Şimdi Ara

Evlilikte mutluluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla evlilikte herkes istediği kişiyle değil, bulabildiği kişiyle evleniyor.

Yani çok sevdiğiniz, beğendiğiniz biri var ama olmuyor, reddediliyorsunuz.

Sizi isteyenlerden birini tercih etmek durumunda kalıyorsunuz.

Yanınızdakiyle yaşıyor, aklınızdakiyle ölüyorsunuz.

Herkeste böyle mi?

Sevgililikte de böyle olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa sevdiğim kişiyle evlenemeyeceğim gerçeğini fark ettiğimde biraz üzülmüştüm. O zamanlar çocuktum tabi.

Mesele kaliteli bir insan bulabilmek. Kaliteden kastım ahlak ve saygınlık olarak toplumda bir yeri olan birisi ile evlenmek. Yoksa alırsın bir tane yarı hayvan yarı insan karışık birini sonra çoluk çocuktan da hayır gelmez. İnsanlar da derece derecedir, yüksek kalitedekileri alın düşük kalitedekilerin soyu devam etmesin.

• evet herkeşte bele

o yüzden evlenmeyin

• İlk defa sevdiğim kişiyle evlenemeyeceğim gerçeğini fark ettiğimde biraz üzülmüştüm. O zamanlar çocuktum tabi.

Mesele kaliteli bir insan bulabilmek. Kaliteden kastım ahlak ve saygınlık olarak toplumda bir yeri olan birisi ile evlenmek. Yoksa alırsın bir tane yarı hayvan yarı insan karışık birini sonra çoluk çocuktan da hayır gelmez. İnsanlar da derece derecedir, yüksek kalitedekileri alın düşük kalitedekilerin soyu devam etmesin.

• Herkeste böyle

• Ne yazık ki öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi insan bunu yapacaksa hiç evlenmesin gerçekten.karşı tarafın ne suçu var? İğrençlik bu.

• O durumda kimse evlenenez kardeş.

Mecbur seni beğenenlerin en iyisiyle evleneceksin.g

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık budur
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız tarafının evlenmeden önce ekonomik özgürlüğü varsa

Ruhsal olarak güçlü ve hayatın zorlukları karşısında tecrübeli ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir bireyse eğer

O ilişki aşk,heyecan,heves geçti mi , biter

• Evliler, korkmadan gerçeği yazın.

Eşiniz burayı okumaz.

Nişanlılar siz de.

Keza sevgililer, flört aşamasındakiler de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviufuklar -- 1 Kasım 2020; 12:49:47 >
  • bistüri_ucu kullanıcısına yanıt

Bayanlara mahsus bir durum değil ki bu.

Unisex bir durum.

• maviufuklar M kullanıcısına yanıt
    Birisiyle evleniyorsan aklında başka kişi olmayacak.o kişiye haksızlık yapma hakkın yok.

• Valla zaten böyle tutkuyla aşırı derecede istediğin biriyle evlenmek çok zor maalesef.Ha evlendiğin insanı da sevmen lazım onun suçu yok çünkü.

• Evlilik bir toplum dayatması. Çoğu insan toplum baskısından evleniyor. Sevip sevmemesi bir anlam ifade etmiyor.

• Tabi ki %100 beğendiğin biriyle evlenmen zor. Çevrendeki arkadaşlarına bak. Hepsi %100 sana mı benziyor? Kadın evlilik işi de öyle. Olduğu kadarıyla yürütüyor herkes

• insan sevmediği birine anca çocuk için katlanır

himymdaki tedi bu yüzden takdir ediyorum adam son raddeye kadar hayatının aşkını aradı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.