Şimdi Ara

Evlilik Programları #KAPATILSIN! -Meclise Taşınmalı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rtük Elini Masaya Vurmuyorsa Bu Konu MECLİSE TAŞINMALI!

Türk toplumunun gelenek ve göreneklerine aykırı olup, yeni yetişen nesile aile kurumu hakkında toplumumuza karşı ters düşen rayting amaçlı bir yayın.

Daha iyiyi öğretmeye ve aile hayatını benimsetmeye bizler çalışırken tamamen medya odaklı yıkım yapılmaktadır. Çocuklarımızın iç dünyası etkileniyor. Kadına bakış acısı değişiyor. Yaşlılar ile dalga geçiliyor. Çocuklarımıza, gençlerimize uygun değil.

Evlilik programlarında her gün gördüğümüz karakterler ajanslardan gelip günlük olarak para almaktadır. Diğer kişiler için sosyal medya için kendini göstermek için gelmektedir. Son 10 yıl içinde evlilik programlarıyla olan evlilik sayısı 8`dir.

AİLE BAKANI AÇIKLAMA YAPTI AMA BOŞ LAFLAR

CHANGE.ORG İMZALA :https://www.change.org/p/aile-ve-sosyal-politikalar-bakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1-evlilik-programlar%C4%B1-kald%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n-4a4cb6a6-f250-4b3f-8eec-e2ff8db44159

Vatan Evlatları BİRER BİRER Giderken Herkes Uyutuluyor!

BİRDE BÖYLE İZLEYİN ASKERİMİZ DOĞUDA BUNLAR İÇİN OPERASYON YAPIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 14 Şubat 2017; 14:41:39 >

• Gerçekten olması gereken bişey ama zor. O işlerde çok paralar dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip yapımlarda ne yazık ki bir endüstri haline geldi o yüzden yetkililer ya bunlara dokunamıyor ya da yetkilileri iyi besliyorlar!

Kesinlikle kapatılmalı ve hatta öyle cezalar verilmeli ki bir daha bu tip saçmalıklara kimse kalkışmasın ama neredeee...
  • Uuuuuuuuuuuuuuupppppppppp

• quote:

Orijinalden alıntı: mq1n

Devlet ne güne duruyor http://www.hurriyet.com.tr/aileniz-hayirli-bir-es-bulamazsa-bize-basvuracaksiniz-40004736

DEVLETİN işi başka şimdi başı çok yogun
    hele bi evet diyin hepsi kapanacak
    hmm belkide daha çok açılacaklar bikinili tangalı vs
    bilemedim simdi
    hali hazırda stiptiz tarzi danslara kadar ilerledi işler:)

• Destekliyorum..

Eskiden sadece 2-3 kanal vardı ama TV'de izleyecek iyi programlar olurdu. Şimdi gündüzleri aptal evlilik programları akşamları ise bir sürü gereksiz diziler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yasaklara hayır. İsteyen istediği programı yapsın.

• beğenmeyen izlemesin. hatta kanalı silsin. nedir bu herkese ahlak dayatma merak. hayır ahlak dayatma merakı olanların da ne kadar ahlaklı olduğu şüpheli. diziler ahlaksızlık ,filmler ahlaksızlık , reklamlar ahlaksızlık , siyaset ahlaksızlık.... televizyonu çöpe atın gitsin en iyisi.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Amacımız Türk Gençliği daha iyi yetiştirmektir. Tüm evlilik programları kaldırılırsa o saatlerde yayınlanan her şey reyting kaynağı olur. Eğitim adına deneyler ve belgeseller yayınlanabilir. Bunu da sadece Trt Belgesel yapıyor çokta iyi yapıyor bu tür kanalların da yaygınlaşması lazım.
  • Taşırsa bu işi MHP li vekiller meclise taşır.

• Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Görgü ve Ahlak kurallarına göre yapılırsa kalsın. Ancak bu programlar pavyona döndü artık her bölümde 2-3 tane sözde eşini arayan dansöz çıkartıyorlar, terbiyesiz konuşmalar yapıyorlar. Mesela bir talibin "ben olmazsa kızımla yaparsınız" demesi çok mu normal?
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    gönül isterki herkes belgesel izlesin. ama bu programlar kaldırılıp yerine belgesel koyslar halk kanalı değiştirip kurtlar vadisi veya sakız orucu bozar mı tarzı şeyler izler. insanlar evlilik programı yayınlandığı için izlemiyor , insanlar izledikleri için evlilik programları yayınlanıyor. TRT belgesel çekiyor da kaç kişi izliyor. ayrıca ne tür belgeseller yaınlıyorlar. bir belgeselde ben afrika ülkesindeki kuran kursunu gördüm. bildiğin ortaçağ kafasındaki bir yer. yapılardan değil zihniyette bahsediyorum. ama gel görkü belgesel adı altında bunun reklamı yapılıyordu. kendilerince islam propagandası yapıyorlar. neyse yönetenlerde işi yok ki yönetilenlerde işi olsun. halk böyle yapacak pek bir şey yok. birileri belgesel çeksin veya çekilmişi dublaj yapsın ya da en azından altyazı eklesin. bu daha yararlıdır. ama evlilik programlarının yasaklanması pek çok şeyin devamının getirir bunu da bilin. Yasaklamak çözüm değil sorun getirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet parasını kazanıyor size ne kardeşim siz liftrmizdrn o kanalları çıkarın. Yapamıyorsanız trlrvizyonu evdrn çıkarın. Benim evimde tv yok sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ondan daha tehlikeli dolandırıcı satıcı kanallarını kapatsınlar önce 5 kavanoz bal+3 çift bot 100 tl gördü bu gözler,adam 100 tlye orjinal samsung galaxy veriyor çağrı sahte isimli eleman,bunları engellesinler bu kadar reklam yaptıklarına göre kananlar oluyordur mutlaka.
  • olağan_şüpheli kullanıcısına yanıt
    Son cümlene katılıyorum, televizyonun günümüzdeki tek işlevi insanları moronlaştırmak.

• her kanal istedigi yayini yapmakta ozgurdur.begenmeyen kanali silebilir. evlilik programlarinin kimseye zarari yok. ille bisey yasaklanacaksa dini programlar yasaklanmali. cunki islami teror faaliyetlerini destekliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 14 Şubat 2017; 17:25:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Görgü ve Ahlak kurallarına göre yapılırsa kalsın. Ancak bu programlar pavyona döndü artık her bölümde 2-3 tane sözde eşini arayan dansöz çıkartıyorlar, terbiyesiz konuşmalar yapıyorlar. Mesela bir talibin "ben olmazsa kızımla yaparsınız" demesi çok mu normal?

Görgü ve ahlak kuralları yazılı değildir, kişiden kişiye değişir. Kimse sana o programları zorla izletmiyor. Benim yaptığım gibi izlememeyi seçebilirsin.
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt
    Yasaklar olmasa idi kaos olurdu.

• esra erolun programı atv ye büyük gelir sağlıyor, sence kapatılmasına izin verirler mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.