Şimdi Ara

Exper Style M81P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar exper style aldım ve kullanıyorum çok memnunum fiyatı çok düşük diye aldım çantası dahil 10 taksite toplam 448 tl ye geldi incelerken bi kaç şey farkettim resimleride var fişe bağlayarak kullanabildiğim zamanlar bataryasını çıkarıyorum çıkardığımda sım kart girişi gördüm ve f12 tuşunda BT yazıyor sanırım 3G yi destekliyor ve bluetoot özellikleri var tam emin olamadığım için belki aranızda yardım edebilecek bilgi verecek birileri olabilirdiye yazdım bluetoot tespit edemedim telefon bi şey bulamıyor ve sım kısmınada hattımı bağlamadım hattımda sınırsız internet paketi var ama yinede cesaret edemedim şimdiden yardım eden arkadaşlara çok teşekkür ederim ucuz olduğu için bu özellikler sanırım yoktur diye düşünüyorum

     Exper Style M81P


     Exper Style M81P







  • BT = Bluetooth zaten kendin de yazmışsın. 3G varsa bile önce aktif etmeyi bilmek lazım. Bu cihazda daha önce bunu yapmış birinden öğrenmen gerekecektir eğer varsa.
  • ümidim burdan çıkar diye sanırım bluetoot yuvarı var ama takılı değil
    şu 3g konusunda bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok iyi olur
  • 3 g yok arkadaşım o kasada. sadece kasa önceden 3g slotlu yapılmış yanı yenı bir model cıkarttıklarında ellerınde slot hazır olsun dıye içine hemen 3 g modülü takı vercekler...

    ayrıca benım tevsıyem makinayı pilsiz kullanmaman.. pilsiz kullandığın zaman senınle teknık serviste her an göüşebiliriz:)
  • öncelikle hayırlı olsun dostum. ben de bu modeli kullanıyorum aynı soruyu bende araştırmıştım. M81P hd ready olarak geliyor yani içinde sim kart yuvası ve anteni mevcut ancak dahili 3G modem takıldığı zaman 3G özelliği aktif hale geliyor. Yani 3G özelliğini kullanmak için dahili bir 3G modem alıp takmak gerekli.
  • Selam,
    Üründe bt yok. BT'li modelleri de olduğundan klavye üzerinde BT ikonu var. Yani üreticiler opsiyonel device için klavye değişikliği yapmazlar.
    3G içinde EXPER'den 3G modüllü ürün alabilir ya da yalnızca 3G modülü sipariş edip teknik servis te taktırabilirsiniz. Takıldığında açmak için Fn ve ? ( soru işareti)'ne basmak yeterli. 3G modül için önerim Huawei EM770'dir. Daha fazla bilgi için ürün beraberinde gelen ürün CD'sini optikli bir bilgisayarda açıp manual klasöründeki pdf'e gözatabilirsiniz.
    Saygılar,
  • HORT


    Arkadaşlar ben bunu hala kullanıyorum. Batarya bozuldu ama. Cüzi bir fiyata satarsanız bataryasına talibim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.