-- Hayır şu anda gazete okuyorum -- Ne beni sevmiyor musun ? -- Ben öyle bir şey demedim -- Hayır dedin -- Bak yine konuşma öğretiyorum diye kızacaksın -- Ne konuşması ? -- Sen şimdiki zaman kullanarak "beni seviyor musun" dedin -- Eeeeee ne olmuş ? -- Şimdiki zaman demek o anda yapılan işle ilgili zamandır ben gazete okurken seni nasıl seveyim ? -- Biliyordum zaten aynı anda iki iş yapamayacağını -- Ne ilgisi var şimdi bunun gerzeklikle ? -- Sana gerzek mi dedim ? -- İma ettin, iki işi bir arada yapamaz falan gibi laf ederek -- Bunun gerzeklikle ne ilgisi var, fakat hoşuma gitti sen iki işi bir arada yapamazsın -- Sen de doğru cümle kur -- Beni gazete okumadığın, ya da gazeteni bitirdiğin zaman sevme ihtimalin var mı -- Sevmekten kastın ne ? -- Sen adamı çatlatırsın -- Çatlamak isteyene ben bir şey yapamam, sevmekten kastın ne onu söyle, bir çok sevme şekli var -- Ne gibi ? -- Aşkla sevmek,sevgiyle sevmek,şehvetle sevmek vs.vs.vs. -- Gazeteni bitirdikten sonra beni aşkla sevme ihtimalin var mı ? -- Nasıl aşkla ? -- Onun da mı çeşitleri var -- Tabii, sevgili aşkı,ilahi aşk, karşılıksız aşk vs. vs. vs. -- Gazeteni okumayı bitirdiğinde beni sevgili aşkı ile sevme ihtimalin var mı, Allah Allah ben salak mıyım yahu basit bir soru nereye geldi. Cehenneme kadar yolun var, cevap verme istemiyorum -- Peki nasıl istersen, bana bir su verir misin ? -- Nasıl su istiyorsun ? -- Bayaaa -- Biz de bayaa su yok -- Canım saçmalama -- Ne saçmalaması,önce bir bardak mı,bir şişe mi,bir maşrapa mı su istiyorsun onu söyle -- Bana bir bardak su verir misin ? -- Nasıl bardak ? -- Ne demek nasıl bardak ?
-- Olur mu canım, kristal bardak var, adi cam bardak var, bira bardağı var -- Bana bir adi cam bardak su verir misin,mahsus yapıyorsun di mi -- Niye mahsus yapayım -- Deminkinin intikamı bu galiba -- Demin ne oldu ? -- Beni seviyor musun diye sormuştun ya -- Ne zaman ? -- Demin -- Demin ne demek,kaç zaman önce anlamına geliyor -- ................... -- Niye sustun ? -- Düşünüyorum -- Ne düşünüyorsun ? -- Evliliğimiz niye bu hale geldi ? -- Ne hali ? -- Yalın hali değil tabii -- Niye gelmiş ? -- Senin espri yeteneğinin olmaması nedeniyle -- Sen de var mı ? -- Herkes çok esprili olduğumu söylüyor, geçen gün Selma -- Selma kim,o şıllık yardımcın mı ? -- O şıllık değil -- Şıllık değil de ne sana göz süzüp gerdan kıvırıyor benim önümde -- Kadın güzel giyinip havalı görünüyor diye kıskanıyorsun -- Ben kötü mü giyiniyorum ? -- Öyle demedim -- Ne dedin ya ? -- Off be yeter -- Off be yeter di mi ? -- Yeter tabii ne istiyorsun gecenin bu vakti -- Bunca yıllık evliyiz bana birkez sevdiğini söylemedin -- Söylemek şart mı ? -- Ne yani sessiz film oynar gibi hareketlerini mi takip edeceğim,söylemesen nasıl anlaşılır -- Ben senin kocanım tabii ki seni seveceğim -- Nasıl yani mecbursun diye mi ? -- ....................... -- Yine sustun, hep susarsın zaten,bir de cump yatak, ne konuşursun, ne bir fikir söylersin -- ........................ -- Bir başkası varsa hayatında söyle zorluk çıkarmam -- ............ -- Naci ! -- ....................... -- Naci, Naci diyorum ! -- Babam uyumuş anne bağırma.
güselmiş
evet hoşmuş..
kadın milletinin%90ı böyle.Evlenmeyi düşünenler bir kere daha düşünsün