< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
iyide kız seni almıyor ki sen kızı alıyorsun? bide bir buçuk sene sizi durduran neydi daha da devam etseydiniz olmamış 5 sene daha nişanlı kalsaydınız |
|
Aile evinde kalmayı göze alamam bende. Nişanlın böyle düşünüyorsa haklı. Liseden beri tek yaşarım biri gelip evime odama karışsa bir daha evime sokmam. Ve kaynanana yakın olursan aranız daha bozuk olur. Bence biraz daha sabret olmadığına kesin hüküm verirsen buluşun ayrılın. |
|
|
|
. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonKaleFener -- 29 Nisan 2026; 13:55:13 > |
|
|
Ciddi ciddi artık birilerinin bu, insanın geleceğe dair umudunu düşüren mesajları bir amaç uğruna bilinçli olarak yaydığını düşünmeye başlıyorum. Kolpa muhtemelen. Yine olgunluk, empati eksikliğini gösteren ve bencilce bir durum. Bencil kişilikteki insanlarla evlenirseniz sonuç budur. Empati yok, ilgi yok, sabır yok, fedakarlık yok. Anne’ye üzüldüm. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
icardinin kide aldattı.aynı anlatılan gibi yaşça ufak biriyle tabi kaçtane var bilmiyoruz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 31 Mart 2026; 10:22:50 > |
|
shakira neyi güzel ki yaşıda büyük pigueden.ne yapcak moruk yaşta yaşca büyük kadını tabiki aldatır pigude para var tipte var şöhret var ne yapsın shakirayı.shakira peşinden koşup yapışmıtır .shakiranın isteyeni yokturda ondan yapışmıştır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 31 Mart 2026; 10:44:16 > |
|
bizim burada biri vardı palavracı şu karıyı şöyle yaptım çok güzel fizikli övüp duruyor.göster dedim. ulan göstediği karı okadar berbat ki arkama bakmadan kaçarım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 31 Mart 2026; 10:50:41 > |
|
|
böyleleri ürememesi mükemmel oluyor böyle kafada biri dünyada olmaması dünyayı güzelleştirir.gelecek şanslı bu kafaların üremediği için < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 31 Mart 2026; 11:57:21 > |
|
|
Aksine dost acı söyler. Evlenmemeyi degil, evlendikten önce oluşan gecmislerinin evlilik gibi ciddi bir olayı kaldiramayacak düzeyde olduklarinin farkına vardiklari için. Kac bin yıldır, kaç milyar insan yaşadı bu dünyada. Doğada bile hayvanlar bir aile kurup, o aile arasında yasiyor. Kuşlar, aslanlar, filler vsvs. ama insan ırkı özellikle son 10 15 yıldır bundan yoksun, ve geleceğe yönelik hareket edemiyor. Kadınlara basit bir soru sorun. Bu güne kadar yaşadıklarını ailene açık açık anlatabilir misin? Evlendin ve çocuğun oldu o yaşadığın geçmiş hayatını çocuğun yaşasın ister misin? 100 taneye sor 99 tanesi hayır diyecektir. Bu erkek açısından da geçerli. Geçmişin temeli sağlam olmayınca gelecek kurmak imkansız. Erkek kişisi ne kadar mezhebi geniş bile olsa hem kendi nazarında hem hayatını birleştirip geleceği kuracağı kişi nazarında illa geçmişe takılı kalacaktır. Kadinlar erkeklerin buna takılı kalacağını kendilerininde yaptıkları yüzünden kabul görmeyeceğini bildiği için evlilik çok saçma gibi düşüncelere giriyor. Ama biyolojik yaş öyle demiyor. Bir kadin 30'una kadar doğumunu yapmalı. Onun üstü bir yasa girdiğinde fiziksel ve zihinsel olarak o zorluğu kaldirmalari çok zor. Erkekte bu süreç biraz daha uzun. Sonra ortalık neden bekar +30 ablalarimiz ile kaynıyor. Ya da boşanmış kişiler ile. Doğanın dengesi bozulmamaliydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu adam, eşinin aktif bir Tinder hesabı olduğunu, kendisini aldattığını ve çoğu kez gittiği yerleri yalan söylediğini öğrenince, kadının zahmet edip eline bile takmadığı evlilik yüzüğünü sattı… Serkan Tanyildizi (@srkntnyldz) on X https://x.com/srkntnyldz/status/2039487838991901179?s=20 |
|
|
dudaklar yapılı,tesettürlü ama sunroof ( saçlar açık ) ve neymiş 2 yaşındaki çocuğunun psikolojisi için boşanmış.2 yaşındaki çocuğun ne psikolojisi olacak?aynı paylaşımın instagram versiyonun altındaki mesajların tamamı kadınlara ait ve birçoğu kendi isteği ile boşanıp çocuğu babaya vereyim,nafaka alayım modundaki kadınlar. bakın boşandıktan sonra en az 10 tane kadınla beraber oldum.3 tanesi de evliydi. ( sonradan söylediler ) bu paylaşımdaki gibi kadınlar sosyal medya da profilden profile gezip bir de kendileri erkeklere sarkıntılık eden tipler.boşanmalarının tek sebebi de o içlerinde ki kaos hormonunu bastıramadıklarından hem kendi,hem çocuklarının hem de adamın hayatını karartıyorlar. eşine ev içinde cehennemi yaşatan kadınlar bana konusuz film çeviriyor..eli yüzü düzgün maddi imkanları da olan birisiyim. ben anne babasını kaybetmiş tek başına hayatını inşa etmiş hayatında ciddi zorluklar yaşamış bir insanım.tek amacım evlenmek ve huzurlu-konfor alanına sahip olmaktı ezelinden beri.10 sene evliliğimde bildiğiniz psikolojik işkence çektim.en az 100 kez boşanma konusunu açtı,bir kez kabul ettim boşandık.boşanalı kaç yıl oldu daha geçen hafta bile tekrar görüşmek istediğini söylüyor bir de eski eşim düşünün. düzgün birisini bulup yine belki evlenirim diye düşünürken şu yaşadıklarım resmen travma oldu.bir daha bir kadın ile evlenme ihtimalim sıfıra yakın. |
|