Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (648. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.463
Cevap
158
Favori
1.668.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evliliğimizin ilk aylarında yani 6 kiloluk Arçelik çamaşır makinesi 1-2 aylıkken, kazan yamulmuş, kapakla kazan arasındaki lastik contayı yırtmış. Servis:"halı kilim mi yıkamışsınız, garantiye girmez" dedi. Sesimi de yükselterek "ne halısından bahsediyorsunuz buyrun bakın halılarımız hiç yıkanmış mı, 2 aylık evliyiz zaten" dedim. O zamanlar hakem heyeti de yoktu. Lafının karşılığını verdim. Garantiden yaptırdım.
    .
    Bence bahsettiğiniz makineler için hakem heyetine başvurun. En geç 6 ay için de neticelenir. Kaybedeceğiniz hiç bişey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewerpower kullanıcısına yanıt
    Electrolux EWF1497CDW2 alma arifesindeyim bende. çok övülüyor bu makina. ama internette 2-3 video dışında videosu yok. büyük ihtimalle alanlar hep mutlu sanırım. geniş yükleme ağzı ve geniş tamburu cezbedici yanı. fakat tambur büyük olduğundan makina içinde alan küçülmüş ve o dar alandaki kabloların çarpma sesi sıkıntısı okudum bir yerde. onunda kabloları birbirine plastik kelepçeyle bağlayınca çözülüyormuş. umarım böyle bir sıkıntı yaşamam.
  • ferrari. çok hızlı çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comsat

quote:

Orijinalden alıntı: LUCI0

Açıkçası ek garantideki son durum nedir bilemiyorum.Ancak garanti kartı yok gibi birşey bana çok saçma geldi.Önceden de dediğim gibi benim makinede herhangi bir sorun çıkmadı.O yüzden servis konusunda yorum yapamam.Karar sizin..Servis iyi olsun diyorsanız bence Bosch Arçelik gibi markalara yönelin...

Ek garanti karyı yoksa sıkıntı. Profilo alacağım sanırım değerli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim.. Hayırlı olsun şimdiden...
  • BayRealist B kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bir şey sorayım diğer arkadaşlar gibi bende merak ediyorum bu kablo şıkışması bir kaç kişide ses yapmış siszdede bu sorun varmı.yani makina çalışma esnasında ses yapıyormu ve sıkma 1400 devirdeyken ses nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewerpower

arkadaşım bir şey sorayım diğer arkadaşlar gibi bende merak ediyorum bu kablo şıkışması bir kaç kişide ses yapmış siszdede bu sorun varmı.yani makina çalışma esnasında ses yapıyormu ve sıkma 1400 devirdeyken ses nasıl.

ses çok yüksek ama güçlü bir sesi var. güven veriyor.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşım değerli yorumlarınız için.
    yav dur şimdi ses çok yüksek dedin birden tüm hevesim kaçtı peki düşük devirde örneğin 1000 veya 1200 devirde sıkma sesi çokmu.
  • quote:

yav dur şimdi ses çok yüksek dedin birden tüm hevesim kaçtı peki düşük devirde örneğin 1000 veya 1200 devirde sıkma sesi çokmu.

motor sesi çok güçlü ama daha güçlüsü var. o da ara gaz sesi. düşük devirde ara gaz sesi veriyor.
    peki kısaca memnunmusunuz.
  • quote:

peki kısaca memnunmusunuz.

neyden memnun muyum?
    teşekkür ederim
    siemens WM14W56XTR alıcam sanırım ama Electrolux 1497cdw2 kafamı karıştırdı. Siz hangisinden yana tercihte bulunurdunuz?
  • 9 kg'lık siyah bosch makinamız var. memnunuz

• siemens'in iQ 700 serisi var memnunuz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: comsat

quote:

Açıkçası ek garantideki son durum nedir bilemiyorum.Ancak garanti kartı yok gibi birşey bana çok saçma geldi.Önceden de dediğim gibi benim makinede herhangi bir sorun çıkmadı.O yüzden servis konusunda yorum yapamam.Karar sizin..Servis iyi olsun diyorsanız bence Bosch Arçelik gibi markalara yönelin...

Ek garanti karyı yoksa sıkıntı. Profilo alacağım sanırım değerli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Rica ederim.. Hayırlı olsun şimdiden...

Teşekkür ederim. Şikayet edeni görmediğim ve genelde memnun olunan 7 KG grundig aldım. Hafta sonuna özel 200 TL indirim yapmışlar iyi fiyata geldi. Ek garanti de yaptıracağım inşallah memnun kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Evliliğimizin ilk aylarında yani 6 kiloluk Arçelik çamaşır makinesi 1-2 aylıkken, kazan yamulmuş, kapakla kazan arasındaki lastik contayı yırtmış. Servis:"halı kilim mi yıkamışsınız, garantiye girmez" dedi. Sesimi de yükselterek "ne halısından bahsediyorsunuz buyrun bakın halılarımız hiç yıkanmış mı, 2 aylık evliyiz zaten" dedim. O zamanlar hakem heyeti de yoktu. Lafının karşılığını verdim. Garantiden yaptırdım.
    .
    Bence bahsettiğiniz makineler için hakem heyetine başvurun. En geç 6 ay için de neticelenir. Kaybedeceğiniz hiç bişey yok.

Geçmiş olsun. İlk makinenin garantisi zaten çoktan doldu da ikinci makine ilk 2 yıllık garanti süresi içerisinde değil +4 yıllık ek garanti süresi içerisinde. Ek garantiler devletin garanti altına aldığı ilk 2 yıllık garantiler ile aynı değilmiş.

Yine başvurulabilir haklısınız ama önceki Samsung sürecinde çok yıprandım pislik yapmaya çalıştıkları için çok uğraştırdılar ve hep takip etmek zorunda kaldım. Fotoğraf makinesinde olduğu gibi bunlarda pislik peşinde koşup sürekli işi uzatmaya çalışırlar ve huzurum kaçar diye biraz çekiniyorum. Firma müşteri haksız diyerek karşı bir tez savunduğunda sizde kendinizi savunmaya gidiyorsunuz, siz kendinizi savunduktan sonra onlarda sizin savunduklarınızı çürütmek için başka şeyler savunuyor ve bu süreç böyle gidiyor. Bunları yaşadım ve evdeki huzurum kaçtı bu sebeple tekrar aynı şeylerin peşine düşmeye çekiniyorum.

• 10 senelik Profilo 0801BTR. 6kg.

İlk çıktığında çok ilgi gördü.Sonra gürültülü olduğunu duyunca millet almak istemedi ama çok sağlam makine.
    servis iyice sallamış kazan ancak nakliye sırasında yere düşerse yamulur... saçmalamış... kullanıcı hatası yok... ondan garantili yapmışlardır suç onlarda...
  • nurettinnuri N kullanıcısına yanıt
    Siemens hayırlı olsun. Güle güle kullanın. .

Ben 4 yıl önce aeg-electrolux tercih etmiştim. F88489FL

makinadan memnunmusunuz ses olayı dışında.
  • 
Sayfa: önceki 646647648649650
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.