Şimdi Ara

excelde fixtür ve puan durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar şimdi benim ufak bi sorum var konu biraz futbolla alakalı.. ben excelde puan durumu güncellemek istiyorum ama şu şekilde.. mesela iki takım maç yaptı diyelim inter vs man utd. ben sadece bu maçın skorunu giricem elimle ve yapmış olduum puan durumu tablosu kendi kendine tamamiyle güncellenecek işte O G B M Av Puan kısımlarından oluşan normal bi lig tablosu.. böle bişeyi ben yapabilirmiyim excelde ?

• http://ultrashare.net/hosting/fl/9688521d70/Worldcup2002

2002 dünya kupası için yapılmış bir dosya incelemenizde fayda var...
  • dosya silinmiş
  • dosya yerinde duruyoda çok karışık bu yaww :S daha normal bi yöntemi warmı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrnnr87 -- 14 Ekim 2008; 22:34:59 >
  • kardeş excelden anlarım fakat futboldan anlamam. Eğer sen bir şablon oluşturursan ve yapılacak işi açıklarsan kolaylıkla yapılabilir. Olması gerekeni biraz daha açar mısın.
  • şimdiii futbolda grup tabloları vardır. o tabloların içinde yazar Oynananmaçsayısı Kazanmasayısı Kaybetmesayısı Beraberliksayısı avaraj ve puan

yapmak istediim şey. mesela tabloda inter milan manutd chelsea var inter 2 milan 0 diye bi maç oldu ben bunu bu şekil yazdım excelin bi yerine ve tablodaki durum
    .............. O G B M Av Puan
    inter 1 1 0 0 2 3
    milan 1 0 0 1 -2 0
    manutd 0 0 0 0 0 0
    chelsea 0 0 0 0 0 0

bunun gibi bişi olsun sadece maç skoru girerek böle bişi istiyorm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrnnr87 -- 15 Ekim 2008; 8:43:42 >
  • Şuna bir bak bakalım

http://rapid share.com/files/154366380/UEFA_EURO_2008.xls.html

linkteki boşluğu kaldırmayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feryat -- 15 Ekim 2008; 23:24:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 Madde de TARİH NOTLARI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ondanda karışık :S:S bide şunu sölemeyi unuttum bu yapmak istediim şeyi bazı pes turnuvalarında kullanacam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrnnr87 -- 15 Ekim 2008; 23:35:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.