Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (671. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.387
Cevap
160
Favori
1.632.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meeb

    rica etsek sıkma esnasında bir video çekebilir misiniz hocam?Zira bizim vestel den en büyük şikayetimiz 1000 devirde bile titreme aniden yerinden zıplama titreşim içinde vurma sesi yapması.



    Servis bunların sorun olmadığını büyük kazanlı makinaların dengesiz yükte bunu yapabileceğini söylüyor.Merak ettim hepsi mi böyle?
    Siemens WM12T480TR A+++ 9 Kg 1200 Devir Sıkma videosu.





  • sakkin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tam yükte mi çekildi videon acaba?İçinde ki çamaşırda önemli ancak öyle rahatsız edici tıkırtı takurtu ses duyulmuyor.Tekrar iyi günlerde kullanın hocam.



    Benim makine niye böyle anlamadım ayaklar değişti amortisörler değişti kayış değişti hala sarsıntı titreşim garip sesler devam ediyor.



    https://onedrive.live.com/?authkey=%21AB97K%5FjFiASCO4E&cid=52E7806B5A14A22D&id=52E7806B5A14A22D%21213&parId=root&o=OneUp


    https://drive.google.com/file/d/1RuL_3djcu1vLbtJdz2XA7xxM27hc8Vzr/view?usp=drivesdk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 15 Nisan 2018; 13:2:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • meeb kullanıcısına yanıt
    Yeterince çamaşır içinde vardı. Makineninizin bir ayağı tabana tam basmıyor olabilirmi? Sarsıntının nedeni olabilirmi bilemedim fakat farklı sesde var makinede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam ilk öyleydi servis ayarladı sonra ayaklar değişti sözde yumuşak ayak takıldı en son amortisör vs değişti böyle kaldı makine.Ancak içimden de sanki hortum vurma sesi geliyor servis en son amortisör değiştirirken sabitleriz demişti ben yoktum heralde bakmadılar nerden geliyor diye.Birde gıcırdama vardı kayıştandır dediler devam ediyor kazan durmaya yakın duyuluyor bu ses hadi o önemli değilde titreme deli ediyor beni 1600 para ver ki şimdi 2400 satış fiyatı kurutmalı olduğundan ama böyle sorunlarla uğraş her seferinde vakit kaybı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde makina biraz önü kalkık duruyor ilkte öyleydi ben ayarlamıştım ancak makina tam terazide duramıyor ayaklar yetmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9 yıldan beri evimde buzdolabı çamaşır bulaşık makinası vestel

    Sıkıntı görmedim.

    Bir kere buzdolabının buzluğunu açık unutmuşuz

    Yerlere sular akmış

    Evdede yoktuk

    Gelince kapattım servis işareti vardı.

    2-3 saate gitti işaret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitmete kullanıcısına yanıt
    Vestelin büyük hacimlilerinden alabilirsin

    9 yıldır sıkıntım yok

    Hem o kadar para gitmez boşuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Arkadaşlar sonunda 11 yıllık Profilo cm1000str kullanımından sonra, Beko WMY81283LMB 8Kg. İnverter motorlu modelini 1,850 TL 6 taksit olarak almış bulunuyorum.
    Servisi yarın kuruluma gelecek, 3 yıl normal, 10 yıl motor garantisi var.
    Gönül isterdi ki Bosch'un 9 kiloluk modelini alayım ama 802 usd fiyat çıkınca vazgeçtim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master KENOBI -- 19 Nisan 2018; 14:37:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    Dostlar, Yakınım da ki bir bayı Bosch WAT24480TR A+++ 9 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Modeli için 1600 TL Fiyat verdi. İnternet de ki ile aynı güzel bir fiyat verdi.

    Siemens WM12T480TR A+++ 9 Kg 1200 Devir ile Bosch WAT24480TR A+++ 9 Kg 1200 arasın da Ne gibi farklar vardır ? Hangisinin müşteri hizmetleri daha iyidir ? Bosch fiyatı 100 TL kadar daha yüksek fakat internet yerine hemen yakınım da ki bayi den alacağım için kafam rahat olacak. Hepsiburada dan siemensi alsam hangi kargo ile geleceği belli değil, MH aradım sipariş vermeden göremezsiniz diyor o da, O yüzden huylandım açıkçası. Siemensi istiyordum aslın da fakat ona da bayiler 1600 gibi bir rakam vermiyor.

    EDİT: Bosch makineyi aldım.
    Makineni su giriş hortumunu başka bir yere taktım, Musluğa giriş aparatı (Beyaz Plastik kısım) Çatladı su kaçırıyor.

    İnternet sitelerin de soğuk su giriş hortumu yok, Fiyat için çağrı açtım. Bakalım kaç TL çıkaracaklar.

    Kullanıcı kaynaklı hatalar da hata tespit ücreti 50 TL + parça ücreti diyorlar. Çok saçma bir sistem yapmışlar. Gider servisden hortumu alır takarım bir de 50 TL servis ücretimi ödeyeceğiz.

    Not: Buna sinirlenmemin sebebi, Tamam kullanıcı hatası durum fakat daha 1 hafta olmuş ürünü alalı garantisi var, gelirsin parça ücreti alır gidersin.
    50 TL Hata tespit ücreti (servis ücreti) nedir hortum değiştirmek için..

    uygunparça diye bir site de hortumu 30 TL ye buldum, Ama hortum yan sanayi mi orjinal mi emin olamadım. Buradan alışveriş yapan oldu mu daha önce ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 21 Nisan 2018; 19:20:21 >




  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    5-10 liralık hortum için bu kadar sıkıntıya giriyorsanız dua edin de o makinenin inverteri bozulmasın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • K-E-N-A-N K kullanıcısına yanıt
    Ne alaka bu yazdığınız şimdi. Kusura bakmayın ama saçma bir mesaj attınız.

    Ben sıkıntıya girmiyorum. Sadece altı üstü bir hortum sipariş edeceğim için, istenilen ücretin fazla olduğundan bahsediyorum.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Hocam bosch servisi satmıyorsa arçelik servisinden alın daha uygun fiyata gelir hem de yine orijinal parça kullanmış olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Satıyordur kesin de hocam fiyatını yazmamışlar nedense. Çağrı merkezine fiyat için talep oluşturdum bakalım ne diyecekler. makul bir fiyat söylerlerse gider elden alır kendim takarım zaten.

    Bu arada öyle oluyormu ki hocam ? Bildiğim kadarıyla her makinenin girişleri farklı oluyor, En azından marka dan markaya değişir diye düşünüyorum.

    Mesela elim de eski bir hortum var fakat bu makineyle uyumlu değil, Bu makinenin su hortumunun makineye giren tarafın da ince bir aparat var. Bir site de buldum 30 TL'ye ama orjinal mi değil mi bir fikrim yok açıkçası. Alt da resim de ki sol başlık sağ taraf daki gibi düz değil.
    Hortum ile plastik arasın da ince bir boru var makineye giren taraf da. Yoksa elim de her iki tarafı düz olan bir hortum vardı takabileceğim. Makineyi daha yeni aldığımız için yan sanayiye kaçmak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 21 Nisan 2018; 19:51:52 >




  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Bsh grubu müşteriyi yolunacak kaz gibi kördüğü için kesin arçelikten daha yüksek fiyat verirler o yüzden bir de yakınınızda arçelik varsa sorabilirsiniz. Her makinenin girişi aynı oluyor bir sıkıntı olmaz farklı markanınkini takabilirsiniz Eski makinenin hortumu da uyar aslında belki elle sıkılan kısmın şekli farklı olduğundan uymaz diye düşünmüş olabilirsiniz.
    Edit:Elinizdeki eski hortumun iki tarafı da düzse makine tam duvara yanaşmaz. Şimdi n11 e baktım ücretsiz kargoyla 20 lira civarına fırat marka hortumlar mevcut. Arçelik de fırat marka kullanıyor. Bizim bulaşık makinesinin hortumunda fırat yazıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batu25 -- 21 Nisan 2018; 20:4:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    Hocam Bosch'un girişlerin de filtreler var, Eski makinenin hortumu çok eski olduğu için filtre filan yok doğal olarak. :)

    Dediğiniz gibi bende bir araştırayım, Yüksek fiyat çekerlerse bende n11 den sipariş geçerim bir tane. Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    hocam sıkıntı yapmayın ucuzluktan liralık bir hortumda alsanız olur.Zira artık makineler içersinden çıkan hortumlar 1 liralık.Ninemin vestel bulaşık malinasında servis çeşmeye takarken diş attırdı arabadan gitti yenisini aldı.Siz biraz daha iyisini alın 10 liralık olsun.😊

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Ne bileyim orijinal parça olsun bir olayı vardır dedim ama tek olayı hortumun ucun da ki filitreymiş Düzgün bir tane filtreli bulup takacağım. Vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 21 Nisan 2018; 22:32:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi Bayramlar hepinize arkadaşlar.

    Özellikle Bosch Siemens wavedrum kazanlı makine kullanıcılarına sesleniyorum.

    Eski mesajlarımdan görebileceğiniz üzere belirttiğim kazanın paletlerinden birinin düşmesi ile Bosch servisi ile mücadelem başlamıştı. Teknisyen onayıyla 1 buçuk yıllık makinemin kazanı Türkiye üretimli kazanla değiştirilmiş ve takılan bu kazanda da rulmanın arızalı olduğu bölge servis görevlisince tespit edilip akabinde yine kazanı değiştirilmişti.

    Şimdi size sormak istediğim şey şu. Bu wavedrum kazanların paletlerinin ileri geri hareket etme durumu hepinizde var mı yoksa benim şansıma makinemin serisinde mi bir sıkıntı var merak ediyorum. Çünkü kime sorduysam paletlerin oynaması normal değil diyorlar. Özellikle birkaç mağazada gezdim denedim ve waw serisi makinelerin bazılarının paletleri oynarken bazılarını ne kadar zorlasamda oynatamadım. Zaten eski tip variosoft tamburlarda böyle birşey söz konusu bile değil. Demem o ki eğer böyle birşeyi sadece ben yaşamıyorsam arayıp bu firmayı bu konuda bilgilendirmeli gerekirse ürünlerimizin değişimini talep etmeliyiz. Yoksa söyleyimde sonradan bu paletler yıkanan çamaşırların arasından çıkabiliyor. Bilginiz olsun.

    Not: Her ne kadar yeniden değişimini istemesem de değişimi yapılan yeni kazanında paletleri oynuyor. Yakında 3. Değişimde olursa şaşırmayın. Zaten 4te mecbur değişecekler ya 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizata06 -- 16 Haziran 2018; 20:25:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: denizata06

    İyi Bayramlar hepinize arkadaşlar.

    Özellikle Bosch Siemens wavedrum kazanlı makine kullanıcılarına sesleniyorum.

    Eski mesajlarımdan görebileceğiniz üzere belirttiğim kazanın paletlerinden birinin düşmesi ile Bosch servisi ile mücadelem başlamıştı. Teknisyen onayıyla 1 buçuk yıllık makinemin kazanı Türkiye üretimli kazanla değiştirilmiş ve takılan bu kazanda da rulmanın arızalı olduğu bölge servis görevlisince tespit edilip akabinde yine kazanı değiştirilmişti.

    Şimdi size sormak istediğim şey şu. Bu wavedrum kazanların paletlerinin ileri geri hareket etme durumu hepinizde var mı yoksa benim şansıma makinemin serisinde mi bir sıkıntı var merak ediyorum. Çünkü kime sorduysam paletlerin oynaması normal değil diyorlar. Özellikle birkaç mağazada gezdim denedim ve waw serisi makinelerin bazılarının paletleri oynarken bazılarını ne kadar zorlasamda oynatamadım. Zaten eski tip variosoft tamburlarda böyle birşey söz konusu bile değil. Demem o ki eğer böyle birşeyi sadece ben yaşamıyorsam arayıp bu firmayı bu konuda bilgilendirmeli gerekirse ürünlerimizin değişimini talep etmeliyiz. Yoksa söyleyimde sonradan bu paletler yıkanan çamaşırların arasından çıkabiliyor. Bilginiz olsun.

    Not: Her ne kadar yeniden değişimini istemesem de değişimi yapılan yeni kazanında paletleri oynuyor. Yakında 3. Değişimde olursa şaşırmayın. Zaten 4te mecbur değişecekler ya 😂
    İyi bayramlar dilerim. Mesajınızı okuyunca yakın zamanda şahit olduğum bir olayı paylaşmak istedim. Bu kazan tipine sahip Siemens WM14W56XTR çamaşır makinesinde çamaşırları yırtma sorunu yaşayan bir tanıdığım vardı. Servis çağırdığında kazanı çorapla kontrol edip, çapak bulamadığından kazanda sorun olmadığını söylüyordu. Aynı sorun devam edince bu sefer bende ilgilendim, servis çağırdık bende oradaydım. Gerçekten bu kadar insanları aptal yerine koymaya çalışan insanlarla çalıştığı için yaka silktirdi, konu dağılmasın daha sonra anlatırım. Neyse bir şekilde kazanın ve körüğün değişimi gerçekleşti. Benim aklıma gelen bir durum vardı, madem kazanda problem yok acaba pedallardan kaynaklanıyor olabilir mi diye elimle oynatmaya çalıştım. 3 palette oynuyordu. Sanırım yıkama esnasında paletin boşluğuna takılıp, çamaşırların yırtılmasına neden oluyordu. Yeni takılan kazanda 3 palette hiç kımıldamıyor. Sorun da çözüldü diyebilirim, daha uzun gözlem yapmamız gerekli olay daha çok yeni çünkü. Sizin dediğiniz gibi eski kazan yapısına sahip Bosch çamaşır makinem var, onunda paletleri hiç kımıldamıyor. Sizin sorununuzdan alakasız oldu belki ama yazmak istedim, bize gelen yeni kazanın paletlerinde bir oynama yok. Siz de değişimini isteyin, hakkınızı arayın sonuna kadar.




  • 
Sayfa: önceki 669670671672673
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.