Şimdi Ara

Evleniyorum, TV Tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ağustos ayında evleneceğim için şimdiden beyaz eşya ve TV alışverişine başladım.

1500 TL ye kadar önerebileceğiniz 42 inç smart tv varmıdır?

Önerilerinizi ivedilikle bekliyorum. Şimdiden fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• Merhaba bende aynı durumdayım evlenmeden önce ev için tv bakıyorum epeydir araştırıyorum alanların yorumlarını okudukça bir kaç günde bir fikrim değişiyor. ilk vestel 8575 sonra philips 6309 sonrasında lg lb652 en son da samsung 6470 almayı düşünüyorum.

Ama Dahili uydu alıcı ve 3d sıkıntı değilse Lg 42LB580N modelini al kullan smartıda gayet güzel bir makina en son kafam çok karışırsa alacağım makina budur. 900 civarlarına alıp kullananlar var geçen arkadaşıma hepsiburadadan 1099 tl ye aldık.

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberh -- 11 Mart 2015; 13:20:18 >
  • Bende haziranda evlenıcem bende bakıyom:)) Ben LG almayı düşünüyorum. Smart özellıklerı olarak lg ıyıymıs.
    http://www.teknosa.com/urunler/110015201/lg-42lb652v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t
  • devitos D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle.

Bulaşık makinesi çamaşır makinesi falan dert değil illa birbirine benziyor, eh ben de pek kullanmayacağım ancak TV çok büyük dert, işten eve geldiğimde 2 saat bakacağımTV nin en iyisi olması için özen gösteriyorum ve yüzlerce ürün var.
  • Ben de ayni durumdayim.. Bence nisanda cikmaya baslayacak 2015 modelleri beklemekte fayda var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

Hayırlı olsun öncelikle.

Bulaşık makinesi çamaşır makinesi falan dert değil illa birbirine benziyor, eh ben de pek kullanmayacağım ancak TV çok büyük dert, işten eve geldiğimde 2 saat bakacağımTV nin en iyisi olması için özen gösteriyorum ve yüzlerce ürün var.

İnşallah hepımız için hayırlısı olur.

Diğer beyaz eşyalar bayanlara ait oldugu için bende pek karışmıyorum. Yalnız tv bende araştırıyom dediğin gibi bayağıda ürün var. Ben öncelıkle gsterdıgımı almayı düşünüyom. Yeni modeller cıksın,bunların fiyatı dahada düşer. Yalnız acayıp model var ve çokta pahalı. Sonucta tv alıyoz araba degıl fazlada abartmamak lazım:))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    32" TV Tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Tv tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.