Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.463
Cevap
160
Favori
1.666.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    Şu model son zamanlarda dikkatimi çekiyor telefonla bağlantı kurulup cihaz yönetilebiliyor yeni programlar indirilebiliyor geçen gün fiyati 1700'e kadar düştü cuma gününe kadar tekrar düşer diye düşünüyorum.

    Ben kesinlikle bir daha bosch almam istenilen parayi haketmiyor makinelerinde çin malı rulman kullaniyor suyu az aldığı gibi çamaşırları da yıpratıyor boschta rulman sesi ve tıkırtılar hic eksik olmuyor ben beğenmiyorum şahsen electroluxu de servisleri yüzünden tercih etmiyorum en mantıklısı yerli urun alip garantisini uzatmak 8 yil dayansa yeter.

    https://www.hepsiburada.com/grundig-gwm-9701-y-a-7-kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000Y8Z3W?magaza=Hepsiburada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 25 Kasım 2020; 19:28:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bayberty kullanıcısına yanıt

    50-70-80 dereceler de keşke olsaydı dediğiniz oluyor mu peki?

  • sağolun hocam. buna da bakayım. gerçi uygulama, indirme işini babam ve annem beceremez :) bir de annem yorgan falan yıkayamaz heralde bunda. yorumlarda tambur hacmi küçük denmiş. ama fiyatı oldukça iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 25 Kasım 2020; 19:36:17 >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    Rica ederim makine 7kg ama iki kisi için yeter sanırım cihaz inverter motor buhar püskürtme gibi özelliklere de sahip.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razor Crest

    Rica ederim makine 7kg ama iki kisi için yeter sanırım cihaz inverter motor buhar püskürtme gibi özelliklere de sahip.

    hocam, o 2 kişi dedikleriniz için yazlığa 600 küsür litrelik buzdolabı aldık... :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsnr -- 25 Kasım 2020; 20:6:47 >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    O zaman 8 kg model bakin :) ama bu makine bir çok 8'likten daha iyi arcelik grubunun 8-9 kg'lik makinelerinin tamburu boschlardan daha büyük daha önce altus al9120x kullandim suan cmg100dtr var altus daha cok çamaşır alıyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    hiç olmadı ... genelde o ayarlara pek dokunmuyoruz, tek yaptığımız hızlı yıkama tuşuna basmak ...

  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam. O zaman Grundig alabilirsiniz ama eski Arçelik 2200 kalitesi dayanıklılığı beklemeyin tabii ki en azından garantiyi uzatırsanız en az kafanız 7 sene rahat olur.


    9 kg Grundig in tambur hacmi yeterli gelecektir 8 kg lar biraz ufak eskiden 8 ile 9 kg lar arasında Altus dışında fark yoktu büyüklük Olarak Arçelik grubunda. 8 kg lar 60 lt gibi tahminimce. 9 kg lar 65 den büyük gibi. 7 kg da tahminimce 50 lt dir tambur hacmi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fena cihaz değil ancak bunu alana kadar 7 kg lar arasında Vestel tercihim olur. Vestel in küçük kapasiteli makineleri Arçelik grubunun küçük kapasiteli makinelerinden daha kaliteli sağlam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum 7kg Eko 7710 CL kullanmıştım kesinlikle daha sağlam 👍


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 KG Hoover Marka Kullanılıyor 8 Yıl Oldu Sıkıntısız Tavsiye Ederim  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çetooooo -- 25 Kasım 2020; 21:28:40 >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

    Vestellerin tambur hacimleri çok küçük diğer markalara göre ayrica sıkmaya geçememe problemide var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tambur hacimleri artık sadece Vestel de değil Electrolux grubu hariç çoğu markada muamma.


    Sıkmaya geçmeme problemi 5 6 7 kg lardan çok 9 10 12 kg larda var. Gerçi komşum 8 kg sunu kullanıyor memnun. Biraz da şans işi sanırım.


    Ben ondan çok Vestel in hızlı serilerini iyi bulmuyorum. Su tüketimi çok çok yüksek ezbere su alıyor yani yarım kazan altı çamaşır yıkarsanız su israfı kaçınılmaz. Ama tercih meselesi tabii ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

    Tambur hacimi 8 kg mesela bosch ve arçelikten küçük vestellerde 8'den sonrasi tavsiye edilmiyor vestelin en çok sevdiğim tarafı su jeti olması arçelik grubuda az çamaşır olduğu halde çok su aliyor ama en azindan boschtan iyidir boschlar çok az su alıyor keza samsunglar da öyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orası tabii ki öyle ona itirazım yok. Ancak tambur hacmi kg ya orantılı çoğu marka Alicengiz oyunları oynuyor bunu demek istemiştim.


    Arçelik grubunun son zamanlarda üretilen makineleri en azından çamaşıra orantılı su tüketiyor bu iyi bir gelişme. Kalite konusunda da eskiye oranla iyileşme var kesinlikle. Ama yeterli mi bence değil daha iyi olabilir tabii.


    Şahsen ben az çamaşırda cimri çok çamaşırda ise suyu har harman savuran bir makine istiyorum. Arçelik grubunun son zamanlarda üretilen makinelerinin çoğu böyle.


    Bosch grubunda %85 doluluk üzerinde çamaşır yıkanıldığı zaman tam yük gibi o zaman kısa programları kullanmak imkânsız yani çok çamaşırım var ama kısa sürede yıkansın az kirli diye bir kavram Bosch grubunda geçerli değil ya kuru kuru yıkayacak ya da süreyi 2 katına çıkaracak. Tam yükte ise bol su alan koyu renkli kot allergy gibi programlarda yıkamak lazım bu da en az 2 saat sürüyor. Halbuki Arçelik grubunun makineleri 40 dk da tam yükü yıkayabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar, evdeki siemensin 12 yıldan sonra tamburu kırıldı ve ömrünü doldurdu. Hemen yarın yeni bir makine almak zorundayım çamaşırlar birikmeden. En az 10kg olmak kaydıyla 3000-4000TL arasında bilindik markalardan hangi makineyi tavsiye edersiniz? (Hemen alınıp kurulum yapılmasını da göz önüne alarak)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YucukluSucurtam- kullanıcısına yanıt

    Makineyi satıp grundig alacaktım aslinda ama spotcular dadandi ilana 800 lira gibi komik rakamlar teklif edince kizip vazgeçtim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mielenin en baz modelini aldım W1 1400 devir 7 kg inanılmaz sessiz bir tamburu var abartmıyorum kulağınızı dayarsanız makineye motor sesini ancak o şekilde duyabilirsiniz beni en çok etkileyen yönü bu oldu, menüleri oldukça sade 3 aylık kullanımda hiç bir olumsuz yanını görmedim ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 26 Kasım 2020; 0:11:56 >
  • Valide hanım beğenmedi Grundigleri. MM'de LG görmüş. Onu beğenmiş.


    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-f2j5tnp3w-abwpltk-a-enerji-sınıfı-8kg-1200-devir-çamaşır-makinesi-beyaz-1173160.html


    bu makine hk bilgisi - yorumu olan var mı acaba?


    @Bayberty

    @Captain Kirk

    @-YucukluSucurtam-





  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

    yenilerin çoğu plastik kazanlı oldu artık sizinkide öylemi acaba 8 kg modeline baktım Çelik kazanlıydı 6990 tl özelliklerinde yazıyor tambur malzemesi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.