Şimdi Ara

evlendikten sonra daha güzel kadına denk gelmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela cevrede bazı kadınlar 120-70-100....yada 90-70-120...yanı sonucta az bulunur kadınlar olup onlarla evlı erkeklerın gozu dısarda olmuyor yeterlı gelıyor

mesela bız severek evlensek 85-70-95 dıyelım..ara sıra cevredekı bu kadınları gorunce ne yapıcaz.sonucta olan oldu evlenmısız ve bu üst düzey kadınlardan uzak kalarak mı yasıcaz

• bu yaz tatile gittiğim uhd otelin diskosunda tek tabanca takıldim
    sırtımı pistte dönüp barda demlenirken bile turist kızlar içecek alma bahanesiyle sinyal çakıyorlardı

ama harama uçkur çözmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kafada olursan zaten evlenme, seni evliliğe iten tek sebep dış görünüş olmamalı hocam...Evlilik konusunda tek kriteri yaşınız olarak belirlemeyin, düşünce yapısı olarak olgunlaşmayı bekleyin ve karşınıza çıkan kadını sadece fiziksel olarak değerlendirmeyin...Tersi durumlarda ya sen ya eşin bırakır gider.

Kadınlar için verdiğin örneği erkekler içinde düşün, kadınlarda karşısına çıkan daha iyi fiziğe sahip ve maddi olarak daha iyi durumda olanlar karşısında ne yapmalı ? O erkeklerden uzak kalarak mı yaşamalı ?
  • ayhan

@Kanatlandırmayan_Redbull
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bu yaz tatile gittiğim uhd otelin diskosunda tek tabanca takıldim
    sırtımı pistte dönüp barda demlenirken bile turist kızlar içecek alma bahanesiyle sinyal çakıyorlardı

O kadınlar muhtemelen ecnebiydi ve bu nedenle sana helal kılınmışlardı.
  • Her zaman daha güzeli daha iyisi daha bilmem nesi vardır. Dahalar bitmez. Kafaya takma elindekiyle yetin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bu yaz tatile gittiğim uhd otelin diskosunda tek tabanca takıldim

içtiğin içki helal sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzellik takıntılı evlenenlerin düştüğü boşluklardan biri. Bu tür kişilere evlenmemelerini öneriyorum, arı gibi olun, yaşayın işte yoksa sıkıntılar baş gösterir ve birilerinin hayatını mahvedersiniz, yazık olur, sizinle evlenenin başı yanar vallahi. Düzeleceğim diyorsanız evlilik müessesinin asıl gayesini çözmeniz gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 4 Eylül 2018; 17:31:45 >
  • Bizim elimizde bile yok. Olsa ohohoohohog

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.