Şimdi Ara

EXPER H7G FORMAT ATAMIYORUM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SİTEDEN ROMU BULDUM INDIRDM.
    BATCH TOOL PROGRAMINIDA INDIRDM
    USB BAGLIYORUM PEMPE YANIYOR AMA SWITCH TIKLAYINCA YEŞİL OLMUYOR KUTU TABLET KAPANIYOR. PC DENDE UYARI YAZISI CIKIYOR DONANIM YUKLEME BAŞARISIZ DIYE.
    LÜTFEN YARDIM EDIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstktr -- 2 Nisan 2014; 23:52:00 >

ALINTIDIR..!!!
    ARKADAŞLAR BAKIN ŞİMDİ. BENDEDE AYNI SORUN VARDI. SWİTCH DIYORDUM TABLET KAPANIYORDU PROGRAM GORMUYORDU. O SORUNU ŞÖYLE ÇÖZÜYORUZ; GENE SWITCH E TIKLIYORUZ TABLETIMIZ KAPANIYOR. RK TOOLS DA HERHANGI BIR RENK YANMIYOR. SORUN DEGIL. BILGISAYARIM SAG TIK OZELLIKLER AYGIT YONETICISINE GIRIYORUZ. ORDA BILINMEYEN AYGIT OLMASI GEREKIYOR. O BILINMEYEN AYGIT BIZIM TABLETIMIZ. ONA SAG TIKLIYORUZ SURUCUYU GUNCELLEŞTIR DİYORUZ. ARDINDAN SURUCU YAZILIMI ICIN BILGISAYARI TARA ONA TIKLIYORUZ. RK TOOLS DA rktools17\RockusbDriver BU KLASORE GİRİYORUZ İŞLETİM SİSTEMİMİZ NEYSE ONU SEÇİYORUZ O KLASÖRÜ GÖSTERİYORUZ. İLERİ DİYORUZ KENDİ KENDİNE KURUCAK ONU SONRA PROGRAMA BAKIN YEŞİL IŞIK YANICAK. SONRADA UPGRADE YAPABILCEKSENIZ. TABLET GELIYO KENDI KENDINE. UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
    ..GÖRSEL..
    YOOTUB VİDEO AÇILIYORSA :http://www.youtube.com/watch?v=Rd-T1NXKCX8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüküm -- 3 Nisan 2014; 13:45:36 >
    MSI B450 GAMING PLUS MAX B450 AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4133MHz (O.C.) USB3.1 Anakart ,AMD Ryzen™5 3600X Soket AM4 + Wraith Spire 3.8GHz 32MB 95W 7nm İşlemci ,Adata XPG Spectrix D41 16GB (8x2GB) 3200MHz DDR4 Ram AX4U320038G16A-DR41 ,Asus TUF VG249Q 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Analog+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör ,XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI , A4TECH BLOODY T60 MULTI-CORE GAMING MOUSE ( BATTLEFIELD 2 BAD COMPANY.. BATTLEFIELD 3 .. BATTLEFIELD 4 ..[TR] suleyman1970 )

• quote:

Orijinalden alıntı: hüküm

işletim sistemin ne ? xp veya win7 kurulumu sorunsuz oluyor.. win8 problemli bu işlerde.. ONA GÖRE ..

ALINTIDIR..!!!
    ARKADAŞLAR BAKIN ŞİMDİ. BENDEDE AYNI SORUN VARDI. SWİTCH DIYORDUM TABLET KAPANIYORDU PROGRAM GORMUYORDU. O SORUNU ŞÖYLE ÇÖZÜYORUZ; GENE SWITCH E TIKLIYORUZ TABLETIMIZ KAPANIYOR. RK TOOLS DA HERHANGI BIR RENK YANMIYOR. SORUN DEGIL. BILGISAYARIM SAG TIK OZELLIKLER AYGIT YONETICISINE GIRIYORUZ. ORDA BILINMEYEN AYGIT OLMASI GEREKIYOR. O BILINMEYEN AYGIT BIZIM TABLETIMIZ. ONA SAG TIKLIYORUZ SURUCUYU GUNCELLEŞTIR DİYORUZ. ARDINDAN SURUCU YAZILIMI ICIN BILGISAYARI TARA ONA TIKLIYORUZ. RK TOOLS DA rktools17\RockusbDriver BU KLASORE GİRİYORUZ İŞLETİM SİSTEMİMİZ NEYSE ONU SEÇİYORUZ O KLASÖRÜ GÖSTERİYORUZ. İLERİ DİYORUZ KENDİ KENDİNE KURUCAK ONU SONRA PROGRAMA BAKIN YEŞİL IŞIK YANICAK. SONRADA UPGRADE YAPABILCEKSENIZ. TABLET GELIYO KENDI KENDINE. UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR.
    ..GÖRSEL..
    YOOTUB VİDEO AÇILIYORSA :http://www.youtube.com/watch?v=Rd-T1NXKCX8

ALLAH RAZI OLSUN.. ÇOK TESEKKUR EDERIM.

• merhabalar bende exper easypad h7g-r1 tablet bilgisayar var buna format atamıyorum rockchip batch tool programını indirdim bu programda 1 numaralı simge pembe olması gerekiyormu bende hiçbir hareket yok gri şekilde duruyorr neyaptıysam olmadı yardım edermisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynakkod

merhabalar bende exper easypad h7g-r1 tablet bilgisayar var buna format atamıyorum rockchip batch tool programını indirdim bu programda 1 numaralı simge pembe olması gerekiyormu bende hiçbir hareket yok gri şekilde duruyorr neyaptıysam olmadı yardım edermisiniz.

bendede aynı sıkıntı var suanda soruna care bulabildinmi

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.