Şimdi Ara

exeoya turbo taktirabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi gunler 1.6 style exeo sahibiyim her exeocu gibi bende aracimdan memnunumama performansi dusuk geliyor carsambaya kadar bi arkadas aracimi alacagini soyledi o almazsa benim aklima turbo giridi simdi bu nasil olacak oyle motoru acmadan direk takilabiliyormu yakit artisi onemli degil zaten gitsin diye gaza yukleniyorum ve 15 lt yakiyor
    bide supercharger var bu nedir buda olurmu olmazmi maliyetleri ne olur
    son olarak arac lpgli sorun cikarmi
    simdiden tesekkurler

• Biraz klasik bir cevap ama neyapıyım.

''En iyisi sat turbolu bir araç al'' Neden mi?Çünkü:Turbonun en az maliyeti 2-3bin tl....
  • fiyati cok onemli degilde(tabi 3000 tl yi gecerse sorun olmaya baslar)
    araba cok kalite ama gitmiyor ayni modelin turbolusu yok audi a4 var passat var onlarda fiyatta ucmuslar

• arabanı çöpe atmak istiyorsan taktır

motor dahil bir sürü parçayla oynanacak, sonrasında sağlıklı yazılım yapılsa dahi patlama riski var

sana şunu diyeyim motoru ve şanzımanı eline aldığını düşün, garantisiz perti karşılayabilecek maddiyat ve hissiyat varsa no problem

sana tavsiyem eski model 1.4 tsi golf veya jetta al keyfine bak
  • o arabanın tek sorunu berbat ötesi motoru 1 kere kullanma imkanım oldu bir aracın sürüşü bu kadamrı zevksz olur işin aksi araç bir o kadar kaliteli bayıldım 2.0 tdi motorlusu vardı bi ara ama hiç talep görmedi galiba exeo satılmıyor sanırım yazık oldu güzel bi motor dsg çok iyi iş yapardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TİGUAN LPG OLURMU
    15 yıl önce açıldı
    Şahine multijet motor takmak
    11 yıl önce açıldı
    Atmosferik motora turbo montajı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.