Merhabalar Arkadaşlar. Dolaşıyordum bir evkura bakim dedim. TV lere göz gezdirdim.
Ordan satıcı bir arkadaş bu tv yi önerdi ihtiyacımda vardı ne zamandır es geçiyordum. Başvuruyu yaptım, onaylandı. LG yetkili servisi geldi kurulumunuda yaptı.
LG 50LF650V tv bu model 126 ekran 2450 ye aldım duvar aparatınıda hediye ettiler.
15 ayda taksit yaptılar, hem kredi kartımı kullanmamış oldum. Diğer Teknoloji mağazalarına baktığımda Duvar aparatsız 2300-2400 arasında değişiyordu fiyatlar.
Mantıklımı yaptım bilmiyorum. Hiç araştırmadan direk aldım. TL iyi gibi ama net özelliklerini bilmiyorum
hayırlı olsun. ben 3 hafta önce vatan ankamall ( ankara ) mağazasından 9 taksit 2000 tl ye almıştım. teknosa-bimeks-mediamarket-lg bayinde sırayla 2500-2500-2600 ve 2400 tl idi. vatanın kendi sitesinde 2500 tl idi. mağazaya özel indirim varmış. televizyonda SAMSUNG lara hevesle bakan biriydim. ben parlak ve canlı renkleri çok severim. lg ips modelli ve daha eski modelleri gören biri olarak lg bana soluk geliyordu. ne zamanki tv almaya gittim, almak istediğim samsung ( 48h6400 2014 model 2300tl,48j6400 2900 tl) ile lg 50lf650v yi yan yana gördüm. lg nin bu modeli ips değil va panel imiş.samsunglarda va panel kullanıyor. lg renkleri samsungtan bile daha canlı ve parlak veriyordu. ayarlarda oynanmış olabilir diye farklı 2 mağazada da aynı durumu tespit ettim. ben tvyi konsol üstüne kurduttum. duvar aparat hediyesi yoktu. zaten almak istesem 50 tl civarında idi. tv kurulumundan sonra tvye bir daha aşık oldum. hd-sd kanal kalitesi,internet hızı,3 boyut kaltesi gayet güzel. tek eksisi dahili uydu alıcısındaki kanal ayarlama işleri beni sinir ediyor.