................... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E449A54C -- 20 Ağustos 2023; 21:17:49 > |
Exper raporuna göre bu araç alınır mı?

-
-
Araç taklalı muhtemelen ve dört taraftan da kazalı yüksek ihtimalle çünkü iç taraftaki parçalar işlemli hasarlı diyo, kaza yapılmayan tarafı kalmamış gibi, bunları bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 16 Ağustos 2023; 10:24:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağlam ustada yapıldıysa sorun olmaz ancak bunu bilemezsiniz farklı araçlar bakmanızı öneririm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınmaz hoca alınmaz kaç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam araç ciddi kazalı…Aldıktan sonra sürekli aruza çıkaran düzen tutmayan yerleri olabilir…Ben almazdım…Boyalı bile olsa iç kısımlarında bu kadar oynama olmayan araç bakmanızı öneririm
Araç feleğin çemberinden geçmiş. Nasıl toparlandığı da meçhul. Olası ikinci kazada darbeyi sönümleyecek hâl kalmamış. Kesinlikle uzak durulmalı
almam . kısa net .
-
exper arkadaş adam gittikten sonra bizim baktığımız yerlerde sorun yoktu çok bir işlem uygulanmamış şaselerde sağlam fakat podyede ufak işlemler var dedi. muhtemelen sağdan soldan bir darbe aldı fakat şaseye kadar girmemiş.
çamurluk dışında değişenide yok o yüzden dedim hasar kaydıda çıkmıyor araçta temiz gözüküyor. hiç alınmaz mı diyorsunuz yani?
-
En tehlikelisi de hasar kaydi cikmamasi. Bu da zaten hasarli ama islem gormemis parcalari acikliyor. Yani bu hasarli parcalar duzeltilse onarim maliyeti cok artacakmis maa onarmadan birakip ucuza kacip sanayide halletmisler. Nurtopu gibi bi tramersiz arac olmus ama her yeri hasarli.
podye bu kadar önemli bir parça mı hocam? ben şaseler en önemlisi diye biliyordum orada hata yok diyor
-
Symbol piyasasını bilmiyorum ama kendi piyasasındaki muadillerinin altında fiyat verdiyse alınır binilir.
Bu aracı alırken düşük fiyatlı olduğu için almak isterim. Yüksek fiyatliysa alınmaz. Ayrıca km yüzde 90 gerçek değil. Ama bu da önemli değil. Dediğim gibi fiyatı düşükse alınır.
7 no'lu kule tek başına herşeyi anlatıyor
ALINMAZ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değil 395e 195e bile almam
podye ozellikle kafadan carpmalarda, motor aşağıya dşene kadar yaşam kabinine zaman kazandırıp darbeyi emen bir parçadır. mukavemeti düştüğünde motor düşene kadar gereken zamanı olusturamaz ve motor yaşam kabinine girer. muhtemelen bu sizi ve yanınızdakini öldürmeye yeter.
şasiler önemli zaten podye de şasiye ait bir parçadır.
çok ciddi hasar olmadıgında bile araç sağa sola çekme yapar düzen tutmaz. kısa mesafede yavas hızda iadere edilir ama 80-90 üstünde ızdıraba dönebilir.
Benzer içerikler
- bayiden sıfır araç alırken notere gidilir mi
- toyota auris 1.6 advance skypack multidrive s yorumlar
- opel corsa paket sıralaması
- direksiyonu tam çevirince gelen sürtme sesi
- android teyp saat ayarı bozuluyor
- toyota corolla cross hybrid
- 2021 dacia duster
- xiaomi araba
- volkswagen tayron 2025
- ötv matrah düzenlemesi 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X