Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.185
Cevap
394
Favori
926.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
398 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

    Evet çok haklısınız. Olan olumsuzlukları gördükçe,duydukça,okudukça hiç kimseye bağlanmamak gerektiğini en sonunda anladım.

    Yaşınız küçük, imkanınız ölçüsünde hayatın tadını çıkarın ama intikam almak gibi bir düşüncede olmadan ve başkasının ahını almadan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçamayanHollandalı

    Çok geç fark ettim bazı şeyleri. Telafi etmeye çalışıyorum mesela arkadaş çevresini olmuyor. Herşey zamanında olunca güzel ve kolay oluyor. Hayatımı yaşıyorum artık. Eskiye bakıyorum ne kadar iğrenç bir hayatım varmış başka birisine bir çok kez ayak uydurmalarım varmış zamanımı doğru kullanmamışım.



    Kusura bakmayın evlilikler üzerine konu ama gördüm girdim direk yazdım bende. Tutamadım kendimi oldukça doluyum konuşma açısından.

    Daha çok gençsin hepsi olur. Tavsiyem üni kluplerine takıl ordan çevre yaparsın



    Kadınlar böyle kendi dışında hiçbir çevren olmasına tahammülleri yok bunu yaparsanda sıkıcı olduğun için bırakıyor kısır döngüye bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • shintai kullanıcısına yanıt
    İntikamlık bir durum yok zaten. O tarz şeylerle uğraşacak zamanımda yok. Herkes kendi hayatına şekil verecek,hayatlarımıza devam edeceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Bir kaç güne kulübümüz kurulacak inşallah. Ek olarak farklı bir kulübede katıldım. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yas 35. Bosanali 3 sene oldu 7 yillik evliligin ardindan. Evlenmeden once uzun soluklu iliskimiz oldu. Bu surede bildiginiz sekerpare gibiydi. O kadar zarf atmama ragmen bir tane bile falso vermedi. Guzel desen guzel, akillimi dersen akilli. Evlendikten sonra isler 180 derece degisti ama iyi dayandim. Kisa sayilabilecek bir bosanma surecimiz oldu. Hanimefendi halen rahatsiz eder arada sirada. Simdi de nafaka artirim davasi acacakmis, sadece gicikligina. Ailelerimiz amerikada yasiyor. Ucak biletine , giyinmesine, tatiline sozde alim gucu azalmis ve ailesini gormek zaruri ihtiyaciymis mis. Yalan yalan yalan. Cok seviyorsa toplar pilini pirtisini yerlesir ailesinin yanina. Beni bosayamaz sandi ama kurtulabilmek icin muthis bir servet odedim, get ini elimle verdim. yaninda da 14k civarinda halen nafaka oduyorum. ( Nafaka istegi bunun nerdeyse 10 katiydi ama Turkiye de isler istedigi gibi yurumuyor ) Onun yuzunden butun sosyal medya hesaplarimi kapattim. Hesaplarimdaki bekar bayanlari bile rahatsiz etmekten abeslik gormuyordu. Halen kudurmus it gibi, mutlu olmamam icin elinden geleni yapmaya devam edecekmis. Tam bir psikolojik manyak ama artik sadece gulup geciyorum. O tren raylardan bosandigimiz gun koptu. Anlasmali bosanabildigim icin dua ediyorum. Evlilik hayatim boyunca bana cektirmedigi kalmamisti. Sabahin 3-4 unde keyfi uyandirir kendisi birsey olmamis gibi arkasini doner yatardi. Maksat sinir etmek. Bir insanin haftanin 6 gunu basi agrir mi Insan dus alirken sicak suyu kapatir mi? Cene zaten tam otomatik, yeter ki firsatini bulsun. Cogu zaman evde kulaklarima farkettirmeden tikac takardim. Evde tesadufen fare ilaci buldum . 34. Kata nerden fare gelecekse artik. Beni zehirler diye evde yemek bile yiyemiyordum. O noktaya kadar gelmistik. Bunlari bile gorduk sayesinde. Kac defa sordum benimle neden evlendin diye? Tek cevabi icimde bir uhte idin seni baskasina kaptiramazdim. Madem oyle mutlu olalim derdim agzini bicak acmazdi. Kiskanclikta yaptigi zirveyi dagcilikta yapsa emin olun everestin tepesine 5 kez cikardi. Evlilik hayatim boyunca ulser oldum, mide kanamasi bile gecirdim. Agridan sancidan duramazdim. Simdi ise oturup 1 kilo meksika aci biberi yeyim banamisin demiyor :) 3 yildir kafam o kadar rahat ki. Bir daha evlenmek mi? Imkansizdan daha imkansiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Bavarian kullanıcısına yanıt
    hocam ALLAH'ın sevgılı kuluymussunuz yatın kalkın dua edin adamı böyle hayvan bile demeye dilim varmıyor mahlukatlar canlı canlı mezara kor.Amerikada bulun bi yabancı kadın hayatınızı yasayın.sevgiler saygılar...
  • The Bavarian kullanıcısına yanıt
    Okurken bile bi' tuhaf oldum valla. Kurtulduğunuza sevindim hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikayesini okuduğum kişilerden sorun yaşayanlar genelde maddi durumu iyi olanlar olmuş.



    Ben de artık görünüşüm aksini gösteriyor olsa da 30 lu yaşlara geldim. Yalnız yaşıyorum. Hayatımdan da memnunum açıkçası. Bir taraftan artık bulup birini evleneyim diyorum bir taraftan da yaptığım her işe birini ortak etmek, hayatıma düzen gelmesi, erken yatmak falan sıkıcı geliyor. İstersem akşama kadar yatıyorum. İstersem evi bok götürüyor. İstersem her tarafı tertemiz yapıyorum (gerçi bu en son ne zaman oldu hatırlamıyorum ) karışan eden yok. Kafam rahat ve gamsız bir hayat yaşıyorum diyebilirim. Evlenenlere bakıyorum. Benim yaşımda olanların çoğunun saçı ağarmış. Şimdi kendi ilgi alanlarımla falan uğraşsam benimle neden ilgilenmiyorsun diye başına ekşiyen bir yaratık olması çok ürkütücü. bir taraftan da bazı şeyleri yalnız yapmak sıkıntı verici olabiliyor. Özellikle arkadaşlarının çoğu evlenince daha zor oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 mizde Turk degiliz @falcon1881

    Tesekkur ederim kardesim @lucius Julius

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Bavarian kullanıcısına yanıt
    merhaba,

    çok yüksek nafaka veriyorsunuz, bunu siz kabul ettiniz sanırsam.(anlaşmalı boşanma için)

    aslında somut kanıtlarla hiç nafaka bile verdirmezdiniz.
  • bütün yazıları okudum şunu farkına vardım bekarlık sultanlıktır
  • The Bavarian kullanıcısına yanıt
    kadının dini dili ırkı yok o zaman hocam
  • The Bavarian kullanıcısına yanıt
    Evlenebileceğim kişinin öyle çıkması en büyük korkularımdan biri siz daha da evlenmezsiniz zaten büyük geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu evlenince hanımların değişmesi nasıl gerçekleşiyor? Ben bu nedenle önce birlikte yaşayıp yürürse evlenmeyi düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilay S.

    Bu evlenince hanımların değişmesi nasıl gerçekleşiyor? Ben bu nedenle önce birlikte yaşayıp yürürse evlenmeyi düşünüyorum.

    yani hataya düşmemek için daha büyük bir hata yapacaksın. kaldıki birlikte yaşamaya yanaşan kız evlilik için peşinen yanlış bir seçimdir, ne sana eş nede çocuklarına ana olur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temürrmelik -- 22 Şubat 2017; 22:29:1 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .ugur.


    quote:

    Orijinalden alıntı: The Bavarian

    Yas 35. Bosanali 3 sene oldu 7 yillik evliligin ardindan. Evlenmeden once uzun soluklu iliskimiz oldu. Bu surede bildiginiz sekerpare gibiydi. O kadar zarf atmama ragmen bir tane bile falso vermedi. Guzel desen guzel, akillimi dersen akilli. Evlendikten sonra isler 180 derece degisti ama iyi dayandim. Kisa sayilabilecek bir bosanma surecimiz oldu. Hanimefendi halen rahatsiz eder arada sirada. Simdi de nafaka artirim davasi acacakmis, sadece gicikligina. Ailelerimiz amerikada yasiyor. Ucak biletine , giyinmesine, tatiline sozde alim gucu azalmis ve ailesini gormek zaruri ihtiyaciymis mis. Yalan yalan yalan. Cok seviyorsa toplar pilini pirtisini yerlesir ailesinin yanina. Beni bosayamaz sandi ama kurtulabilmek icin muthis bir servet odedim, get ini elimle verdim. yaninda da 14k civarinda halen nafaka oduyorum. ( Nafaka istegi bunun nerdeyse 10 katiydi ama Turkiye de isler istedigi gibi yurumuyor ) Onun yuzunden butun sosyal medya hesaplarimi kapattim. Hesaplarimdaki bekar bayanlari bile rahatsiz etmekten abeslik gormuyordu. Halen kudurmus it gibi, mutlu olmamam icin elinden geleni yapmaya devam edecekmis. Tam bir psikolojik manyak ama artik sadece gulup geciyorum. O tren raylardan bosandigimiz gun koptu. Anlasmali bosanabildigim icin dua ediyorum. Evlilik hayatim boyunca bana cektirmedigi kalmamisti. Sabahin 3-4 unde keyfi uyandirir kendisi birsey olmamis gibi arkasini doner yatardi. Maksat sinir etmek. Bir insanin haftanin 6 gunu basi agrir mi Insan dus alirken sicak suyu kapatir mi? Cene zaten tam otomatik, yeter ki firsatini bulsun. Cogu zaman evde kulaklarima farkettirmeden tikac takardim. Evde tesadufen fare ilaci buldum . 34. Kata nerden fare gelecekse artik. Beni zehirler diye evde yemek bile yiyemiyordum. O noktaya kadar gelmistik. Bunlari bile gorduk sayesinde. Kac defa sordum benimle neden evlendin diye? Tek cevabi icimde bir uhte idin seni baskasina kaptiramazdim. Madem oyle mutlu olalim derdim agzini bicak acmazdi. Kiskanclikta yaptigi zirveyi dagcilikta yapsa emin olun everestin tepesine 5 kez cikardi. Evlilik hayatim boyunca ulser oldum, mide kanamasi bile gecirdim. Agridan sancidan duramazdim. Simdi ise oturup 1 kilo meksika aci biberi yeyim banamisin demiyor :) 3 yildir kafam o kadar rahat ki. Bir daha evlenmek mi? Imkansizdan daha imkansiz...

    birde ben kurtulsam.offf.sevindim adınıza.

    Sizin durumdamı kötü hocam şu an aynı evdemisiniz evlimisiniz ?




  • Aynen, kadin erkek hic fark etmez bu tip insanlardan uzak duracaksin. Yani boyle baslayan bir evliligin gercek bir evlilik olarak yurumesi imkansizdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ


    quote:

    Orijinalden alıntı: temürrmelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilay S.

    Bu evlenince hanımların değişmesi nasıl gerçekleşiyor? Ben bu nedenle önce birlikte yaşayıp yürürse evlenmeyi düşünüyorum.

    yani hataya düşmemek için daha büyük bir hata yapacaksın. kaldıki birlikte yaşamaya yanaşan kız evlilik için peşinen yanlış bir seçimdir, ne sana eş nede çocuklarına ana olur...

    Aynen öyle



    Gerçi bu yorumun bir benzerini birlikte yaşamak isteyen erkek için de yapabiliriz

    Neden öyle söylediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • temürrmelik T kullanıcısına yanıt
    şu tezinizin altını doldursanız diyorum, bence bir insanı tanımanın en uygun yoludur aynı çatıda yaşamak.
    evliliğe gereğinden fazla anlam yüklemek yapılan en büyük hata bence, evlilik amaç değil araç olmalı mutlu olmak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: temürrmelik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilay S.

    Bu evlenince hanımların değişmesi nasıl gerçekleşiyor? Ben bu nedenle önce birlikte yaşayıp yürürse evlenmeyi düşünüyorum.

    yani hataya düşmemek için daha büyük bir hata yapacaksın. kaldıki birlikte yaşamaya yanaşan kız evlilik için peşinen yanlış bir seçimdir, ne sana eş nede çocuklarına ana olur...

    Bu tarz boş yorumlar yapmanız için sormadım.
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.