Şimdi Ara

Evimi uçan karıncalar bastı çok zor durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok zor durumdayım evimi uçan karıncalar bastı, öldürüyorum öldürüyorum bitmiyo şerefsizler, az önce içtiğim kahvenin içinde birinin cesedini buldum. Daha demin yazdığım cümleyi bitiremedim bile, puştun biri elime kondu geberttim, tam cümle yazarken başıma gelen olayı anlatıyodum ki bir başkası elime kondu ama bunu öldüremedim kaçtı şerefsiz uçuyo hala. :( Allah rızası için yardım edin cam, pencere herşey kapalı, şu yaz sıcağında geberiyorum sırf eve girmesinler diye.
    Hayatımda uçan karınca diye bir hayvan duymamıştım, ben bunları farklı bir böcek türü sanıyordum, ama basbaya karıncanın uçan versiyonuymuş bunlar. :(
    Şerefsizler çiftleşme dönemlerinde kanat çıkarıyolarmış, ne amaçla geldikleri de belli evime, evimi cünüp etti namussuzlar.
    Şuan camda en az 15-20 tane var, öyle bir gürültü yapıyolar ki kanat çırpışlarını duyuyorum.
    Tek başıma yaşıyorum, ve böceklere karşı aşırı derecede fobim var, uçan sinekten korkan adamım uğraştığım şeye bak. :(
    Lütfen iğrenç troll yorumlar atmayın.

Tüm bunları yazarken 2 defa elime kondular, düşünün durum bu kadar vahim.

• Allah aşkına biri yardımccı olsun :(
  • Evimi cünüp etti ne hocam ya?

İlaç al sık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçan hamamböceği değil ona şükret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eczanede bunun ilaci var baya etkili ismi aklima gelmedi onu kullan sorunu kökten cöz

Ya da parali ilac yapan sirketler var onlari ara

• Gece penceren açık ve ışıkları açtıysan,ışığa uçarak gelirler :)
    Geceleri Pencerelerini kapalı tutman lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • babaevinde her yaz birkaç gün döşeme altından çıkıp pencereye doğru uçan karınca bulutuna şahit olurduk

en fazla 3 gün sürüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayer K-Otrine. Eczanede satılır 15 TL civarı al kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Bayer K-Otrine. Eczanede satılır 15 TL civarı al kullan.
    o artık yokmuş. yerine Chrysamet böcek ilacı kullanabilirsin

• Yaptığın yanlış

Neden öldürüyorsun

Dua ile

• Dünya da, "İlaç" denilen bir kavram vardır. Genellikle mikroskobik canlılar üzerinde kullanılır. Etkisi, kullanılan canlı üzerinde genellikle "zararlı" mikroskobik canlıları yok eder veya üremesini durdurur. Türkçe'de ise böcekleri öldürmek için, uzaklaştırmak için "Böcek ilacı" olarak bir tamlama olarak alt dal oluşmuştur. Mikroskobik değilde göz ile görülen çok hücreli canlıları öldürür, uzaklaştırır.

Senin yapman gereken şey bunlardan satın almak. Çok değil sana lazım olan 10 Türk Lirası'dır. Ya da gazete rulosu yaparak onlara yüksek bir kuvvet uygular ve onlara zarar vererek öldürürsün. Seçim senin. Biyokimyasal olarak mı, fiziksel olarak mı ?
  • bluelizard17 kullanıcısına yanıt
    O yokmuş diyen elindekini satmak için yalan söylemiş. Üretim tarihi geçen ay olan ürünü 1 hafta önce aldım.

Crysamed İzmir'de üretiliyor. Daha fazla kar bırakıyorsa onu vermek istemiştir.
  • Öncelikle bir detan karınca ilacı alıp duvar köşelerine ve karıncanın girebileceği yerlere sık.

Sonra bir kavanoza su şeker ve bulaşık deterjanından karışım yap. Üserini buzdolabı jelatiniyle kapatıp üzerinde karıncaların geçebileceği kadar delikler aç. Çok büyük olmasın. Kavanozu evin yüksek bir yerine koy. İstersen her odaya yap bir tane.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.