Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.463
Cevap
158
Favori
1.667.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şahsım adına söyleyeyim donanımhaber den başka biryerde araştırmadım.
    son sayfalardaki yorumlara göre hiç düşünmeden aldım ürünü.
    donanımhaber kullanıcılarının kalitelerinden ve bilgilerinden adım gibi emin olduğum için başka hiçkimseye sormadım.
    teşekkürler donanımhaber ve biz üyeleri.

daha öncedende bir anakart modeli çok seviliyordu onuda almıştım.hayatımda kullandığım en iyi anakart çıktı.
    donanımhaber kullanıcıları bu işi biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren16 -- 15 Kasım 2015; 19:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz.kosoglu

Öncelikle görüşleriniz için teşekkürler arkadaşlar..

Candoğan bey söylediğinizden, electrolüxün aynı isimli çoğu modellerin sonundaki o 2 rakamından türkçe panelli olduğunumu anlıyoruz,, fark sadece bumu yani :)

Türkçe panel mevzusu bu modele özgü bir durum. 2 ile bitenlerde görülen fark; kapı dizaynı farklı, bir de woolmark yün yıkama sertifikası var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren16

yukarıdaki soruma kimse cevap vermeyince bende gittim mediamarkt dan Electrolux EWF1486GDW2 modelini aldım.
    menüsünüde açtırdım soldaki menü tamamen Türkçe ve sağ taraftaki ışıklı elektronik bölümde sadece rakamlardan oluşmakta.
    malum rakamların dili olmaz :)
    menü konusunda önceden yabancı dillerde olabiliyormuş ama artık % 100 Türkçe menülüymüş Electrolux ler.

Hayırlı olsun hocam. İnşallah çok memnun kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ANIL.K

Aeg'ye karar vermiştim, almak üzereydim mesajınızı gördüm. Electrolüx'ün daha çok programı var sanırım, 8kg 66lt ile 9kg 68lt arasında belirgin bir fark olur mu?

2 litre 1-2 tane bluz demek. Pek fark olmaz yani.

• arkadaslar BOSH WAW28560TR mi ıyıdır WAW2856XTR mı sanırım ıkısıde aynı model sadece renkler degısık ve ıkısıde alman uretımı mı? tavsıye edıyormusunuz
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Candoğan bey, müsadenizle son bir soru,
    Yorumlara bakarakbu iki modele indim EWF1497HDW2 EWF1486GDW2
    aralarında fiyat olarak kabaca 200 lira gibi bir fark var,
    tambur ölçüsü aynı biri %30 diğeri %40 enerji 1497 kapalı kasa ve Su akış sensörü, Otomatik kapanma var 200 lira farka değermi üstüne birde garanti uzatma gelecek
    ve annem makineyi hınca hınç doldurup kullanıyor sıkıntı yaratmaz dimi electro
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: eren16

yukarıdaki soruma kimse cevap vermeyince bende gittim mediamarkt dan Electrolux EWF1486GDW2 modelini aldım.
    menüsünüde açtırdım soldaki menü tamamen Türkçe ve sağ taraftaki ışıklı elektronik bölümde sadece rakamlardan oluşmakta.
    malum rakamların dili olmaz :)
    menü konusunda önceden yabancı dillerde olabiliyormuş ama artık % 100 Türkçe menülüymüş Electrolux ler.

Hayırlı olsun hocam. İnşallah çok memnun kalırsınız.

teşekkür ederim hocam.sizin önerileriniz biz kullanıcılar için çok değerli.
  • 2 yılı geçik bir süredir samsung wf1800lü birşey modelini kullanıyorum. Geçenlerde bizim buraların suyu çok kireçli olduğu için deterjan gözüne su alma yerindeki yeri kireç patlatmış. Garantiden sorunsuz bir değişim oldu. Şuan mis gibi çalışmaktadır. ÖN YARGILI olan arkadaşlar için bilgi vermek istedim.

- Veren arkadaş anti samsungcu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezimuse -- 20 Kasım 2015; 9:56:22 >
  • PROFILO CMG140DTR MediaMarkt' da 1.349 TL olmuş.... (Akım korumalı priz hediyeliymiş)

LİNK
  • Benim siemens wiq 1833 camasir makinem var bulursanız alın derim.

• Regal 1229 T kullanıyorum memmun ve mutluyum ☺👍

• quote:

Orijinalden alıntı: demayc

PROFILO CMG140DTR MediaMarkt' da 1.349 TL olmuş.... (Akım korumalı priz hediyeliymiş)

LİNK

priz hediye değil gibi geldi bana, sadece öneri sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyildizinoglu

Benim siemens wiq 1833 camasir makinem var bulursanız alın derim.

www.elektrofiyat.com
    Siemens WIQ1833EU Çamaşır Makinesi en ucuz fiyat | Çamaşır Makineleri fiyatları
    http://www.elektrofiyat.com/camasir-makinesi/siemens/siemens-wiq1833eu-camasir-makinesi.html

• Arkadaşlar merhaba

Electrolux EWF1486GDW2 aldım dün kuruldu servis kapıdan girer girmez bir bardak su isteyip kireç testi yaptı suyumuzu aşırı kireçli çıktığı için 85 tli musluğa takılan bir aparat satmak istedi ,
    istanbulda yaşıyorum bu konuda bilgisi olan bu aparatı kullanan varmı ?

aynı zamanda elektrolüx edh3686gde kurutma kullanıyorum üst üste koydurdum ama aparat almadım henüz servis kurulum belgesine not düştü aparat takılmadı müşteri isteği ile üst üste koyuldu düşme bilgisi verildi
    bu durumda garantide sorun oluyormu bilgisi olan varmı
    aparat 140 tl

85 kireç+140 aparat birde garanti uzatımı yapsam 500 tl vericem makinanın 1/3 fiyatı kafam çok karıştı bunlara gerek varmı
  • Ben baktığımda Priz fiyatının üzeri çizilmiş 0.00 TL yazıyordu.. Onun için Hediyeli demiştim.. Sonradan kaldırmışlar uyanık Medimarkt
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuvanda33

Arkadaşlar merhaba

Electrolux EWF1486GDW2 aldım dün kuruldu servis kapıdan girer girmez bir bardak su isteyip kireç testi yaptı suyumuzu aşırı kireçli çıktığı için 85 tli musluğa takılan bir aparat satmak istedi ,

aynı zamanda elektrolüx edh3686gde kurutma kullanıyorum üst üste koydurdum ama aparat almadım henüz servis kurulum belgesine not düştü aparat takılmadı müşteri isteği ile üst üste koyuldu düşme bilgisi verildi
    aparat 140 tl

85 kireç+140 aparat birde garanti uzatımı yapsam 500 tl vericem makinanın 1/3 fiyatı kafam çok karıştı bunlara gerek varmı

KİREÇ APARATINI bimeks den 35 liraya alın.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129852/electrolux-kirec-onleyici-aparat.aspx#specs
    .
    140 liralık aparata gerek yok, eğer çamaşır makineniz çok sallanmıyorsa.
    bizim bacanak da 2 yıldır aparatsız kullanıyor.
    .
    ek garanti öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: nuvanda33

Arkadaşlar merhaba

aparat 140 tl

KİREÇ APARATINI bimeks den 35 liraya alın.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/129852/electrolux-kirec-onleyici-aparat.aspx#specs
    .
    140 liralık aparata gerek yok, eğer çamaşır makineniz çok sallanmıyorsa.
    bizim bacanak da 2 yıldır aparatsız kullanıyor.
    .
    ek garanti öneririm.

ilginiz için çok teşekkür ederim hem çamaşır makinasını hemde kurutmayı yeni aldım ikisini birlikte uzatmak baya maliyetli olucak
    hangisi daha elzem olur acaba

• herkese selamlar,

siemens ve bosch değişim kampanyası yapıyor, bu kapsamda zaten düğmesi sorun çıkaran çamaşır makinesini değiştirelim diyoruz.

foruma baktım ama kararsız kaldım, 1200-1500 altı bu markalardan öneriniz var mı?
  • eski ariston çamaşır makinesi yerine değişim kampanyasından 7kg 1000devir a+++ arçelik 7103 cmk aldık,makinenin performansı ve görüntüsünden memnunum,14dk hızlı program lcd ekran ile süreyi takip edebiliyorum 1000devirde bile sarsılmadan sıkıyor
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Forumdaki arkadaslarin tavsiyesi uzerine bende electrolux ewf1497 cdw2 aldım. . Yarın veya cumartesi günü gelecek. Aparatı konusunda bilgilendirdiginiz için teşekkürler.. Peki bu garanti paketi neleri kapsıyor. Garanti Süresi uzatimi mi? Yoksa ekstra başka birşeyleri mi kapsiyor

• 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.