Şimdi Ara

Evlilik Programları Yasaklandı[Kaldıkları Yerden Devam Ediyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzenleme:Kararda "arkadaslik programlari" ibaresi mevcut,bazi muzik kanallarinda altyazi olarak gecen "arkadas arama" olayi gibi turden olan programlar kastediliyor.

Son yayinlanan 2 KHK ile evlilik programlari yasaklandi

quote:

MADDE 60 – 6112 sayılı Kanunun 8 inci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan “koruyucu sembol kullanılmadan” ibaresi “koruyucu sembol kullanılsa dahi” şeklinde değiştirilmiş ve aynı maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.

“(4) Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, arkadaş bulma amacıyla kişilerin tanıştırıldığı ve/veya buluşturulduğu türden programlara, takviye edici gıdalar ve benzeri destekleyici ürünler de dâhil olmak üzere herhangi bir ürünün ilgili mevzuatına aykırı olarak sağlık beyanıyla satışına, pazarlanmasına ve/veya reklamına, sohbet, arkadaşlık ve eş bulma hatlarının ve hizmetlerinin tanıtımına yer verilemez. Katma değerli elektronik haberleşme hizmet numaraları, yerel aranır numaralar, benzeri özel içerikli hizmetlere ilişkin numaralar ile özel ücrete tabi diğer sabit ve mobil numaralar kullanılmak suretiyle, izleyici ve dinleyicileri yanıltıcı ve/veya haksız kazanca neden olacak şekilde yarışma, çekiliş, lotarya ve benzeri adlar altında ödül ve ikramiye taahhüt edilemez ve bu yöntemle ürün tanıtımı, satışı ve pazarlaması yapılamaz.”

Kaynak:http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/04/20170429-M1-2.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 30 Nisan 2017; 21:12:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ahahaha işte bu lann işte buu
  • "Yasak" kelimesi bazılarını tetikleyebilir ama sonunda yasakladılar ya sevindim.
  • Numan kurtulmuş söylemişti. Kaynak varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlilik Programları Yasaklandı[Kaldıkları Yerden Devam Ediyor]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 29 Nisan 2017; 19:9:42 >
  • flash tv de gerçekten evleniyorlardı ihtiyarlar.
  • Güzel haber ama yerine belgesel koyacak değiller ya yine bok bir şey koyarlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten yaz geliyor. Her türlü yazın mola verecekti bu programlar.
  • evlilik programı gider dedikodu gelir ya da eskiden çok fazlaydı şimdi denk gelmiyorum fazla şu salak magazin programları devam ediyor mu?
  • Cb ilk defa güzel bir şey yaptı tebrik ediyorum

• Yurt dışındaki 59 öğrencinin suçu ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gelişme.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Zaten yaz geliyor. Her türlü yazın mola verecekti bu programlar.

Şimdi sınırsız mola verecekler

• Turkiye'nin en cok izlenen evlilik programi zaten AKP'nin kanali ( ATV ) tarafindan yayinlandigi icin bir problem goremiyorum.

Sonuc olarak AKP'li kanalin reytingleri dusecek, daha az reklam alacak, daha az seyredilecek. Guzel bir gelisme.
  • Esra Erol buna ağladı
  • Darısı Survivor'a diyeceğim de bu hükümetle olmaz..

• ilk defa doğru bir iş yaptılar .
  • evlilik programlarından bir tanesi artık iyice azıtmıştı çok iyi oldu insanlarla dalga geçiyorlardı
    güzel karar.
  • Çok şaşırdım hayret böyle bir şey nasıl yaptılar.

Evlilik programlarının ikisi hükümetin ana akım medyasında diğeri yıne hükümete yakın bir kanalda yayınlanıyor ve ratingler çok iyiydi.

Gerçekten şaşırdım bu duruma.

• haydaa ne izlicez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.