< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 3 Temmuz 2021; 12:49:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Evim' şoku! Dernek başkanının şirketi de kapandı!

-
-
Dinimizi yaşayamıyoruz.Ben faizsiz ev almak istiyorum.Müslüman uyuma.
-
faizsiz ev almak isteyenler evini satarkende aldığı fiyata satmak isterken görmek isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada iyi bir patlak olabilirdi, en azından büyük bir yıkım yaşanmadan bazılarını kapadılar.
-
Ulan 80lerden beri hep aynı kesim kandırılıyor, trajikomik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
cunku mal ayni mal kafa ayni cihatci kafa...
-
Bunlar dolandırıcı değil miydi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muhafazakar kesim tokatlanmaya doymuyor.
Bilgilendirme yapayım, zamanında inceledim bunu gerçekten anlattıkları gibi bir sistem mi diye ama işin aslının öyle olmadığını öğrendim faizsiz araba için en büyük olan firmalardan birkaçına girdim sitelerine ödemeler taksit nasıl teslimat yapılıyor diye incelediğimde şu çıktı karşıma;
50 k lik bir araç için bir iki sene önce sitelerine girdiğimde bana ödeme tablosu şu şekilde çıkıyordu herkes için bu tablo çıkıyor sitelerinde var, diyor ki 50 k lik araç almak isteyeceksin ve faiz yok ama işlem ücretine benzer bir para kazanma sistemi ile bu işi yürütüyorlar 50 k lik araç bana 55 kusure geliyordu ve o zamanlar bankalardan tüketici kredisi çeksem 56000 TL ye geri ödüyorsun toplamda ama para 50 k hemen hesabına geçiyor ama bu sisteme girersen arabanın sana alınması en az 6 ay sonra başlıyor ama 24 ay sonra da sana araba çıkabilir yani her ay yapılan ödemenin son ayında da araba çıkabilir aynı şekilde ilk ödemeye başlanan 6. ayında da çıkabilir o yüzden hiç karlı bir sistem değil bankada en azından anında eline geçen bir para var ve 500 TL daha fazla ödüyorsun artı bu işin sistemi batma ihtimali de var çok mağduriyet yaşayanlarda var sikayetvar.com da okursanız görürsünüz.
Şimdi ben bunları neden yazdım, faizsiz cartsiz curtsuz diye bir sistem yoktur bu adamlardan bu işe girsen 50 k lik aracı 55 k küsure alıyorsunuz tabi mağduriyet yaşamazsaniz artı arabaların fiyatları her ay arttığını varsayarsak resmen kumara dönüyor bu iş ama bankadan tüketici kredisi çekerek bu işe girerseniz faiz ödüyorsunuz ama paranız sigorta sebebiyle olseniz bile garanti altına alınıyor.
Şimdi soruyorum faizsiz miymiş bu sistem yoksa bizi mi kandırıyorlarmis faizsiz diye.
Faizsiz şudur ben 50 k lik araç istiyorum diye ayaklarına giderim ve bana 50 k lik aracı taksit ile 50 k karşılığında 300 500 TL işlem ücreti ile bu işi yaparlar bana o zaman derim adamlar haklı.
Bankaların ardında en azından yabancı büyük bankalar var kredi firmaları var devletler var ama bunların arkasında kim var hangisi kumar risk umarım anlaşılmıştır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Paraları da bitmiyor. Nereden buluyorlar acaba?
Haydan gelen huya mı gidiyor acep!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaz yaz da şikayet edelim.
Tabii ki karlı sistem değil.Şimdiye kadar izin verilmesi hataydı.Tabii kime kızacaksın?Bu adamlara mı yoksa bu adamlara inananlara mı?
-
Aynen garip bir Dünya dediğin gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: yakup13faizsiz ev almak isteyenler evini satarkende aldığı fiyata satmak isterken görmek isterim
Bu sistemde 5 yıl önce giriş yapıp 2 yada 3 yıl ödeme yaptıktan sonra istediği mebla ödenmiş kişiler dava açıp bu şartlarda bu paranin değeri düştü daha fazla olması lazım demişler.
Yani faiz istemişler.
olurmu , kâr payı falan istemişlerdir
-
Aynen kâr payı doğru
Faiz haram diyip haramdan kacinirlar, kursagini haramdan baska doldurmayanin pesinden kosarlar. Degisik dusunce vesselam
-
herkes faiz yiyecek afiyet olsun
En Beğenilen Yanıtlar

Dinimizi yaşayamıyoruz.Ben faizsiz ev almak istiyorum.Müslüman uyuma. |
faizsiz ev almak isteyenler evini satarkende aldığı fiyata satmak isterken görmek isterim |
Ulan 80lerden beri hep aynı kesim kandırılıyor, trajikomik
|
Benzer içerikler
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- 25 yaşında hakim olunur mu
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- iran sınırındaki mayınlar neden temizleniyor
- yossi imamoğlu kimdir
- opel grandland 2025
- her şey yanımda
- 112. kanal
- fiat 600 fiyat
- bimcell numara taşıma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X