Şimdi Ara

evimde bana 64 bit windossu kuracak arkadasa 30 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evimde bana 64 bit windossu kuracak arkadasa 30 ytl
    milyonda1@hotmail.com

* İntel 11600k işlemci *Asus tuf Z590 wifi plus anakart *Patriot 2*8 4133 mhz ram *gigabyte 3070 ekran kartı

İntel İ7 6700k *** Asus Z170 Gaming Pro *** Coolmaster Seidon 12v***EVGA GTX 1070 FTW *** 2x8 GB Gskill 3200 MHZ Ram *** 2x1 TB Caviar Black Sata 2 Raid 0 ve 2 Tb Green HDD *** Ocz Vrtex 4 128 gb***Kingston 3k Hiperx 128 GB***Corsair C70 Kasa***ASUS PG348Q Monitör***Seasonic 850 watt GOLD PSU***Logitech z906 Hoparlör Set***Sony Mdr Hw700DS 9.1 Kulaklık
  • Şehir neresi
    Daha Fazla Göster
  • bence kafa buluyo imzasındaki o sistemli biri windows kuramıyosa ölsün.
  • arkadaslar bende yalan yok yeminle ayıptır yazması format bile atmadım şimdiye kadar riske girmekte istemem baya sarkım var 30gb secme hepsi teklifimde cidiyim.kuranlar arkadasın dedigi gibi ne farkkı var 32 bitten acaba merak ettim.sistemi bugun kurdurdum adamlarda dogrumu kurdu bilmem sabah getirdim sistemi bende başlarındaydım akşama kadar sürdü:) neyse belki kurulumunda hatra varmı diyede söyler diye düşündüm hala beklemedeyim.dedigim gibi ist.cennet mah.

Orjinalden alıntı: santanio

bence kafa buluyo imzasındaki o sistemli biri windows kuramıyosa ölsün.

Haksız değilsin bea...
    Ne farkı var ki...
    Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkartma. Eğer biri sana saati sorarsa söylersin, ama her saat başında sorulmadan saat kulesi gibi ötme.
    Lord Chesterfield
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

arkadaslar bende yalan yok yeminle ayıptır yazması format bile atmadım şimdiye kadar riske girmekte istemem baya sarkım var 30gb secme hepsi teklifimde cidiyim.kuranlar arkadasın dedigi gibi ne farkkı var 32 bitten acaba merak ettim.sistemi bugun kurdurdum adamlarda dogrumu kurdu bilmem sabah getirdim sistemi bende başlarındaydım akşama kadar sürdü:) neyse belki kurulumunda hatra varmı diyede söyler diye düşündüm hala beklemedeyim.dedigim gibi ist.cennet mah.

ne yani adamlar su senin imzandaki sistemi bir gundemi topladilar eger oyleyse sen makinayi kasaptan almissin senin imzandaki makinayi kurmak 1 saat ten fazla surmez hocam
    64 bosver devam et 32 64 dun suruculerini bulacaksin bilmemne birdunya is ugrasma hic dertsiz basina dert alirsin
    En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır MUSTAFA KEMAL ATATURK

• kardeş çok tsk edeyim sana konuyuda kapatalım bari
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3275731/mpage_1/key_windows%252Ckuracak//tm.htm#3275731

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 7 Şubat 2008; 12:16:07 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.