Şimdi Ara

Siz evinizde yokken bile Robot Süpürgeniz evinizi toplasın istemez misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son dönemlerde robot süpürgelere fena halde takmış biri olarak, aldığım Roborock Qrevo Curv modelinden fazlasıyla memnunum. Başta annem, "Sen evden çıkınca neden çalışmıyor, hep sen varken temizliyor!" diye bana sitem etse de aslında robot süpürgeler sadece siz varken çalışmak zorunda değil. İçlerinde otomatik temizlik planlaması yapabiliyor, hatta isterseniz üzerindeki tuşa basarak manuel olarak da başlatabiliyorsunuz.

Bu konuda sizlere robot süpürgenizi nasıl otomatik olarak çalıştırabileceğinizi anlatacağım. Evde olmadığınız saatlerde ya da eve gelmeden 1-2 saat önce temizlenmesini istiyorsanız, hatta akşam yemeğinden sonra otomatik çalışmasını planlamak istiyorsanız, bunu kolayca yapabilirsiniz. Ben Roborock marka bir ürün kullandığım için anlatımı bu markanın uygulaması üzerinden yapacağım, ancak farklı markalar için de benzer ayarları uygulayabilirsiniz.

1️⃣ Roborock uygulamasını açın.

2️⃣ Robotun görselinin altındaki giriş sembolüne tıklayarak yönetim paneline girin.

• Buradan robotu manuel olarak başlatabilirsiniz, ancak amacımız otomatik bir plan oluşturmak.
    • 3️⃣ Sağ üst köşedeki üç noktalı menüye (hamburger menüsü) tıklayın.
    Siz evinizde yokken bile Robot Süpürgeniz evinizi toplasın istemez misiniz?

• 4️⃣ Açılan menüde "Planlar" sekmesine girin.
    • 5️⃣ Temizlik saatlerinizi belirleyin:
    • Ben her sabah 07:50'de evden çıktığım için 08:00'e bir temizlik planladım.
    • Akşam eve 19:30 gibi döndüğümden, 19:00'da süpürgenin çalışmasını programladım.
    • Böylece, eve geldiğimde tertemiz bir ortam beni karşılıyor, kedilerin tüyleriyle uğraşmak zorunda kalmıyorum.

Siz de kendi günlük rutininize uygun bir temizlik planı oluşturarak süpürgenizin en verimli şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Roborock dışında farklı markaların uygulamalarında da bu ayarları bulabilirsiniz. Sorularınız varsa yorumlarda bekliyorum! 😊

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.