALI) ya verip bu adrese gönderceğim..Peki bana Teknik servis kontrol numarasını nasıl bildirecekler..Ya da bu konuda ne yapmam gerekiyor? teknik servisi aramalı mıyım?
    Evden çıkıp-Servise ulaşıncaya kadar yapmam gereken prosedür hakkında bana bilgi verirseniz çok iyi olur..
    Şimdiden teşekkürler...

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...

• Acil!!!

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • ASUS u telefonla aradığın zaman....kurye isteme ...seçeneği var...Seçeneği sadece dinledim...kullanmadım...Bu seçeneğe girip ...ücretsiz kargo ..istiyorsun ...diye biliyorum...Lütfen ASUS un sitesindeki telefon numarasından yöntemi araştırmanızı ve kullanmanızı öneririm.
    bende dell var aradım servısı serı numarasını soledm onlar da cagrı nosunu soledıler bana gercı serı numarasıdnan da takıp edebılıysun servıstekı laptopun durumunu ama asus ta varmı bu bılmıyorum

Orijinalden alıntı: cemark

eger laptopun serı numarasını bılıosan ara asus serısını onlar sana cagı orgulama numarasaını soylerler
    bende dell var aradım servısı serı numarasını soledm onlar da cagrı nosunu soledıler bana gercı serı numarasıdnan da takıp edebılıysun servıstekı laptopun durumunu ama asus ta varmı bu bılmıyorum

asusun bu servis numarasıyla hangi siteden nerden takip edliyor bilen varsa cevaplasın lütfen
    link verirseniz sevinirim
    canon a 570
  • asusun ürün sorgulaması yoktur sadece destek@asus.com a seri numarasını yazıp gönderin onlar size 1 günde dönüyorlar

Orijinalden alıntı: slh3772

asusun ürün sorgulaması yoktur sadece destek@asus.com a seri numarasını yazıp gönderin onlar size 1 günde dönüyorlar

asus k52jc serisi bir notebook kullanıyorum. iki ay kadar önce batarya bozulmaya başladı. şimdi on dk. kadar gidiyor %80 de kapanıyor bilgisayar. birde windows hiçbirşeyi açmıyor virüs girdi sanırım bir haftadır garip davranıyordu,dün akşam hiçbirşeyi açmadı görev yöneticisi bile açılmıyor. servise göndercem ama windows orjinal değil ürün kimliği var, bu durumdan dolayı garanti kapsamı dışında kalırmı. göndersem batarya problemini halladerlermi bilgi verebilirmisiniz.
  • yazılımdan dolayı garanti dışı diye bişey olmaz benim laptobum geldi teknik servisten 10 gün içinde halledip gönderiyolar bataryayı düzeltirler mi bilmiyorum kullanıcı hatası diyebilirleR.Ama sen yinede gönder belki hallederler.Benim bilgisayarın sorunu adaptör girişindeki tel kopmak üzereydi forumlarda daha önce okudumuştum aynı sorunu olanlardan kullanıcı hatası diye para talep ettiklerini ama benden para talep etmediler halledip gönderdiler belki seninkinide kullanıcı hatası demezler şansa kalmış artık bence gönder sen bi.Ama format atıyolar hardiskin siliniyo bunu unutma.
  • şu an format atılmış kadar veri var içinde 25 gb toplam. kendime ait veri bırakmadım içinde, virüs girdiğini anlayınca 2 tb hard disk aldım yedekledim lazım olan ne varsa o önemli değil. ben de birkaç arkadaşımdan duydum orjinal olmayan windows yükleyince garanti dışında kalıyo diye. doğruluğunu merak ettim ne olur ne olmaz diye . sonradan windowsu silip linux yükleyip öyle göndermek geldi aklıma hatta
  • bir de faturamı kaybettim fatura olmadan garanti işliyormu , fatura hariç herşey tam kutusu falan tertemiz duruyo cdler garanti belgesi kullanım kılavuzu vs. seri numarası yeterli oluyormu acaba ???
  • seri numarası yeterli oluyo bilgisayarını bataryanı ve şarj aletini kutulayıp ups kargo ile ücretsiz gönderebilirsin göndermeden önce asusa mail at onlar sana gönderi numarası diye bişey vercekler onu kargoya söleyip ücretsiz gönderebiliyosun.

Orijinalden alıntı: slh3772

seri numarası yeterli oluyo bilgisayarını bataryanı ve şarj aletini kutulayıp ups kargo ile ücretsiz gönderebilirsin göndermeden önce asusa mail at onlar sana gönderi numarası diye bişey vercekler onu kargoya söleyip ücretsiz gönderebiliyosun.

Gönderdiğim adres ankara olup geri dönüşünü istanbula isteyebilirmiyim. şu an ankaradayım ama 5-6 güne gidecem böyle bir uygulama varmı yoksa alındığı adrese mi bırakıyorlar?

Birde ekranın bağlantısının olduğu yerde birazda kenara doğru bi çatlak var nasıl olmuş bilmiyorum bunun garantiye (batarya ile ilgili olarak) bir etkisi olurmu bir bilginiz varmı? Teşekkürler..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.