İşyerinde biri var. bekar kadınlara çıkma teklifi etti. ve teklif ettiği kişilerden biri benim görüştüğüm kız arkadaşım. hem de benim yanımda kız arkadaşıma böyle bir teklifi yaptı. ve o kızla görüştüğümü de biliyor!. bu saygısızlık değil mi? ve bekar kadınlara metres muamelesi yapmak değil mi? ben evli olsam, bekar kadınlara asla öyle tekliflerde bulunmam. resmen karısını aldatıyor bu!. |
Evli bir erkeğin bekar kadınlarla takılma çabası

-
-
10 sene sonra hamza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lütfen, olayı yorumlasanız. bize ne hamza'dan.
-
adliyede zamparalık yaparken hamza ağabeyin eşgal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peki bu dal yaprak vatandaş iş yerinde nasıl barınabiliyor yani kadınlar hiç mi rahatsız değil?
-
Başka departmandan 55 yaşındaki erkek eleman imalata başladığımı öğrenince benden numune istemişti.
Söz verdiğim için numuneyi getirdim ama iş yerinde arkadaşlara sorduğum halde elemanı göremedim.
Numunelerden ikisini öplen arası tükettim, ne olur ne olmaz diyerekten bir adet numuneyi sakladım.
Öğlen arasından dönüp tam binaya girerken bahçede bu arkadaş beni görüp seslendi ve yanına çağırdı.
Çaktırmadan numuneyi cebine bıraktım, teşekkür etti.
Aklıma gelmişken hemen sordum:
“Torun torba sahibisin ama etrafında daima çıtırlar var sana anlatmam lazım ne önerirsin” deyip anlatmaya başladım.
Bir yandan da hedefin fotoğrafını telefonumdan gösterince bana:
“Bu hatunu tanımıyorum ama tahmin etmem gerekse şurda oturuyor derdim” dedi ve bildi.
Sonra ondan beklemediğim bir tavsiyede bulundu:
“Herşey sex değil ki, kız sana duygusal yaklaşmış ama anlattığına göre sen ilişkini merkezine sex koymuşsun. İlla ki hef görüştüğünde yatağa atmak zorunda değilsin” dedi…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin kız arkadaşına mı asılıyor yani? Yoksa kızla aranızda henüz bişey yok, durup dururken kıskandın mı?
-
o kadınlar saf. bugün kız arkadaşıma anlattım. bu seni ve diğer bekar ablaları metreslik olarak görüyor. cinsel tacize bile girer. saf oldukları için hiç anlamıyorlar. ve o dal yaprak her işyerine geldiğinde bekar kadınlardan "kahve yapar mısın" diye ağlayarak yalvarıyor. ve kahve ikram ediyorlar saf gibi. fazla şımarttılar. ve bugün yaptıkları kahveyi beğenmedi "bu yüzden siz evde kalırsınız" diye laf attı şakasına. aşırı yılışık ve geveze biri. tip desen yok bile. ne buluyorlar onda anlamam. yönetime söyleyeceğim, onun içeri girmesini yasaklayabilirler. çünkü getir götür işi yapan bir şahıs ya.
-
kızla çıktım. buluşuyoruz. her gün mesajlaşırız. daha ilişkinin adını koyma aşamasına gelemedik.
bekar ablalardan başladı sormaya. hayır dediler. sonra benimkisine sıra geldi. o da hayır dedi.
her işyerine geldiğinde, ablalardan kahve ister. onlar da saf gibi kahve ikram ederler o herife.
ve bugün yaptıkları kahveyi beğenmedi. "bu yüzden evde kaldınız" dedi. yılışık ve geveze
-
bu herüf alyans takıyor mu?
-
yok. takmıyor.
-
Yani erkeklerle kadinlar arasındaki platonik arkadaşlığı çözemedim ben henüz. Buradaki sorun çıkma teklif etmesi derken ne tam olarak. Gel kahve içelim falan mı? Eğer kadinlara asiliyorsa insan kaynaklarına şikayet edebilirsiniz ama adamın niyetini tam anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadınlarda istekliyse sorun yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha ilişkinin adını koymadıysanız kıskançlık yapman kızın gözünde pek hoş durmayabilir.
-
bekar kızla baş başa bir haftasonu sabahı kahvaltı yapmak istedi. ve tabi ki kız "hayır" diyerek red etti.
-
flört ettiğim kıza öyle teklif etmesi aşırı sinir bozucu. durumumuzu biliyor. geçen ay "aranız nasıl" diye sormuştu. işyerindeki herkes bizi sevgili zannediyor zaten.
-
Muhtemelen "bakarsın biri düşer" niyetine takmıyordur...Yani ne yaptığın farkında ve önlemini almış...
-
doğru diyor. hoş ve eğlenilecek vakit geçirmek için de kızlarla takılıyorlar. sohbet edip, yiyip, içip, gezip tozmak da artı değer.
-
bi bekar kızla spor salonuna gidiyormuş. düşün yani. Allah bilir, kız baya hoş giyiniyordur :D
-
bir kaç iş arkadaşım tepki göstermiş zaten. tepkiler gelene kadar yaptıklarının normal olduğunu zannediyorlar zaten. ya da öyle zannetmek istiyorlar.
yarın ben de tepki göstereceğim. yüz yüze konuşacağım bazılarıyla. kendilerine gelsinler.
Benzer içerikler
- eninde sonunda mı önünde sonunda mı
- a101 çalışan yorumları
- büşra akrostiş
- lades nasıl oynanır
- aileden birini kaybetmek sözleri
- en ilginç rekorlar
- huawei boykot mu
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X