Şimdi Ara

Evil Dead Rise (2023)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Trailer :

    https://www.youtube.com/watch?v=smTK_AeAPHs&feature=youtu.be

    İmdb :


    https://m.imdb.com/title/tt13345606/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Evil Dead Rise | Kötü Ruh: Uyanış | Fragman


    Box Office Türkiyeyoutube
    Vizyon Tarihi: 21 Nisan 2023 Filmin Sayfası: https://boxofficeturkiye.com/film/kotu-ruh-uyanis--2016147 * En son çıkan fragmanları, haberleri, film listelerini takip etmek için ABONE OLUN: https://boxtr.co/youtube Linkler * Web Sitemiz: ‪http://www.boxofficeturkiye.com * Instagram: https://instagram.com/boxofficeturkey * Facebook: https://www.facebook.com/boxofficeturkiye * Twitter: https://twitter.com/boxofficeturkey #Fragman #Sinema #Film
    https://www.youtube.com/watch?v=S0peiOHdjss
  • 1981 yapımı kadar efsane olmasa da, fragman iyiydi. İlk filmin karekterlerini farklı olarak işleyen, 2013 yapımı olan film serinin en kötüsüydü, adam akıllı bir korku filmi izleyeceğiz sonunda. Sam Raimi bu sefer yönetmemiş, sadece senaryoyu yazmış. Umarım seri halinde devamı gelir, ilk filmin hikayesinin devamını konu alan Ash vs Evil Dead dizisi de güzeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Şubat 2023; 16:41:13 >
  • Ulen şu Evil Dead serisi ne enteresan bir yapım ya. Hem zamanının ötesinde bir kalitesi vardı, hem korku-gerilim hem de komediyi güzel harmanlamış bir yapımdı. Yani ilk filmde olmasa da sonraki filmlerde komediyi ekleyip her filmde dozu biraz daha arttırdılar. Yapımın zamanına göre iyi kalitede olması bir yana günümüze kadar gelmesi, bazı video oyunlarında Ash karakterinin olması bana şaşırtıcı geliyor. Takdir edilesi.

    Konuya dönersek bu yapımdan şahsen umurlu değilim ama yorumlara göre izlemeyi düşünüyorum. Olumlu yorumlar ağır basarsa bakarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

    metni:
    2013 yapımı olan film serinin en kötüsüydü, adam akıllı bir korku filmi izleyeceğiz sonunda.


    @Cpt. Miller Hangi açından bu filmi 2013'teki filmden daha iyi bekliyorsunuz? Senaryo olarak belki daha da basit, oyuncular desek doğru düzgün 1 tane yok. 2013'teki filmde yine korku filmlerinde gayet iyi oyunculuk sergileyen Jane Levy vardı. Sonuç olarak Bruce Campbell olmadığı halde IMDb'de 6.5/10 (177K) puan almış ki, korku filmine göre fena değil. Burada 1 tane doğru düzgün etken yok. O yüzden bana mantıklı gelmiyor ama umarım dediğiniz gibi olur da güzel bir film seyrederiz.

  • Der Meister. kullanıcısına yanıt

    2013 yapımının bence başarısız olması, 1981 yapımının kötü bir taklidi olmasıydı. Evil Dead Rise ise bambaşka bir senaryoya sahip ve efektler çok daha iyi, ikisi de farklı yönetmenlere sahip olarak çekilmiş filmler.


    Oyunculuk için şu anda yorum yapmak bence doğru olmaz, zaten korku filmleri dram veya komedi filmlerindeki gibi karekter oyunculuğu gerektirmez. İzleyiciyi arka plan ve müzik eşliğinde, korkutucu sahneler ile etkilemek önemlidir. Korku filmlerini seven biri olarak, Evil Dead Rise umarım güzel bir film olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Şubat 2023; 23:1:2 >
  • İlk filminide heycanla izlemiştim

  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

    O yıldaki sinema ve efekt teknolojisine göre ilk film gerçekten çok başarılıdır, çıktığı yıllarda betamax video kasette izlemiştim. En başarılı sahnesi de bence budur, simdiki en iyi korku filmlerinin çoğu bile sönük kalır bu filmin yanında. Yeni filmlerin çoğunda olduğu gibi korkutucu sahnelerinin sadece filmin sonuna doğru yer almadığı, başından sonuna kadar gerilim dolu bir filmdi.


    Ayrıca devam serilerinde, Bruce Campbell yani Ash karekterini komedi unsurlarıyla birleştirerek, devam serilerini bir yönden korku öğelerinden uzaklaştırarak daha kötü, kimine göre de daha iyi hale getirdiler. Bu filmde komedi unsurları kullanılmayacağı için, en az 6/10'luk bir film bekliyorum.




    Abehorroryoutube
    Watch the full length movie streaming on ABE Horror NOW! http://bit.ly/ZROVNC Click to subscribe: http://bit.ly/8WXxrH Watch all THE EVIL DEAD Best Scenes: http://bit.ly/16CpHsT Come and check out some of our other new channels! Richard Simmons Dream Maker: http://bit.ly/2ueqelz One of the best scenes from The Evil Dead (the original - 1981), directed by Sam Raimi. Watch the FULL-LENGTH MOVIE streaming on ABE Horror NOW. Subscribe to ABE Horror and click here! http://bit.ly/ZROVNC The Evil Dead (1981), directed by Sam Raimi and starring Bruce Campbell and Ellen Sandweiss.
    https://www.youtube.com/watch?v=GKR5KdHPiSI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Şubat 2023; 17:56:18 >




  • Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

    Dram filmlerindeki kadar gerekmese de belirli bir standart gerekir. O standardın altında kalan oyunculuk kötü oyunculuktur. Siz filme konsantre olmuşken o atmosferin içine girmişken yapmacık ve çok da doğal olmayan, sanki önceden hazırlanmış bir script'te hareket eder gibi hareket eden karakterler o atmosferi öldürür. Çok fazla film/dizi izleyen insanların gözüne batar bu.


    Tabi filmi görmeden bu konuda yorum yapmak mümkün değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Kült olmuş bir seride ve özellikle ABD yapımı bir filmde, yapmacık karekterler kullanacaklarını sanmıyorum ama o konuda haklısınız. Örneğin yüz ifadesinden dolayı, Alyssa Sutherland bu film için iyi bir seçim olmuş bence, bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Şubat 2023; 17:55:38 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Nasıl yani hocam senin bir filmi izlemeni yorumlar mı belirliyor? Kötü yorum varsa filmi izleyeceksen bile izlemekten vazgeçiyon mu?

  • Gamer.95 G kullanıcısına yanıt

    Elbette sadece yorumlar belirlemiyor. Yorumlar etkenlerden sadece biri ve kimlerin yorum yaptığı da önemli. Filmine göre, yönetmenine göre, oyuncusuna göre, zevkime göre, ruh halime göre, puanlara göre, daha önce benzer türü milyon kere izleyip izlememe göre, film kıtlığı yaşayıp yaşamama göre... Böyle gidiyor yani. Bazen de hiç ummadığım bir yapımı tesadüfen izlerken çok fazla beğenebiliyorum, nadiren oluyor ama oluyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğum yorumlara göre 2013'teki remake filmin altında ama yine de iyi diyorlar. Bu arada filmin galasında biri "this movie f... sucks" diye bağırmış.


    Let Me Explaintwitter
    “Someone got possessed at the Evil Dead Rises premiere 😬”
    https://twitter.com/LMExplain/status/1636224156885737473
  • Daha ilk haftasında, imdb'nin 14.000 kişi oylamasında 7,4/10 puan almış, şu an için 6,5/10'luk 2013 yapımından daha iyi puan ortalamasına sahip. Ash'in bulunduğu Evil Dead II ve III komedi korku tarzında yapıldığından, korku atmosferini batırmışlardı. 2013 yapımı ilk filmin remake'i gibi olduğundan, fazla tat vermemişti.


    Evil Dead Rise'ın 2013 yapımından daha iyi olacağını tahmin etmiştim, doğru çıktı. Yapımcılığını özellikle Sam Raimi ve Bruce Campbell üstlendiğinden, kötü bir film olması beklenemezdi zaten. Henüz izlemedim, perdedeki aydınlatma ve netlik iyi olmadığından, sinemada seyretmeyi sevmiyorum. BRrip 2160p olanı çıkınca indirip, izlerim büyük ihtimalle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Mayıs 2023; 9:1:28 >
  • Beyler şu an sinemadayım ilk yarı bitti. Bakın böyle ev gibi dar alanlarda doğa üstü yaratık falan çok korkan varsa seyretmesin ödüm patladı. Benim gibi tek de seyretmeyin. Sesler ayrı kadının yaptıkları ayrı. İlk 3 filmi ve 2013 yılındaki filmi tekrar izleyip gelmiştim. 2. yarı bakalım nasıl olacak . Olaylar tam olarak 2. yarı başlıyor bu arada ona göre siz anlayın. Zaten IMDb puanı da 7.4 galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldum olası sinemada film seyretmeyi sevemedim, ek olarak alt yazılar dikkatimi dağıtıyor zaten. Evde çerezleri hazırlayıp sessiz bir ortamda seyretmenin keyfi başka oluyor. Pandemi dönemi ne güzel direkt HBO Max'e eklenecekti, ah be.  Şimdi en az 45 gün bekle. Neyse, mayıs sonu veya haziran başında bakacağız. Hiç değilse direkt 4K - HDR eklenecek.

  • Fragman beni yakaladı. İzlerken içim parçalandı. Hem üzüntü hem korku bana Martyrs gibi bir hüzün verdi. Bi martyrs daha kaldıramam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinemada izlemeyen çok şey kaçırır. harika bir filmdi. İMDB puanı bence biraz az. nefes alacak zaman bırakmıyor. hikaye, sahneler, oyuncular, ses, ortam, mekan hepsi tam uyumlu.

  • İlk filmden yine güzel bir sahne. Evil Dead Rise'ı izlemek için sabırsızlanıyorum, en geç 15 gün sonra internet'e düşer. Sam Raimi korku filmi nasıl yapılır biliyor.



    Movieclipsyoutube
    The Evil Dead - They Won't Stop Laughing: Zombie Linda (Betsy Baker) won't stop laughing. BUY THE MOVIE: https://www.vudu.com/content/movies/details/The-Evil-Dead/13752?cmp=Movieclips_YT_Description Watch the best The Evil Dead scenes & clips: https://www.youtube.com/playlist?list=PLZbXA4lyCtqrZWZgOvYhZx34qzTbe__lv Subscribe and click the bell to be notified of all your favorite movie scenes: http://bit.ly/2CZa490 FILM DESCRIPTION: Ashley "Ash" Williams (Bruce Campbell), his girlfriend and three pals hike into the woods to a cabin for a fun night away. There they find an old book, the Necronomicon, whose text reawakens the dead when it's read aloud. The friends inadvertently release a flood of evil and must fight for their lives or become one of the evil dead. Ash watches his friends become possessed, and must make a difficult decision before daybreak to save his own life in this, the first of Sam Raimi's trilogy. CREDITS: TM & © Sony (1981) Cast: Betsy Baker, Bruce Campbell, Ellen Sandweiss, Richard DeManincor Producer: Rob Tapert Director: Sam Raimi ► Learn more: https://www.rottentomatoes.com/m/the-evil-dead?cmp=Movieclips_YT_Description Watch More: ► Rotten Tomatoes Originals: http://bit.ly/2D3sipV ► Fresh New Clips: https://bit.ly/3mJePrv ► Hot New Trailers: http://bit.ly/2qThrsF ► New TV This Week: https://bit.ly/3Or3I2w Rotten Tomatoes MOVIECLIPS is the largest collection of movie clips on the web. Here you will find unforgettable moments, scenes, and lines from all your favorite films.
    https://www.youtube.com/watch?v=SGTJ_qRbBlk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Mayıs 2023; 15:50:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.