Yüzbaşı
31 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 35 (Bu ay: 0)
Gönderileri
PHP tabanlı sitemde admin panel kullanarak ürün ekliyorum. Herşey tamam ancak ürün için yazdığım açıklama ya veritbanına kaydedilmiyor ya da açıklamanın görüntülenmesinde bir sıkıntı var ve ne denedimse bir türlü çözüm olmadı. Kafayı sıyırmak üzereyim. Çözümle ilgili fikir verebilirseniz çok memnun olacağım. İlginize şimdiden teşekkürler.
 PHP ürün açıklamsı kaydetme-görüntüleme
 PHP ürün açıklamsı kaydetme-görüntüleme
<h1>Ürün Ekle </h1> 
<br />
<!-- TinyMCE -->
<script type="text/javascript" src="<?=base_url();?>admin-request/editor/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
<script type="text/javascript">
tinyMCE.init({
mode : "exact",
elements : "ProductDescription",
theme : "simple"
});
</script>
<!-- /TinyMCE -->

<?php
if($categories->num_rows() > 0)
{
?>
<?=validation_errors();?>
<?=form_open('products/insert');?>
<?=form_hidden('ProductStatus','0');?>
<?=anchor('products','Ürünlere geri dön ');?>
<table border="0">
<tr>
<td>Ürün Adı : </td>
<td><p><input type="text" name="ProductName" size="26"/>
</p></td>
</tr>
<tr>
<td>Kategori : </td>
<td>
<p><select name="CategoryID" id="CategoryID">
<?php
foreach($categories->result() as $item)
{
?>
<option value="<?=$item->CategoryID?>"><?=$item->CategoryName?></option>
<?php
}
?>
</select></p>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Açıklaması :</td>
<td><p><textarea name="ProductDescription" cols="30" rows="5"></textarea>
</p></td>
</tr>
<tr>
<td>Fiyatı :</td>
<td><p><input name="ProductPrice" type="text" value="0.00" style="text-align:right;" size="8" /></p></td>
</tr>
<tr>
<td>Ürün Çapı : </td>
<td><p><input name="ProductSize" type="text" size="26" />
</p></td>
</tr>
<tr>
<td>Vitrinde Çıksın mı? : </td>
<td><p>
<select name="isShowcase">
<option value="0">Hayir</option>
<option value="1">Evet</option>
</select>
</p></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2" align="right"><p><input type="submit" value="Kaydet" /></p></td>
</tr>
</table>
<?php
}
else
{
?>
<span class="notification n-error">Kategori eklemeden ürün ekleyemezsiniz. Lütfen kategori ekleyip daha sonra ürün ekleyiniz. </span>
<?=anchor('categories/add','Yeni Kategori Ekle');?>
<br /><br />
<?php
}
?>
Sitedeki flash animasyonu save flash ile alıyordum ama win7 güvenlik nedeni ile buna müsade etmiyor. Bu işe yarayan başka program önerisi olan ya da sorunu güvenlik ayarlarından nasıl düzeltebileceğimi bilen bir usta var mı acaba forumda?
Dosya adları verilmiş ancak tag alanları boş. Çalıcıların çoğu listelerinde tag bilgilerini kullanıyor. Listede parça adı yerine TRAK1 yada TITLE gibi şeyler yazılı. Tek tek dosya adını kopyala parçanın özelliklerine gir, başlık bölümüne yapıştır kaydet işkencesinden beni kurtaracak bir tag editörü var mı acaba. Dosya adını tagdaki başlık bölümüne otomatik kopyalasın ben de listemde parçanın adını görebileyim.
Birkaç tag editörüne baktım ama onlarda da bu işi tek tek elle yapmak gerekiyor. Kullandığınız bir program varsa önerirseniz sevinirim.
Kayıt seçenekleri arasında sadece mikrofon gözüküyor. Başka kayıt aracı yok. Vista yüklüyken vardı. Çaldığım sesleri de kaydedebiliyordum. (filmlerden, mp3lerden kayıt yapabiliyordum) Şimdi yapamıyorum. Bi çözümü var mıdır?
Fatal error : SQL error : Table 'ce1egitim.sed_config' doesn't exist biçiminde bi hata veriyo. Çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
"SQL error : Table 'admin.sed_config' doesn't exist" biçiminde bi hata veriyo. google da bi çözüm sunmadı bana bi bileniniz var mı?
Makro ile çizim nesneleri oluşturup gruplamam gerekiyor. aşağıdaki gibi bir kod kullanıyorum ancak çizim nesnelerinin adı her seferinde farklı olduğu için kod hata veriyor.
Koddaki (Array("Line 2", "Rectangle 1") ifadeleri nasıl değiştirirsem o anda oluşturulan bu iki nesneyi (adı ne olursa olsun) gruplayabilirim?

Sub Makro2()
ActiveSheet.Shapes.AddShape(msoShapeRectangle, 128.25, 52.5, 87, 121.5).Select
ActiveSheet.Shapes.AddLine(140.25, 106.5, 210, 106.5).Select
ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Line 2", "Rectangle 1")).Select
Selection.ShapeRange.Group.Select
End Sub

dosya indir
http://rapid share.com/files/185326576/CizimNesnesi.xls.html
nereden bulurum acaba?
Ben görüntü ayarlarımı değiştiriyorum. Ama iki gün sonra bi bakıyom yeniden korunan gizli sistem dosyalarım görünür hale gelmiş. acep sistemimde bi virüz mü var. Buna yol açan bi virüs ya da trojan biliyor musunuz. Bir de otomatik güncellemeler buna sebep oluyor olabilir mi ne dersiniz?
Kaldırdım bi daha kurdum ama sonuş değişmedi. Ayarlarını da kurcaladım ama olmadı. Bi türlü altyası dosyasını okutamadım. altyazı uzantısı .sub ya da .srt Başka çalıcılar altyazıları okuyo (Nero mesela) ama BS player okumuyo. Niye ola ki?
Hakkında
İlgi Alanları: Müzik-VBA
Forum İmzası:
***Herşey kendiyle çoğalır.***

http://www.ce1egitim.com
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 956
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.759 (Bu ay: 191)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.