Şimdi Ara

Evrim Yoktur ! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.988
Cevap
2
Favori
76.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendine bir sıralama yaparsan tabiki uygun olur.karşında bu savı değiştirecek örnek yokki.100 milyon yıl önce böyle böyle olmuştu diyorsun.100 yıl öncesinde ne olduğuna emin değilken 100 milyon 1 milyar yıl?komik olmayın.bir sebepten (ki nedenini anlamış değilim hala) reddettiğin güç kendisini deşifre etmiyor.bu yüzden salla nereye kadar sallayabilirsen...sen kendini inandırmışsın ya...
    bak arkadaşım önce reddettiğin şeyi iyi araştır öğren.dünya ile birlikte insanı yarattım demiyor zaten evren vardı dünyada vardı onları ben çok öncesinde yarattım,üzerinde canlılar da vardı insanı ben oraya sonradan gönderdim (ama öyle ama böyle)diyor.yani zaten insan sonradan geldi oraya diyoruz neyi ispatlamaya çalışıyorsunki onun fosili yoktu bunun vardı deyip?

• 100 milyon yıl, 1milyar yıl komik olmayın derken?

İlkerinanç: Radyoaktif tarihleme google ödeviniz, bir zahmet araştırın.

Benim ve bilim insnalarının hararetle evrimi savunmasının sebebi evrimin kanıtlarının olmasıdır. Başka birşey değil.

Şu videoyu bir izleyiverin. Bir fikriniz olur:http://www.youtube.com/watch?v=aZdXJOSM9QU

Siz benim sorumu anlamadınız. İşin içine insanı katmadım ben. Benim sorduğum soru çok açık. Bu hayvanlar aynı anda mı yaratıldı yoksa ayrı ayrı zamanlarda mı?

Aynı anda yaratıldılarsa: Neden Dinazorlar zamanından kalma bir kuş fosili yok? Neden Kambriyenden kalma bir kaplan fosili yok?

Yok farklı farklı zamanlarda yaratıldılarsa neden evrimsel sırayla yaratıldılar?

Dip not: Bu kadar çok sigara sağlığa zarar. Önce bir sağlıklı iletişim kuralım sonra içersiniz gene sigaranızı.

• CHAMPIX, sigara için!
    Birde noktalama işaretlerine dikkat ederseniz, okuyabiliriz yazdıklarınızı! Nietzsche ve Yeni Türkü'yü örnek alabilirsiniz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Türkü

100 milyon yıl, 1milyar yıl komik olmayın derken?

İlkerinanç: Radyoaktif tarihleme google ödeviniz, bir zahmet araştırın.

Benim ve bilim insnalarının hararetle evrimi savunmasının sebebi evrimin kanıtlarının olmasıdır. Başka birşey değil.

Şu videoyu bir izleyiverin. Bir fikriniz olur:http://www.youtube.com/watch?v=aZdXJOSM9QU

Siz benim sorumu anlamadınız. İşin içine insanı katmadım ben. Benim sorduğum soru çok açık. Bu hayvanlar aynı anda mı yaratıldı yoksa ayrı ayrı zamanlarda mı?

Aynı anda yaratıldılarsa: Neden Dinazorlar zamanından kalma bir kuş fosili yok? Neden Kambriyenden kalma bir kaplan fosili yok?

Yok farklı farklı zamanlarda yaratıldılarsa neden evrimsel sırayla yaratıldılar?

Dip not: Bu kadar çok sigara sağlığa zarar. Önce bir sağlıklı iletişim kuralım sonra içersiniz gene sigaranızı.

bunun nedenini bana niye soruyorsunki?yaratma becerisi olan isteyen istediği zaman istediğini yaratır gönderir dünyaya.dinazor çağında kaplan olduğunu kim söylediki size?anlatılandan bunu mu çıkardınız? sizinle sağlıklı iletişim kurma derdim yok önce karşınızdakini insan yerine koyacaksınız.geçmişten bahsediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: neommy

CHAMPIX, sigara için!
    Birde noktalama işaretlerine dikkat ederseniz, okuyabiliriz yazdıklarınızı! Nietzsche ve Yeni Türkü'yü örnek alabilirsiniz!

aman seni örnek almayalım da..
  • quote:

Mutasyonu tetikleyenin ne olduğunu mu merka ediyorsunuz? Cevap alamayınca da "as usual" diyerek sigara mı tüttürüyosunuz?

Yazın efendim google'a . Yok öyle armut piş ağzıma düş. Hadi onuda sizin yerinize yapalım:

"mutasyonların sebepleri"

http://tr.wikipedia.org/wiki/Nokta_mutasyon

http://www.nkfu.com/tag/mutasyonun-sebepleri-nelerdir/

http://evrimianlamak.com/e/Evrim101:Mutasyonlar%C4%B1n_nedenleri

http://bisorusor.com/soru/955563/mutasyon-nedir-sebeplerietkilericesitleri-nelerdir

Ama yok. "Evrim yetersiz" , "Her zamanki gibi cevap veremiyorsunuz" demek varken neden aramaya uğraşılsın değil mi?

Mutasyonu tetikleyen ne? Öğrendiniz umarım. Temelleri bilmeden evrimi çürütmeye çalışmak, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle birşey.

Neyse, şu soruya bir cevap verin gözünüzü seveyim. Neden tüm fosiller evrimsel sıraya uygun? Neden Dinazor yaşında kuş fosili yok? Neden kambriyen dönemden kalma kaplan fosili yok? Madem yaratıldık, neden evrimsel sırayla yaratıldık?

mutasyonu tetikleyen şey derken oluşan bir canlının yararlı ve düzgün mutasyonunda bahsettik, ne hikmetse mutasyonlar düzgün canlılar çıkarıyor, ben bunu anlatmaya çalıştım, az çok biyoloji okuduk biyoloji bilimine itirazımız da yok..
    şimdi ben devam edicem bu yararlı mutasyonların sebebini sorucam sende çevresel faktörler ve güçlü olanın hayatta kalması dyeceksin ben sana "ama güçsüz olup elenmeyen" canlılardan bi sürü örnek vericem sen bana onların aslında güçsüz olmadığını kanıtlamak içn niçe gibi senaryolar kurucan vs..

alıştık artık konuların nereye varacağını biliyoruz..

bu arada sorular sormuşsun fosiller neden evrimsel sıraya uygun falan demişsin, ben ortada sıraya uygun fosiller görmüyorum, gördüğümüz tek şey bir "şey" in fosilleri ve hayali çizimler..bu evrimsel fosil dediğiniz her fosilinde antitezi var, bunların da evrimsel sıraya uğramadığına dair deliller var canlılar var..

demişsin ki dinzar zamanından kalma kuş fosili neden yok, bu söylemin kuşların dinazorlardan evrimleştiğini belirtir..ya koskoca dinazorun cikcikleyen bir kuş olması senin aklının almadığı gibi kimsenin aklı almaz , bilimin bile..

idda etiğniz gibi kuşların dinazorlardan evrimleştiğine dair itirazlar da var bilim çevresinde..bana araştır diyeceğine keşke kendinde biraz inancının dışına çıkıp bu atitezleri okusaydın..

Nitekim 150 milyon yıl önce yaşamış eski bir kuş türü olan Archaeopteryx, ‘bilinen en erken kuştur’ ve theropod türü dinozorlardan milyonlarca yıl daha yaşlıdır. Dr. Alan Feduccia, Archaeopteryx’in dinokuş teorisi açısından 'üstesinden gelinemez bir problem’ olduğunu şu sözlerle vurgulamıştır:

"Bu teori hakkında üstesinden gelinemez problemler var... Bizim bildirdiklerimiz ötesinde, kuş-benzeri dinozorların 150 milyon yaşındaki bilinen en erken kuştan 25 milyon ile 80 milyon yıl sonra ortaya çıkmasıyla ilgili bir zaman problemi var." (David Williamson, "Scientist Says Ostrich Study Confirms Bird 'Hands' Unlike Those Of Dinosaurs" ,EurekAlert, 14-Aug-2002)

"'Kuşlar dinozordur' tezini destekleyen insanlar bu tartışmada [kuşların sözde evriminin dinozorlardan mı başka bir sürüngen grubundan mı olduğu tartışması] uzun süre seslerini yükselttiler. Kuşların dinozorlara dönüştüğü teziyle ilgili çok sayıda problem var. Teori buna rağmen popüler medyada reklam konusu oldu." ( Larry Witham, "Sue Makes Debut in Latest Attack of Dino-Mania", The Washington Times, 16 Haziran 2000)

bu ve bunun gibi kuşların dinazorlardan evrimleşitiği hikayesini kaale alıp karşı çıkan daha çok örnek var..

• quote:

Pardon?
    Bulgu olmasın demek istediğin şey?(o da yok gerçi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malcolmx -- 1 Nisan 2010; 13:45:28 >
  • Yine birileri femmi ishal'e tutulmuş!
    Soho, bir üst yazıyı okuma alışkanlığınız olmadığından üstünüze alınmışsınız, o kısa yazı size değil! Ama üstüne alınması gereken yerine sizin ilgilenmenize memnun oldum gerçeği söylememi isterseniz! İlgiliyi ilgilenmesi konusunda uyarmamanızı tercih ederim doğrusu. Tercihlerimin nedenini anlamışsınızdır zaten!
    Hadi anlamıyorsunuz, herkes Biyoloji veya Tıp Eğitimi almak zorunda da değil, ama Evrim teorisini Bilim dünyası niçin kabul ediyor düşünmemeniz ciddi bir eğitim problemi! Hele birde Bioloji Bilimini kabul ederiz evvelallah dedikten sonra sayın soho.
    Sayın Soho, yukardaki Evrim teorisine karşı olduğunu iddia ettiğiniz görüşlerini ilettiğiniz kişilerin aslında birer Evrim taraftarı Biliminsanı olduklarını belirtmemenizi etik bulmuyorum! Yoksa birşey mi saklıyorsunuz konuyu okuyanlardan?
    Ama siz tabii bu işleri bilirsiniz ve Yaradılışçı Biliminsanlarının pek öyle bilimsel kalitede bilgi sağlıyamadıklarının farkındasınızdır, Evrim Teorisine uygun düşmediğini iddia ettiğiniz bilgilerin dahi Evrim taraftarı olan Biliminsanlarından geliyor olması, Evrim Teorisinin Yaradılışçıları ne kadar ezik duruma düşürdüklerinin sizin tarafınıdan açık itirafıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 1 Nisan 2010; 15:12:33 >

• benim de anlamadığım bu mutasyon hep mi iyi arkadaş.biz mutasyonu yanlış bilmişiz mutasyoına uğradı deyince eciş bücüş yaratıklar ortaya çıkar biliyorduk ama kol isteyen kol kanat isteyen kanat kalp isteyen kalp damar isteyen damar çıkarıyormuş meğerse mutasyon ile.... de hala tetikleyeni alamadık daha. mutasyon çevre şartları falan feşmekan.hadi hava güzel bi mutasyon yapalım da 10 tane parmak çıkaralım hanım ilerde lazım olur... pfff... bide kanıt mı?hadi canım fazla kaptırmışsınız kendinizi bu işe... kanıt varlığı kesin olan şeyler için kullanılan bir kelimedir bende türkçe sözlük veriyorum arkadaşa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 1 Nisan 2010; 15:24:46 >
  • @Soho; Size şimdiden teşekkür ederim!
  • quote:

Yine birileri femmi ishal'e tutulmuş!
    Soho, bir üst yazıyı okuma alışkanlığınız olmadığından üstünüze alınmışsınız, o kısa yazı size değil! Ama üstüne alınması gereken yerine sizin ilgilenmenize memnun oldum gerçeği söylememi isterseniz! İlgiliyi ilgilenmesi konusunda uyarmamanızı tercih ederim doğrusu. Tercihlerimin nedenini anlamışsınızdır zaten!
    Hadi anlamıyorsunuz, herkes Biyoloji veya Tıp Eğitimi almak zorunda da değil, ama Evrim teorisini Bilim dünyası niçin kabul ediyor düşünmemeniz ciddi bir eğitim problemi! Hele birde Bioloji Bilimini kabul ederiz evvelallah dedikten sonra sayın soho.
    Sayın Soho, yukardaki Evrim teorisine karşı olduğunu iddia ettiğiniz görüşlerini ilettiğiniz kişilerin aslında birer Evrim taraftarı Biliminsanı olduklarını belirtmemenizi etik bulmuyorum! Yoksa birşey mi saklıyorsunuz konuyu okuyanlardan?
    Ama siz tabii bu işleri bilirsiniz ve Yaradılışçı Biliminsanlarının pek öyle bilimsel kalitede bilgi sağlıyamadıklarının farkındasınızdır, Evrim Teorisine uygun düşmediğini iddia ettiğiniz bilgilerin dahi Evrim taraftarı olan Biliminsanlarından geliyor olması, Evrim Teorisinin Yaradılışçıları ne kadar ezik duruma düşürdüklerinin sizin tarafınıdan açık itirafıdır.

birazda elle tutulur şeyler söyleniz de yazınızı okudukça okuyasımız gelse..

eğitim eksikliğimizden girmiş bişileri saklıyor olmamdan çıkmışsın..
    bende sana ait çok güzel sıfatlar bulurum ama biraz saygı çerçevesinde tartışırsak daha güzel ilerleriz..sizin çenenize cevap yazmaya vakit ayıracağımıza en azından konu ile alakalı şeyler yazarız..ben senin yazdığın mesaj tarzına atıfta bulundum, her cümleye alakalı alakasız smile koyan mesaj tarzına..milletin mesajlarını eleştireceğine kendi mesajlarına bak demek istedim ama anlaşılmamış..

ben kuşların dinazorlardan evrimleştiği iddalarına karşı kanıt sundum ( daha da sunarım istersen.) verdiğim araştırmacıların evrimci olsalar kuşların evrimi için dinazorlardan geliyor derlerdi ben öyle düşünüyorum..
    idda ettiklerine ait bilgi sunabilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 1 Nisan 2010; 16:25:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: soho
    quote:

"Hadi anlamıyorsunuz, herkes Biyoloji veya Tıp Eğitimi almak zorunda da değil, ama Evrim teorisini Bilim dünyası niçin kabul ediyor düşünmemeniz ciddi bir eğitim problemi! Hele birde Bioloji Bilimini kabul ederiz evvelallah dedikten sonra sayın soho.

birazda elle tutulur şeyler söyleniz de yazınızı okudukça okuyasımız gelse..
    eğitim eksikliğimizden girmiş bişileri saklıyor olmamdan çıkmışsın..
    bende sana ait çok güzel sıfatlar bulurum ama biraz saygı çerçevesinde tartışırsak daha güzel ilerleriz..sizin çenenize cevap yazmaya vakit ayıracağımıza en azından konu ile alakalı şeyler yazarız..ben senin yazdığın mesaj tarzına atıfta bulundum, her cümleye alakalı alakasız smile koyan mesaj tarzına..milletin mesajlarını eleştireceğine kendi mesajlarına bak demek istedim ama anlaşılmamış..
    ben kuşların dinazorlardan evrimleştiği iddalarına karşı kanıt sundum ( daha da sunarım istersen.) verdiğim araştırmacıların evrimci olsalar kuşların evrimi için dinazorlardan geliyor derlerdi ben öyle düşünüyorum..
    idda ettiklerine ait bilgi sunabilirmisin ?

Eğitim eksikliğini aşağıda da görebileceğiniz şekilde " bir bakış açısının varolanı doğru anlayıp yorumlamanızı engellemesi " olarak kavrayın lütfen.
    Gülücük koymak hoşuma gidiyor, neşelendiriyor, genellikle konu ile alakalı koymayı da artık becerdiğimi düşünüyorum, insan beyninin uyum mekanizmalarından birisi olarak biraz gülmek her zaman iyidir!

Bende öncelikle herkesin kabul ettiği Teoriyi niçin reddettiğinizi sordum? Herkesin derken bilimin merkezlerinden, gelişmiş ülkeler, özellikle de ABD seçkin Araştırma Hastane ve üniversitelerini, öndegelen Bilim insanlarını kastediyorum. Alttaki araştırmada katılanların inanmadıkları " şey " oranında ve hatta çok daha da yüksek olarak Evrim Teorisine inandıkları sonucunu herkes rahatça çıkartır. ( Birşeylere inanıp Evrim Teorisine de inananlarında oranı yüksektir )( pardon forum kuralları!) Evrim Teorisine inanma yüzdesi o kadar yüksektir ki tersi kolay kolay akla dahi gelmez.

http://www.stephenjaygould.org/ctrl/news/file002.htm

" ben kuşların dinazorlardan evrimleştiği iddalarına karşı kanıt sundum ( daha da sunarım istersen.) verdiğim araştırmacıların evrimci olsalar kuşların evrimi için dinazorlardan geliyor derlerdi ben öyle düşünüyorum.."

Söylediğiniz korkunç birşey. Evrim taraftarı Bilim İnsanları tabii ki Teorinin zayıf ve güçlü özelliklerinin ortaya çıkmasını isterler. Ve Evrim taraftarı olmaları evrimin yanıldığı veya henüz açığa kavuşturamadığı noktalarda bulgularını ortaya koymamalarını gerektirmez, çünkü; 1) Ahlaksızlık yapmak istemezler, etik değildir. 2) Evrim Teorisi çok geniş kapsamlıdır, şayet birkaç olumsuz veri varsa bu devasa gerçeği değiştirmez. Bu iki basit gerçek Evrim Teorisini çürütmeye kalkanların hep akıllarının bir tarafında durmalıdır.
    Sizin söylediğiniz gerçekten korkunç çünkü bu iki olayıda anlamamışsınız ve 150 yıllık Teoriyi ve arkasındaki, yalnızca ABD'deki rakamı verirsem 480.000 üstündeki Bilim insanını bir çırpıda ezip geçmişsiniz.
    Alttaki bağlantıda sizin çevirinin aslı var ve eleştirilerin açıkça Evrim taraftarı biyologlardan geldiği belirtilmiş, ve biraz Bilimsel nosyonu olan kişide bunun topyekün Evrim Teorisine bir red anlamında olmadığını rahatça görür!
    Ben daha yeniyim sayın Soho, ama kısa sürede bu çeviri olayları bana çok garip gelmeye başladılar! Şu konuda anlaşalım, bunları yayanı ben suçlu görürüm! Yani sizi değil ama çeviriyi yapıp internetten dağıtanı! Buraya 1çevirenlerin" yanına, " insanın pin kodu" tarafından birkaç gün önce konulan " Bilimadamından Evrim Hakkında Bir Soru " gibi bir başlığı olan bir konu var, birde oraya bakın! Orası tam rezalet ve asıl ile çevirilen farkı çok daha büyük! Aynı olay " Ardi" ile ilgili çeviride de söz konusu, ve Bilimsel nosyonu olan birisi o yazının tamamını çevirerek yazının çevirisini rahatlıkla iptal eder!

http://www.eurekalert.org/pub_releases/2002-08/uonc-sso081402.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 1 Nisan 2010; 17:47:14 >

• Öyleyse canlı canlı evrilelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonOfPatriot -- 1 Nisan 2010; 19:00:19 >
  • Bu başlık bulantı tarafından yaratılışçıların görüşlerini almak için açıldı yine cevapları biz veriyoruz soruları siz soruyorusunuz
    quote:

Soru: 300 milyon yıllık balık, 180 milyon yıllık dinazor, 50 milyon yıllık at fosilleri bulunurken bu dönemleri ait neden insan fosili yoktur? 300 milyon yıllık neden at fosili yoktur?

Evet bu soruyu bir daha soruyorum.Madem her şey bir anda mükemmel bir şekilde yaratıldı.Madem bütün canlılar hep varlardı hiç değişim göstermedi bu naylon yiyen bakteriler nereden çıktı?
  • Sırayla yaratılış aynı evrimin söylediği bir sıralama gibi,

ya da bir anda yaratılış,

sanırım ikisini de savunan bir anlayış ortaya çıkacak.
  • neommy konu dışındaki cümlelerine konunun dağılmaması için cevap verilecek çok şey olmasına cevap vermeyeceğim..

gelelim vermiş olduğun linke..
    bu linkte de kuşların dinazorlardan evrilmediği net bir şekilde belirtilmiş..yani sizin ve diğer "kuşların evrimi" konusunda evrimcilerin bahsettiği iddaların hepsini reddediyor..yani benim verdiğim ilk çevirilerde bir hata yok..

Drs. Alan Feduccia and Julie Nowicki of the University of North Carolina at Chapel Hill have done just that. They opened a series of live ostrich eggs at various stages of development and found what they believe is proof that birds could not have descended from dinosaurs. They also discovered the first concrete evidence of a thumb in birds.

kuşların dinazorlardan evrilmediğini açıkladıktan sonra muhtemel olasılık olarak iki canlının aynı atadan gelebileceği olasılığında durulmuş, yani o da bir olasılık yani kesin net hiçbir fosil YOK..yani sadece evrim teorisindeki "teori" şeklinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 1 Nisan 2010; 21:12:57 >

• @Soho;

Konular üzerinde dahi anlaşamadık gibi görünüyor. Neyse benim sizin şu anda konu olarak tanımladığınıza gelmem zaman alacak!
  • quote:

@Soho;

Konular üzerinde dahi anlaşamadık gibi görünüyor. Neyse benim sizin şu anda konu olarak tanımladığınıza gelmem zaman alacak!

zaman senin..
    verdiğin link de senin..

görüldüğü gibi kuşların dinazorlardan evrildiği iddası = "MASAL"..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho
    quote:

@Soho;

zaman senin..
    verdiğin link de senin..
    görüldüğü gibi kuşların dinazorlardan evrildiği iddası = "MASAL"..

Son olay ve yorum doğru olsa bile temellerde birşeyi değiştirmez! Neyse konu dursun!
  • Sakın siz ilk uçan canlıların kuş olduğunu sanıyor olmayasınız?Yoksa ilk uçabilen canlılar kuşlar değil.
    Ornithocheirus,pterosaur kuşlardan çok çok önce varlardı.
    Yani burada oturup ilk uçabilen canlıları tartışmıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.