Şimdi Ara

evime hırsız girdi yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta evime hırsız girdi tüm paramı Çaldı. Ufak bir para kasam vardı onuda almış onu taşımak içinde büyük bşr poşet vardı onuda götürmüş. Bşzde Bizde kameralardan 2 şüpheli bulduk elinde bşzim poşete benzeyen 2 kadın. Ancak poşetin üstündeki yazı net değil. Lütfen yardım edin.
     evime hırsız girdi yardım! evime hırsız girdi yardım! evime hırsız girdi yardım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotoğraf netleştirmeyi bilen varsa acil yardımlarını bekliyorum

• Şefim polis yardimci olmadılar mı görüntüleri götürünce

• Polis tamam bakıp Size haber vericez dedi kendi aramalarını bırak ben gidince ilgilenmiyorlar bile.

• zarar ne kadar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi sene bizim is yerimize hirsiz girmisti. Daha dogrusu musteri gibi girip en pahali urunlerden baya bir calmisti. Polis olay yeri inceleme bile yapmadi. Kamera kayitlarini aldik polise goturduk yine ilgilenmediler. O olaydan sonra babam her atanan emniyet mudurune hayirli olsuna gider. Eger ustteki adama ulasamiyorsan hic bir isin yurumuyor.

Ayni sekilde ehliyetimi cikarmaya gittigim zaman ehliyete imzami attim sordum memura ne zaman cikar bana 3 is gunu dedi. Babamin tanidigi emniyet muduru yardimcisina gidip kendimi tanittim. 3 is gunu diyen memur 5 dk ya ehliyetimi getirdi.

Gecmis olsun bu arada.

• zarar 20.000 civarı nakit para. olaydan hiç bir iz yok. polisi arayıp dosya numaramı verdim gelişmeden haberdar olmak için ancak dosyamı bulamadı 45 dk falan telefonda bekletti. bırak hırsızı daha dosyamı bulamıyorsun diye Bi refleks küfür ettim. 3 gün sonra iş yerime gelip beni aldılar ifade verdim. Memura hakaretten. Artık Allah'a havale ediyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer0313

zarar 20.000 civarı nakit para. olaydan hiç bir iz yok. polisi arayıp dosya numaramı verdim gelişmeden haberdar olmak için ancak dosyamı bulamadı 45 dk falan telefonda bekletti. bırak hırsızı daha dosyamı bulamıyorsun diye Bi refleks küfür ettim. 3 gün sonra iş yerime gelip beni aldılar ifade verdim. Memura hakaretten. Artık Allah'a havale ediyorum..

İyi halt ettin! Git işini iyi yapan bir avukatla anlaş. Konuştukça batiyorsun; bırak senin adına avukatın konuşsun artık.. kaybedecek bir şeyin kalmamış kadınların yüzleri görünüyor o resimlerden gayet.. gerekli tetkiki savcılıkta avukat yaptırabilir.

• Hirsizlik yapanın ellerini keseceksin.Bak bakalım bir daha g*tleri yiyormu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zafer0313

zarar 20.000 civarı nakit para. olaydan hiç bir iz yok. polisi arayıp dosya numaramı verdim gelişmeden haberdar olmak için ancak dosyamı bulamadı 45 dk falan telefonda bekletti. bırak hırsızı daha dosyamı bulamıyorsun diye Bi refleks küfür ettim. 3 gün sonra iş yerime gelip beni aldılar ifade verdim. Memura hakaretten. Artık Allah'a havale ediyorum..

Polis nerde işini doğru düzgün yapıyor ki ? Düşünün acaba neden herkesde kuru sıkı ya da gerçek,bıçak,kelebek gibi şeyler var neden herkes kurtlar vadicilik oynayıp bir koruma bir mafya aramaya bu tarz kişilerle ilişki kuruyor ? Polis işini yapmadığı için şu konu devlet kurumlarının ne kadar rezil olduğunu gösteriyor mafya mı ? Evet mafya sokağa bir su dahi satmaya çıkın bakın ne oluyor polisler anca sağa sola ceza kessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 24 Ağustos 2015; 13:55:40 >

• sen sövdün ya polise ağzınla kuş tutsan artık bulmazlar. Savcı talimat verir polis ağırdan alır umursamaz. Bir iş yapacaksan sonunu düşün bir daha.
  • Bidahaki sefere yakalarsan onu bunla 13 yerinden bıçakla
     evime hırsız girdi yardım!

• Gecmis olsu nn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın hırsızı daha benim verdiğim dosyayı bulamayan polise ne diyecektim.
    Karakola gittiğimde kapıdaki nöbetçi polisin ''abi tanıdığın varsa halledersin. Geçen İbrahim Üzülmezin arabası çalındı biz baktık ama bulmamız imkansızdı o da Fatih Terimi aramış Fatih Terim tanıdıklarını devreye sokmuş Suriye sınır kapısında yakalandı araba, bize kalsa şimdi o işiddeydi hahaha sende birini bul'' diyen adama ne diyecektim.
    Yada ''abi evine hırsız girdimi sok bıçağı öldürdüğün yere koy yastık yorganını uyuyordum elindeki silahı görünce soktum de. bu kadar cahil olmayın yok mu polis tanıdığın o sana kirli bir silah verir onuda hırsızın eline ver hiç bir şey olmaz'' diyen polise ne diyeyim.
    avukata veya savcıya gideyim mi dediğimde gereksiz zaman kaybı onlar bir şey yapmaz biz bakacağız gitme boş yere diyen polise?
    ben kamera görüntüsü buldum 2 kadın elinde bizim poşet var. ancak yolun sonunda ki iş yerinin kamerasında yürüyerek geçerken göremedik. ya bir yere girdiler yada bi araca bindiler bunu anlamak için arada kalan bankanın görüntüsüne bakmak gerek ancak sizden izin kağıdı almam gerekiyormuş verir misiniz dediğimde. ''tamam bilmem kaç kişi o olaya bakıyor merak etme diyip. bi kaç gün sonra ne yaptınız kamera görüntüsü alındımı dediğimde yok alınmamış cevabı aldım. ve 1 2 hafta sonra bankadaki görüntülerde gitti. bu polise ne diyeyim?

ben buradan aylar önce bir yardım istedim poşetin üstündeki netleştirebilen varmıdır diye ancak siz ya tiye aldınız yada sanki ben bir şey yapmamışım gibi azarlarcasına mesaj attınız. canı yanan benim aylık 630 lira hala kredi parası ödüyorum ve o parayı başkası yedi. sevgili dostlar bir gün evinize giren hırsız tüm malınızı alırsa biriniz bıçaklayın biriniz avukata gidin biriniz küfür etmeyin. biriniz polise yalakalık yapın. bekara karı boşamak kolaydır.

• Ülkedeki çoğu kişi işini doğru dürüst yapmıyor. Ortada kalıyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.