60 lira için ortaya 200 lira koymak çok gereksiz bir iş sonuçta bir alex gerçegi var ne yapacagı hiç belli olmaz. trabzon favori alex hepsinden daha favori
96'daki maçı hatırlayın iki kere gelip yenmiştik ve şampiyonluğu almıştık,sonuçta Fenerbahçeyiz Alex kadroda ayık olun olm.
Trabzon rahat alır gibi gözüküyor şu an ne yazık ki. Zaten kötü olan orta saha Emre'siz nasıl olacak merak içindeyim. Önceden gördük aynısını ama bu önemli bir maç.
Ama alex koşmuyor
Sunu söyleyeyim Trabzon ilk yarı 2-0 yakalarsa tarihi fark gelir. Zokoranin olmayışı dezavantaj ama yinede Trabzon diyorum.
Maç trabzonun. Emreyi almamış Aykut reyiz. Galatasaray maçı gibi yapıcak. Alacağımız maçı geri verdirecek
1. Kupon oynanmamış 2. Bu sefer totem de kurtaramaz sizi
quote:
Orijinalden alıntı: Allâme
Maç trabzonun. Emreyi almamış Aykut reyiz. Galatasaray maçı gibi yapıcak. Alacağımız maçı geri verdirecek
Emre'nin kadroya alınmadığını bugün Fenerbahçeli bir arkadaşım da söyledi. Sebebi nedir acaba, sakatlığı falan mı var ?
quote:
Orijinalden alıntı: VGroove
quote:
Orijinalden alıntı: Allâme
Emre'nin kadroya alınmadığını bugün Fenerbahçeli bir arkadaşım da söyledi. Sebebi nedir acaba, sakatlığı falan mı var ?
Sağ arka adelede çekme falan filan diyorlar da gidecek işte sezon sonu belli oldu.
fb rahat alır maçı
galatasaray maçında hepsini sattım sonra vazgeçtim geri aldım almasaydım şimdi sokakta kalıyordum
trabzon alır ama emre oynamıyor
kuponun gelmiş kardeş git paranı çek
şaka maka bende Trabzona çok güveniyorum 30 trabzona 10da üste attım bakalım ne olacak..
Nemesis gelde para kazanak olm fakir kaldık
1den2 girin maça beyler. Son dönemde Avni Akerde hep oldu bu skor.
İlk yarı Trabzon bir gazla 1-0 öne geçer ve öyle biter. 2. yarı yine Trabzon 1 tık önde götürür ama pat diye bir yan top skor 1-1 . Son 5 dakikaya da Fenerbahçe'den 1 oyuncu golü araya sıkıştırır ve 2-1 Fenerbahçe kazanır.
2 kupon yapıcam 1-2 skor tahmini ve İY:1-MS:2 öneririm.
beyler o zaman hadi trabzona basalım en kötü ihtimal totem olur