Bildirim
Almanya Mediamarkt'tan ekran kartı fiyatları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Birazdan gelir ''abi adamlar yaşıyor yeaaa biz 3.dünya ülkesiyiz'' ciler.
Bu arada tabi ki F/P olarak tartışmasız RX570 150€ bedava. Örneğin 460€ vega56 yani RX570 in 3 katı fiyata sahip ama performans olarak 3 katını veremiyor.. -
vega 64 alınabilir üst düzey ekran kartı ve fiyatıda uygun -
Benimde gönlüm vega 64'ten yana. Bu aralar cidden karar vermek zor aslında. Yeni ekran kartları ve işlemcileri beklemek mi daha uygun yoksa bir yerden giriş yapmak mı gerekiyor? Karar vermesi zor 😀 kartlarda bu arada %11 gibi vergi iadesi var. Vega 64 410 Euro gibi bir fiyata geliyor. -
hocam sonuçta orası almanya yani türkiye gibi trump ossurdu dolar uçtu gibi bi muhabbet yok 2.el ebay.de den iadrelik bir ekran kartı alın yeni seriler çıkıncada satarsın yeni seri ekran kartına geçersin -
Vega 64 bedava resmen! 1080ti olmasına rağmen alıp kenara koyasım geldi o derece -
eBay de çok ilginç fiyatlar var. Evga GTX 1080ti linki
https://www.ebay.de/itm/EVGA-GeForce-GTX-1080-Ti-SC2-GAMING-GeForce-11GB-GDDR5X-11G-P4-6593-KR/173691167018?hash=item2870cce12a:g:vn8AAOSwzCtcE77m
Kutusunda açılmamış ürün nasıl bu fiyata gelebiliyor emin olamadım. -
https://www.ebay.de/itm/Neu-EVGA-GeForce-GTX-1080-Ti-Black-Edition-11GB-GDDR5X/183585532384?hash=item2abe8ce9e0:g:PLYAAOSwsPNcE70R:rk:2:pf:1&LH_BIN=1&frcectupt=true
dolandırıcı herhalde :D
teklifli fiyatda degil gel al fiyatı garip dolandırıcı büyük ihtimal 2 ilanda
https://www.ebay.de/itm/iChiLL-GeForce-GTX-1080-X3-RESTGARANTIE-8GB-INNO3D-GeForce-GTX-1080/223282772949?epid=2254416152&hash=item33fcb0bbd5:g:7Z0AAOSwwqVcC7yB:rk:28:pf:0&LH_BIN=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Aralık 2018; 17:58:10 >
-
Ne yani bu fiyatları 349 lira ve 149 lira olarak düşünmemizmi gerekiyor bizimi salak yerine koyuyorsun yoksa.
Ülke sınırından geçerken yeleğini öbür tarafta çıkar sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FalloutV -- 14 Aralık 2018; 18:12:6 > -
Anlamadım bana mı kızdınız ama tabiki de hayır. Fiyatları güzelce euro kuruyla 6.1 TL ile carpiyoruz. 😔 Evet suyun otomattta 2 Euro'ya satıldığı bir ülkede 200 litre su parasına ekran kartı almak eminim hoş bir şeydir. -
Kutular kapalı ne güzel açamıyorsun burada vatandan bir kart aldık eve gittik boş çıktı buraya neden böyle gelmiyor acaba -
Valla Hollanda'da yasayan birisi olarak ben o sekilde goruyorum. 349 lira ve 149 lira olarak.quote:
Orijinalden alıntı: FalloutV
Ne yani bu fiyatları 349 lira ve 149 lira olarak düşünmemizmi gerekiyor bizimi salak yerine koyuyorsun yoksa.
Ülke sınırından geçerken yeleğini öbür tarafta çıkar sen. -
adamlar pvp server, bizimki emek server -
quote:
Orijinalden alıntı: ahy
Ülke sınırından geçerken yeleğini öbür tarafta çıkar sen.
fransada yaşıyorum bende o şekilde goruyorum tl euro olarak degilde birim olarak dusun ozaman alim gucu farki belli oluyor -
Maaşını da lira olarak düşünürsen sorun çözülürquote:
Orijinalden alıntı: FalloutV
Ülke sınırından geçerken yeleğini öbür tarafta çıkar sen. -
Zaten amd'nin yeni nesil ekran kartlarından ümitli değilim. Sızıntılar bile Vega 64'e göre %20 performans artışından bahsediyor. Ama işlemciler fark yaratacak gibi duruyor özellikle fiyat dengesini iyi tuttururlarsa. Gerçi yıllardır dizüstünün Intel HD 4000 😁 ekran kartıyla idare eden birisi olarak ekran kartı hangisi olsa bana süper gelecek 🤩quote:
Orijinalden alıntı: BoşnakAğa
Bu mesaj silindi. -
2.el 1080ti yada sıfır vega 64 iş görür :D hd4000 den sonra 480p poxx dan 2k poxx geçmiş oluyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 14 Aralık 2018; 23:30:27 > -
3. Dünya ülkesi tabiri de kurtarmiyor 5. Dünya ülkesi -
sınırsız int fiyatlarından sonra 10.dünya ülkesi olduk hocam 5 gene iyi
adamlar pvp server, bizimki emek server
![]() |
3. Dünya ülkesi tabiri de kurtarmiyor 5. Dünya ülkesi
|
Anlamaz ki o tayfaya göre benzin bizden pahalı Almanya'da.
Kardeşim Amerika'ya gitti burda satış müdürüyken. Orada komilik yapıyor günlük 100 - 120 dolar arası para alıyor, adam 3 haftada burada 3 aylık maaşı ile alamayacağı kasa topladı :) |
TR de 619 birim paraya RTX2070 satılsa orayı YIKARLAR!
![]() 2000 birim para kazan 600 birim harca koymaz adama ama gel gör ki 600x10 taksit alıyoruz. Adam tek seferde işi bitiriyor biz 10 kart parası ödüyoruz. ![]() Almanlar bizi var nasıl kıskanmak ![]() |
Benzer içerikler
- hdmi kaç hz destekler
- yurtdışından ekran kartı getirmek
- almanya ekran kartı fiyatları
- amd radeon r7 m440
- geforce game ready sürücüsü nedir
- rtx 4050 ekran kartı
- gpu nedir
- titan rtx
- intel iris xe graphics yorum
- amd radeon hd 6800 series
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X