Şimdi Ara

evim için projeksiyon seçimi yardım(alındı Panasonic LX270)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.evdeki küçük odaya projeksiyonla sinema sistemi yapmaya karar verdim.fakat projeksiyonlar hakkında çok bilgim yok.sizlerin yardımınıza ihtiyacım var.ilk başta odamın şekli 4m ye 3m boyutlarında.ben projeksiyonu 4 m ye koymaya karar verdim.yani 4 m mesafeden yansıtma yapıcam.fakat yansıttığım duvarın genişliği kapı yüzünden 1,80 civarında.oyüzden zoom filan ayarı olsun gerekli büyüklüğü kendim ayarlıyayım.şimdi gelelim bütçeye :)öle aman aman bi bütçe ayırmadım.maksimum 1400 civarı.şöyle güzel görüntü veren memnun kalabileceğim bir cihaz önerirseniz çok memnun kalırım.yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borulce3461 -- 5 Mayıs 2014; 16:16:54 >

• borulce3461 B kullanıcısına yanıt
    Benq mw519 modeline bakabilirsiniz o fiyat aralığında forumda kullanan ve incelemesini yapan arkadaşlar vardır.
    Ben biraz daha bütçe artırıp epson tw550 modelini almıştım gayet memnunum.
    Projeksiyon dünyasının sonu yok hocam üst seviyelere çıktıkca alacağınız görüntü kaliteside bir hayli artıyor.
    Projeksiyon yanında perde içinde bütçe ayırmanızı öneririm.

İyi günler dilerim.
  • teşekkür ederim hocam.dediğin gibi sonu yok .önerdiğin benq güzel bi makine iş görür.biraz daha inceliyim.tekrardan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: borulce3461

teşekkür ederim hocam.dediğin gibi sonu yok .önerdiğin benq güzel bi makine iş görür.biraz daha inceliyim.tekrardan teşekkürler

Şimdiden geçmiş olsun :) bende yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ama tam karar verir gibi oluyorum gene sil baştan oluyor. Bir arkadaşın bana dediği gibi en iyisi elektronik mağazalara test ederek alacağımız modeli belirlemek.

Promacto PRO X10 modeli üzerinde yoğunlaştım. Herhangi bir harici kaynağa ihtiyaç duymadan 3b ve diğer formatları oynatması ilgi çekici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganra

quote:

teşekkür ederim hocam.dediğin gibi sonu yok .önerdiğin benq güzel bi makine iş görür.biraz daha inceliyim.tekrardan teşekkürler

Şimdiden geçmiş olsun :) bende yaklaşık 1 haftadır araştırıyorum ama tam karar verir gibi oluyorum gene sil baştan oluyor. Bir arkadaşın bana dediği gibi en iyisi elektronik mağazalara test ederek alacağımız modeli belirlemek.

Promacto PRO X10 modeli üzerinde yoğunlaştım. Herhangi bir harici kaynağa ihtiyaç duymadan 3b ve diğer formatları oynatması ilgi çekici.

vallahi hocam zor işler bunlar :) bende deli gibi araştırıp sonra kafama esen modeli alan tiplerdenim :) bende smmm hocamın dediği medel Benq MW519 a odaklandım.fiyat olarak pek üstüne çıkmak istemiyorum.malum sadece film izlemek için kullanıcam.sanada iyi araştırmalar bu arada.başka bi modele odaklanırsan benmlede paylaşırsan sevinirim görüşlerine açığım :)

• quote:

quote:

quote:

vallahi hocam zor işler bunlar :) bende deli gibi araştırıp sonra kafama esen modeli alan tiplerdenim :) bende smmm hocamın dediği medel Benq MW519 a odaklandım.fiyat olarak pek üstüne çıkmak istemiyorum.malum sadece film izlemek için kullanıcam.sanada iyi araştırmalar bu arada.başka bi modele odaklanırsan benmlede paylaşırsan sevinirim görüşlerine açığım :)

memnuniyetle paylasirim. dun test icin optimum mediamarkt ve teknosa'ya gittim, medimarktta 4 model vardi zaten 3 ikibinlira ustuydu, test etme imkani da yoktu. teknosa'da ise projeksiyon yoktu. gordion bimeks'te ise adam gibi projeksiyon yoktu yani test isi dun yatti. o yuzden tekrar foruma dondum :)

yazmis oldugunuz modele gelince dlp olanlari kafadan elemistim ben. dlp'nin gokkusagi etkisinin rahatsizliginda herkes fikir birligine varmis. Ayrica dizustu bilgisayara ihtiyac duyulmasi + masraf, birde bilgisayarin ekran karti uygun mu degil mi riskini hic cekemem. :)

LCOS projeksiyonlar ise film izlemek icin daha uygun.
    Su makaleyi okumani tavsiye ederim 3 sistemin + ve - lerini gorebilirsin.

http://www.hwa.com.tr/lcd-dlp-ve-lcos-nedir-nasil-calisir-en-iyi-hangisi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganra -- 24 Nisan 2014; 15:30:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

memnuniyetle paylasirim. dun test icin optimum mediamarkt ve teknosa'ya gittim, medimarktta 4 model vardi zaten 3 ikibinlira ustuydu, test etme imkani da yoktu. teknosa'da ise projeksiyon yoktu. gordion bimeks'te ise adam gibi projeksiyon yoktu yani test isi dun yatti. o yuzden tekrar foruma dondum :)

yazmis oldugunuz modele gelince dlp olanlari kafadan elemistim ben. dlp'nin gokkusagi etkisinin rahatsizliginda herkes fikir birligine varmis. Ayrica dizustu bilgisayara ihtiyac duyulmasi + masraf, birde bilgisayarin ekran karti uygun mu degil mi riskini hic cekemem. :)

LCOS projeksiyonlar ise film izlemek icin daha uygun.
    Su makaleyi okumani tavsiye ederim 3 sistemin + ve - lerini gorebilirsin.

http://www.hwa.com.tr/lcd-dlp-ve-lcos-nedir-nasil-calisir-en-iyi-hangisi.html

nasıl yani dlp iyi değilmi şimdi?bende lcd filan eski diye hep dlp ye odaklandım.haydaaa al baştan :) bide 3lcd filan var ama onlarda pahalı off ne zor iş yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi Led lazer projeksiyonları http://www.projeksiyon.com.tr/led-lazer-projeksiyon gir abi buraya incele 10 kat daha iyi bence
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borulce3461 -- 28 Nisan 2014; 13:43:51 >
  • hafta sonu mağazaları gezdim.biçok mağazada güzel projeksiyon yok.valla gördüklerimde 800x600 ama onlar bile idare eder görüntü veriyor :)

iki makine üzerinde yoğunlaştım.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-sony-vpl-dx120-projeksiyon,36161.html
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/optoma-x316-projeksiyon-fiyati,113521.html

sony 3LCD OPTOMA DLP

bu iki cihazdan birine karar verip almayı planlıyorum.bütçeyi kasmamak en iyisi :)

• Sony VPL-DX120
    KULLANIM ALANI Ofis - Okul - Sunum

bunu okuyunca insan psikolojik olarak cekiniyor! takdir senin tabi

x316 kontrast orani ve lamba omru ile sanki daha tercih edilibilir gibi! bakalim konunun uzmani arkadaslar ne der?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paganra -- 28 Nisan 2014; 14:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optoma 1 adım önde fiyata göre özellikleri güzel.acaba kullanan arkadaşlar varmı.performansı nasıl?
  • Haydi arkadaşlar son bir cevap
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/optoma-x316-projeksiyon-fiyati,113521.html bucihazı almak üzereyim son söz söyleyen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borulce3461 -- 3 Mayıs 2014; 11:39:45 >
  • Bende uzun süre araştırma yaptım sizler gibi. LG 70 almıştım fakat bir türlü cihaza ısınamadım. Çok ciddi fluluk problemi vardı. Bir türlü ayarlayamadım. Soğudum cihazdan yok parasına satıp Promacto nun x10 modelini aldım. Memnunum, aktif 3D direk usb den seyredebiliyorsunuz. Bataryalı, kısa mesafeden geniş ekran açıyor. En önemlisi teknik servis olayı mükemmel. Aradığınızda karşınızda birini bulabiliyor ve sorununuzu çözebiliyorsunuz.
    İncelemenizi tavsiye ederim.

http://www.promactoprojeksiyon.com/pro-x10.html
  • vee ters köşe yapıphttp://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-pt-lx270-10-000-saatlik-projeksiyon-cihazi-fiyati,69865.html bu cihazı aldım.gayet güzel görüntü var.bakalım inşallah memnun kalırım :)
  • selam arakadaşlar.yeni aldığım mütevazi projeksiynumun tek ses çıkışı var.bende buna 5+1 ses sistemimi bağladım fakat 5+1 in 3 çıkışı var bende bunu biraz dönüştürücü kullanarak tek çıkışa çevirdim resimde gösterdim nasıl olduğunu.size sorum şu olacak herhangi bir ağırlık filan yapmaz değilmi projeksiyona.yani kaldıramama gibi bir problemi olmaz.1 haftadır bu şekilde kullanıyorum.bu arada ses sistemide creativin 150-200 tl lik fazla watt ı olmayan ses sistemi.görüşlerinizi bekliyorum.

https://store.donanimhaber.com/14/d1/58/14d15884d43337c0dbc6879811ee610e.jpg

iki adethttps://store.donanimhaber.com/df/21/11/df21110a948029d69120edf622cce34a.jpg bundan kullanarak herşey halloluyo :)
     evim için projeksiyon seçimi yardım(alındı Panasonic LX270) evim için projeksiyon seçimi yardım(alındı Panasonic LX270)

karanlık ortam resimleri bekliyoruz..bugün nt de 950tl fiyat vardı..resimler koyarsanız fikir sahibi oluruz bizde..
  • tamm dostum bu akşam çekip koyucam :) hiç fırsatım olmadı kısmetse bu akşam :)
  • ürünün akşam performansı gayet başarılı.tabi kendi sınıfındakilere göre.ama tekrar söylüyorum led tv performansı beklemeyin.ama gerçekten büyük ekran ayrı bi keyif.bu arada inan sadece buraya resim yüklemek için açtım cihazı.bide telefonumun akşam performansı pek iyi değil oyüzden resimler gözüktüğü gibi çıkmıyor.bununla idare etmeniz gerekiyor.birde perde kullanmıyorum.pek gerek yok gibi ama tabikide perdeyle eminim renkler daha güzel gözükecektir.ben şampanya rengi hatta biraz daha açık bi renk duvara yansıtıyorum.yinede tatmin edici.(bu arada alttaki tv kalkacak.deneme amaçlı orda duruyor :) 1000 tl den fazla vermem diyosan benm gibi bu cihaz fazlasıyla işini görür.bundan sonrası sana kalmış.benm yorumlarımla gidip aldıktan sonra vay ben beğenemedim cihazı falan anlamam ona göre
     evim için projeksiyon seçimi yardım(alındı Panasonic LX270)

sağol kardeşim..bence çok iyi görüntü bana yeter..inşallah dünya kupasından önce alıcam..duvar rengimizde aynıymış..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.