Şimdi Ara

Evlendim. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: kpmustafa

Eee yaş oldu 24 artık.

Yaşım 23

Kendimi garip hissettim. :D Erken evliliğe karşıyım ama zinadan korunursun, ki bu büyüüük bir güzellik. Sevindim senin adına.

1 yıl sonra çocuğun olursa, çocuğun 30 yaşında iken sen 55 yaşında olursun. İyi bir baba-oğul/kız, iyi bir eş olursun inşAllah.

Allah mesud eylesin. :)

Vallahi benim de 24 olmama az kaldı evlilik uzak görünüyor bana, geç mi kaldık ne.
    Şaka bir yana tebrikler hocam bir ömür mutluluklar.

• Hadı bakalım hayırlı olsun =)
  • 25 e girdik. Evde mi kaldık ne
  • quote:

Eee yaş oldu 24 artık.

Bence bunda bir anormallik var yada bende.Ben 35 en iyi yaş diye düşünüyorum sen ise ee... 24 olduk artık demişsin.Lan yoksa ben mi yanlış düşünüyorum..En ideal evlenme yaşı 30-35 gibi geliyor bana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 14 Şubat 2011; 6:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Tebrikler, bir ömür huzur ve sevgi içinde hayatınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe
    quote:

Eee yaş oldu 24 artık.

Bence bunda bir anormallik var yada bende.Ben 35 en iyi yaş diye düşünüyorum sen ise ee... 24 olduk artık demişsin.Lan yoksa ben mi yanlış düşünüyorum..En ideal evlenme yaşı 30-35 gibi geliyor bana..

Öyle zaten...
  • Hayırlısı olsun. Ev geçindirebilecek bir işe sahip olduktan sonra evlenmekte mantıklı bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin16

Hayırlısı olsun. Ev geçindirebilecek bir işe sahip olduktan sonra evlenmekte mantıklı bana göre.

Ben hep şöyle düşünüyorum: kankalarla (pampalarla) bir tatile çıkıp, ormanlarda yürüyüşler, geziler, kamplar yapıp, kimsenin ırzına,namusuna göz koymadan, edebimizle güzel güzel eğlenip, hayatın tadını çıkardıktan sonra, PS3 karşısında uykusuz sabahlamalar sonrası, gençliğin tadına, gene söylüyorum kimseyi rahatsız etmeden vardıktan sonra evlenirim diye bir düşüncem var..Allah hayırlısını nasip etsin..
  • bir ömür mutluluklar
  • Gelirim olsa bende evlenirim 25-26 yaşında. Ama okul, dil, iş güç, para biriktirme derken işimiz zor.
  • Allah utandirmasin kardes.
  • Allah mesut etsin. Elizabethe de veda edersin artık.
  • Allah mesut etsin.
  • Allah mesut etsin. bende 20-25 yaş arası evlenilmesi taraftarıyım. tabi sabit bir iş ve geçinecek kadar maaş olduğu sürece...
  • Allah mesut etsin hadi bakalım yiğende isteriz ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: volumebak123

Allah mesut etsin hadi bakalım yiğende isteriz ha

yerine foruma bakıcak junior Mustafa lazım
  • tebrikler hocam.
  • 26 yaşındayım evlenmek aklımın ucundan geçmiyor.
  • Geçmiş olsun hocam
  • Tanımam etmem seni, normalde "Bana ne." derdim direk; ama şu yazdığın iki cümle şey çok hoşuma gitti. Allah mesut etsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.