Şimdi Ara

Evlenip aile kurmak ev geçindirmek mi ? Yoksa Bekar kalıp gezip tozmak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini tercih edersiniz arkadaşlar güzel bi aile kurmak baba yada annelik duygusunu tatmakmı yoksa yalnız yaşayıp rahat bi hayat sürmek mi? karar sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlilik Sohbetleri ana konusuna bakın. Halinden memnun olanların oranı yüzde kaç bir bakın. Maddiyat üst düzey ise evlilik macera aramaktır bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne evlenmesi aga
  • üçüncü ve en eğlenceli seçenek. aile kurup eşinle beraber gezip tozmak.
    youtube da var adam eşiyle beraber karavan ile dünyayı geziyorlar. çok da eğleniyorlar.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Aynen kafa birini bulup gezmek en iysidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekar kalıp gezip tozmak
    Bunu çok istiyorum umarım yapabilirim

• ManyetikRenozans M kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa evlenip 1 gece insanlara güzel gözükek için paramı boşa harcayacağıma bu parayla dünyayı gezerim.
    Çünkü bence evlenmek Türkiyede resmen para israfı, eğer ekonomik olarak çok iyi durumdaysan başka ama zaten durumun çok iyi değilse sırf gelenek diye, güzel gözükeyim insanların gözünde diye her yere para saçmak bence saçma.
    Sadece bu da değil güzel ülkemizdeki boşanma oranları malumunuz herkes boşanıyo resmen, bu yüzden insan ister istemez korkuyor ve bağlanmak istemiyor.

Bana kalırsa elindeki parayla gezebildiğin kadar yer gez ve dünya insanı olmaya çalış, bellimi olur yurtdışında hem dünyayı gezebileceğin hemde evlenip güzel bir yuva kurabileceğin birini bulursun🙂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cocuk olmasını hicbir durumda istemem

Aşık oldugum kadinla evlenebilsem evlenirim sanırım

Ama evlenemem günlük islerini yapmakta zorlanan biriyim dis fircalama yemek hazirlama (cok basit seyler yerim tost vb) dus alma gibi basit seyleri bile yapamıyorum cok tembel ve yorgunum

Ayrica aşık oldugum kadin dizi karakteri

Ben bedbaht biriyim

Yani ne biliyimlan iste böyle benden selam olsun bolu beyine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlenip gezmek diyorum. tek basina gezmek bir sure sonra sıkıcı olur bence. kafa dengi biriyle cok eglenceli olur gezmek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.