Şimdi Ara

Evlenme teklifi edeceğim,(Anket Eklendi)(2.fikir eklendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 27.4.2014)
Giriş
  • EditArkadaşlar kendi fikrimide onaya sunmak istiyorum en azından konuya bakıp mesaj yazmayan arkadaşlar fikrimi oylayabilirler.

2. fikir (IslakFasulye'ye teşekkürlerimi sunarak anlatıyorum) Erzurum'da yapacağım teklifimi ve şöyle olacak; Erzurumda ana cadde de fayton gezintisi yapıla biliyo faytonu gelin arabası gibi süsleyeceğim kız arkadaşıma göstereceğim ne kadar güzel olmuş demi diye, sonra da resim 2 deki hediye yi fayton şoförü bana verecek bende sevgilime verip evlenme teklifini yapacağım

Merhaba Donanımhaber;

Tam 8 gün sonra sevgilime evlenme teklifi edeceğim, cevabı belli olan (kabul edilecek) bir teklif bu ve sevgilim için unutamayacağı absurt olmayan romantik bir teklif olmasını istiyorum sizin başınızdan da geçmiş olabilir yada arkadaşlarınız anlatmıştır hoşunuza gitmiş olabilir benimle paylaşırsanız çok sevinirim ciddi fikirlere ihtiyacım var, ben şöyle bir teklif düşünüyordum.

Habersiz geleceği bi arkadaşımın evinde bir oda da akşam vakti tabi oda karanlık bir masanın üstüne dekoratif mumlar güzel bir masa örtüsü masanın üzerini 1. fotoğrafda ki ürünlerle süsleyeceğim ve 2. fotoğraftaki çikolatalı kekler de masada olacak beraber girince odaya masa ya yaklaştıktan sonra diz çöküp elini tutup (daha hazırlamadığım) güzel bir sözle evlenme teklifi etmek istiyorum sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanci86 -- 11 Kasım 2012; 22:40:16 >

• Benimle evlenirmisin?
  • İleride düzgün birini bulur da evlenme teklifi edersem , bı kafe tarzı yerde herkesin ortasında benimle evlenir misin seni cok seviyorum derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

İleride düzgün birini bulur da evlenme teklifi edersem , bı kafe tarzı yerde herkesin ortasında benimle evlenir misin seni cok seviyorum derim.

Aslında güzel ama ben daha çok romantik bi yapıdayım bu konularda, fikrin benim için biraz cüretkar
  • Ben evleneceğim zaman kızı efes'e paraşütle atlamaya götüreceğim. Atlayış sırasında havada yüzüğü vermeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

İleride düzgün birini bulur da evlenme teklifi edersem , bı kafe tarzı yerde herkesin ortasında benimle evlenir misin seni cok seviyorum derim.

Aslında güzel ama ben daha çok romantik bi yapıdayım bu konularda, fikrin benim için biraz cüretkar

Deniz kıyısına götür kızı , (tabi deniz varsa) normal sohbet ederken aniden sor, şaşırsın .

• ben olsam kabul etmezdim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevabı belli derken?
  • İnternette görmüştüm :

Evlilik aşkı öldürüyor diyorlar ölür müsün benimle diye teklif ediyodu dene derim facebook onaylı çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Cevabı belli derken?

Yani kendi aramızda yüzük taktık yakında nişan yapacağız ama evlenme teklifi gibi bir durum olmadı, eksik olmasını istemiyorum :)

Bu arada fikirler güzel ama uygulayabileceğim birşey çıkmadı malesef deniz yok :)
  • Bence biraz daha düşün teklif etmek için. Sonra pişman olmak var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

İnternette görmüştüm :

Evlilik aşkı öldürüyor diyorlar ölür müsün benimle diye teklif ediyodu dene derim facebook onaylı çünkü

Hahaa :) beğendim aslında güzel bir başlangıca değişik bir son olurdu denenebilir teşekkürler

quote:

ben olsam kabul etmezdim :)

@Rammstein neden kabul etmezdin
  • Evlenme teklifini gözde büyütme aranızda mesafe yok ise küçücük bir kahve bile yeter
    Bak bence sunu yap bi yerde gördüm t shirte Örnek veriyorum yengenin adı Ayşe
    Yaz Ayle benimle evlenir misin
    Şıklar
    Evet :)
    Hayır:(
    Diyebilirisin

elinede tabi tshirti gmstermeden önce eline kalem var üstüne kazak gibi bişey giy t shirti aç hadi bakalım de
  • yani saygı duyuyorum bence de güzel ama ne biliyim biraz klasik olmuş yani bence biraz daha şaşırtıcı bişey bulsan daha iyi olur...ne gibi mesela dersen arkadaşın biri paraşütle atlarken edicem demiş...tabi bende sana çatıdan atlarken yap demiyorumda.. bilmiyorum belkide ben kendi isteğimi sana dayatıyorumdur...en iyisini sen bulacaksın adamım...kabul edicek demişsin o zaman size ömür boyu mutluluklar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATASARAY__1905

yani saygı duyuyorum bence de güzel ama ne biliyim biraz klasik olmuş yani bence biraz daha şaşırtıcı bişey bulsan daha iyi olur...ne gibi mesela dersen arkadaşın biri paraşütle atlarken edicem demiş...tabi bende sana çatıdan atlarken yap demiyorumda.. bilmiyorum belkide ben kendi isteğimi sana dayatıyorumdur...en iyisini sen bulacaksın adamım...kabul edicek demişsin o zaman size ömür boyu mutluluklar dilerim..

Çok teşekkür ederim; evet benim ki biraz klasik o yüzden daha değişik birşey arıyorum aslına bakarsan evlenme teklifini küçük bi ilçede yapacağım sosyal faaliyeti sıfır olan bir ilçe o yüzden bu tür atraksiyonlar imkansızdan daha imkansız :)

• birazdan yazıcam mesajım bulunsun
  • Maksimum kaç para harcayabilirsin? Benim evlenme teklifim çok güzeldi ama biraz tuzlu oluyor benden söylemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Maksimum kaç para harcayabilirsin? Benim evlenme teklifim çok güzeldi ama biraz tuzlu oluyor benden söylemesi.

kardeş 200-300 fikrin güzelliğie göre 600e kadar çıkabilirim
  • Kesin diye birşey yok, tecrübeyle sabittir. O kadar abartı da yersiz, denge her zaman iyidir. Doğal bir tarzda; vapurda martılara simit atarken et, yapacağın masrafla da eşya al.

• bence biraz basit kalmış gibi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.