Şimdi Ara

Evlilik Programları Yasaklandı[Kaldıkları Yerden Devam Ediyor] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
7.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim anlamadığım ohal fetö ile mücadele için çıkarıldı ve khk bunun için kullanılıyor.
    peki evlilik programlarının khk ile ne ilgisi var ohal ile ne ilgisi var?
  • Kygo2 kullanıcısına yanıt
    Onlar bide bal reklami yapan kanallarda dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooooooohhhhh bee sonunda.
  • kim kime dum duma diziler neden kalkmiyor acaba ,tut bir kösk doldur icine 10 kisi olsun sana dizi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Ahlaki eğitim vermek de Hükümet'in görevi değildir aslında. Zaten bugün kültürel yapımızı şekillendirme çabaları bunu görev bildiklerinden.

Devletin görevleri arasında eğitim hizmetlerini sağlamak vardır. Bunun nasıl yapılacağı ise bellidir. Kendi ideolojine göre, bilimsellikten uzak, belge odaklı eğitim ve eleme sistemi oluşturursan, siyasi söylemlerini oy toplama odaklı gaz verici şekilde yaparsan, vatandaşta tüm sırları bildiği hissi uyandırırsan vatandaş sorgulama yetisini kullanmaz-kullanmayı beceremez. Oturur entrika odaklı, meme odaklı TV programları izler.

Sonra sen de ideolojine ters olduğu için bu programları OHAL KHK'sı ile sosyal hayata müdahale ederek, demokratik ilkeleri ezme pahasına yasaklarsın.

Bizim açımızdan (en azından benim açımdan), yasaklanmaları embesillik seviyesinde programlar oldukları ve insanların vakitlerini yedikleri için memnuniyet verici. Ancak acaba RTE ve tayfasının sebebi neydi? Muhtemelen dediğin gibi ahlâki kaygılar.

Ahlak, bu seviyede Devlet'in işi değil. Olmamalı. Yürütme tek bir düşüncenin kontrolünde iken (dolayısı ile Meclis çoğunluğu da aynı düşüncenin kontrolünde); Yürütme'nin Olağanüstü Hal'den aldığı yetki ile kanunlara müdahale ederek sosyal hayata müdahale etmesi ayrıca vahim.

• Yalniz bu programlar icinde en cok izleneni esra erol..
    Ve de bu kanal malum akp kanali..
    Simdi bu adamlar kendi kanallarinin en cok izlenen programini kapatiyor ve halen insanlar ' yehaa diktator RTE " vs diyorsa soylenecek soz kalmamistir..
  • Darısı işte benim stilim gibi toplum iq sunu düşüren şeylere. Hatta komple tvyi yasaklasalar daha iyi olur gibi geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugune kadar sadece akpartiye oy verdim.

Evlilik programlarindan nefret ediyorum..

Kismetse olur dahil ancak yasaklamak cok sacma.

• peki bu?

yemez çünkü siyonistlere serbest

Evlilik Programları Yasaklandı[Kaldıkları Yerden Devam Ediyor]
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Nolur bloklama ya
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    Hele şükür biri bu soruyu sordu.

Çünkü bu her zaman yasaklanabilirdi ama Ohal seçildi.

Sebebi Ohal khk sının mahkemelerce incelenememesi.

Başka zaman olsa mahkeme iptal ederdi bunu.
  • Ahaha...
    Şimdi bütün gün doktorlar izlemeye hazır mısın Türkiye

• Birde şu bugün ne giysem tarzı programlar kaldırılda çok iyi olur.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Aynen şu program çok mu ahlaklı sanki.

Evlilik programlarından beter

Evlilik Programları Yasaklandı[Kaldıkları Yerden Devam Ediyor]
  • EVLİLİK DEĞİL, ARKADAŞ BULMA PROGRAMLARI KAPATILDI

6112 sayılı "Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunu"nda yapılan düzenlemeyle radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, "0800" gibi telefon hatlarıyla arkadaş bulma ile kişilerin tanıştırıldığı veya buluşturulduğu türden programlara yer verileyemeyecek.

http://www.ensonhaber.com/evlilik-programlari-yasaklandi-2017-04-29.html
  • Iyi oldu normalde ozgurlukten yanayim kim ne programi yapiyorsa yapsin ama zuhal topalin bir programinda adamin biri sehit var burda oynuyosunuz diye protesto etmisti.Neyse etti gitti adam.Arkasindan inadina yapar gibi su gobek atan bi kiz var unlendi o cikti cal cal dedi oynamaya devam etti zuhal topal da destek oldu.O gun benim icin bittiler.Artik sehitlere saygi da kalmamis.Show yapma dersin protesto yapan adama da konunun ciddiyetini bile bile inatla adam daha studyodan cikmadan cal cal deyip roman havasi oynatamazsin.Cok iyi oldu simdi gidin takma dislerle oynayin
  • A9 TV KAPATILSIN

• Faydasız prog kapatılması iyi olur

• Millet özgürlükten bahsetmiş. Beyler beyninizmi aktı anlamadım ki. Çomar dediğimiz asalakların yaşaması için gereken canlı türü bu yapımlar. Siz bu insanların gerçekten düşünüp bu programların zararlı olduğunu anlayıp kendisini kişisel gelişime vereceğini falan zannediyorsanız çok yanılıyorsunuz. Türk insanını hiçmi tanımıyorsunuz anlamıyorum.

• Lise zamanlarımda hatırlarım haberlerden önce çizgi film izlerdim 7 ye kadar liseliydim ama hala hoş gelirdi çizgi film sonra haber kuşağı başlardı...

ATV bence haberler öncesinde Avrupa yakasının tekrarlarını versin..

Star'da bir zamanlar komedi dükkanı oynuyordu yeni baştan o başlasın...

Fox tv de yapsın yeni birşeyler onu da ben mi söyleyeyim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.