Şimdi Ara

EVGA, ZOTAC GTX1070 Hangisini Seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amazondan ekran kartı alacağım. gtx1060 alacaktım ama artık almışken 1070 olsun diyorum. Seçenekler çok ve kafam karıştı.

Öncelikle 2 adet zotac var birisi 390Dolar diğeri 440 dolar. Aralarındaki fark ve ücret için değer mi?

390 dolar >> ZOTAC GeForce GTX 1070 Mini 8GB GDDR5 VR Ready Super Compact Graphics Card (ZT-P10700G-10M) https://www.amazon.com/ZOTAC-GeForce-Compact-Graphics-ZT-P10700G-10M/dp/B01LLAJ8PU/ref=sr_1_9?s=pc&ie=UTF8&qid=1476424836&sr=1-9&keywords=gtx1070

440 dolar >> ZOTAC GeForce GTX 1070 AMP! Extreme, ZT-P10700B-10P, 8GB GDDR5 IceStorm Cooling, Metal Wraparound Carbon ExoArmor exterior, Dual-blade EKO Fan, Spectra Lighting, PowerBoost, FREEZE fan stop https://www.amazon.com/ZOTAC-ZT-P10700B-10P-Wraparound-Dual-blade-PowerBoost/dp/B01GVNN9GQ/ref=sr_1_12?s=pc&ie=UTF8&qid=1476424836&sr=1-12&keywords=gtx1070

Diğer marka ise evga

410 dolar >> EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT GAMING ACX 3.0, 8GB GDDR5, RGB LED, 10CM FAN, 10 Power Phases, Double BIOS, DX12 OSD Support (PXOC) Graphics Card 08G-P4-6274-KR

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-GAMING-Support-08G-P4-5173-KR/dp/B01IA9HLMM/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1476424836&sr=1-8&keywords=gtx1070&th=1

Arkadaşlar lütfen kararsız kaldım ASUS EVGA ZOTAC minisi normali fiyatlar değişik hangisini alırsam sıkıntı yaşamam?

• ozweb kullanıcısına yanıt
    Mini dışınca hangisini alırsan al sorun olmaz GTX 1070 Zotac Amp Extreme aldım Coilwhine yok, 5 Yıl garantisi var işleyiş nasıl hiç bilmem garantilik işim olmadı, EVGA 3 Yıl garanti süresi var Coilwhine cıkma olasılığı forumda birçok arkadaşda var ama herhalde herkesin Evgaya abandığından dolayı çok biliniyor 10 kişiden 8inde Evga var forumda :)
  • FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Hocam zotac bende alabilirim zorlarsam vergilerle 1500 tl civarı oluyor ama garantisi oluyor mu amazondan alınca ve coilwhine tam olarak nedir?
  • Evga derim. Evganın sitesinden TR'den alımda indirim oluyodu devam ediyor mu hala bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evgaya baktım fiyatı uygun benim için 1100tl civarına çıkabiliyorum en fazla. Ama Evganında TR garantisi yok yani uluslararası garantisi yokmuş o yüzden kafam iyice allak bullak oldu. Alsam bir dert almasam bir dert...
  • Ne Yaparsan Yap EVGA'den Şaşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozweb

Evgaya baktım fiyatı uygun benim için 1100tl civarına çıkabiliyorum en fazla. Ama Evganında TR garantisi yok yani uluslararası garantisi yokmuş o yüzden kafam iyice allak bullak oldu. Alsam bir dert almasam bir dert...

Yurtdışı garantisi bi sıkıntı oldugunda evgayla görüşüyorsun evgaya geri gönderiyorsun bildiğim kadarıyla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evgaya gnderiyorum evet eskiden öyleymiş yurtdışı garanti türkiyeyide kapsıyormuş ama artık öyle değilmiş şimdi en yakın almanya ya gönderebiliyormuşum o da sıkıntı kargo parası gümrük ... uzarda uzar.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88912953&p=1&anchorToGo=88912953#88912953

Bi göz at derim

Zotacda 5 sene garanti, avrupaya gönderiyorsun illa Evga almak zorunda değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 14 Ekim 2016; 12:24:43 >
    Peki sizce amazondan zotac mı alayım, türkiyeden msi mı? garanti ve tüm koşulları düşünürek soruyorum tecrübenize dayanarak neyi tavsiye edersiniz.
  • En iyi sogutma zotac extreme diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga gtx 1070 sc ve evga gtx 1070 ftw aldim Amazondan.
    Her iki karti da oc yaptim denedim.
    Ne hikmetse faz sayisi az olan SC modeli daha iyi cikti.Ftw nin gpu yu patatesi cikti diyebilirim.
    Ayrica evga ftw dt modeli alinmaz .Dt modelleri genellikle ftw nin daha patates gpularini barindiriyor diye biliyorum.
    2.5 aydir evga gtx 1070 sc modelini kullaniyorum gerek performansindan gerekse oc degerlerinden inanilmaz memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 14 Ekim 2016; 13:01:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben çok aceleci bir insanım o yüzden en kazığını ben aldım ama bana kalırsa Marka farketmeksizin neresi ucuzsa oradan al,acelen yoksa bekle, amazondan ucuz al keyfine bak.Hiç TR'den almaya kalkma TR'de fiyatlar taban yapmış benim gibi tr'den 1080 parasına 1070 alma. Valla içine oturur oturup ağlarsın.

İyisimi ucuz fırsatlar kolla en ucuzu neresi ise ordan al,misal bundan kaç ay önce 1300 TL ye Hepsiburadan bazı arkadaşlar Gtx 1070 kaptılar ,konusuda var.
    Marka olayına girmeden önce fiyatları Tr'de ucuz varsa al gitsin nası olsa Tr'den aldın götürür verirsin. Bendeki ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme aşırı serin bir kart 68 olduğunu görmedim 3 fan ve fan hızı %33 ü 66 dereceyi gecmiyor tüm oyunlarda,fanların sesini duyman imkansız en önemlisi coilwhine yok.

Amazondan Alacaksan
    ZOTAC 5 YIL
    EVGA 3 YIL
    ASUS - bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 14 Ekim 2016; 13:12:28 >

Çok sağol bilgiler için Zotac 5 yıl ama sanırım sadece yurtdışında garanti mevcut.

Zotac dediğiniz model şuan amazonda 440 dolar gümrüktü vs. 520 dolara gelir bana 1600TL gibi bir fiyat yapıyor alabilirim aslında fiyatı uygun zaten indirime girsede max olacağı 400 dolar yine 480dolara gelecek
    Evga da yurt dışında kapsıyor garantisi alanlar yurt dışına gönderiyor herhangi bir sorunda aynı şey Zotac icinde gecerli dediğin gibi.
    Son 2 yıldır herkese yurt dışından Evga ekran kartı öneren birisi olarak sakın yurt dışından ekran kartı almayın. Geçenlerde arıza yapan Evga ekran kartını yurt dışına 50 lira kargo ücreti ödeyerek gönderdim.Kartın geri dönüşünde aracı firmalar,ilgili mevzuat eksik ya da yanlış olduğundan,denetlenmediğinden tekrar gümrük alıyor.Devlet gümrük almadığı halde denetlenmediği için neredeyse mafyalaşmış bu yapıya haraç ödemek zorunda kalıyorsunuz.Yani 400 dolara aldığınız ve kargosu gümrüğüyle size minimum 1500 liraya mal olacak ve peşinen ödediğiniz ekran kartında arıza çıkması durumunda,kar ettiğiniz miktardan fazlasını ödemek durumunda kalıyorsunuz.Ve peşin ödemek zorunda kalıyorsunuz.Muhattap alınmak için de ekstra uğraşıyorsunuz.Üstelik RMA sıraısında hızlı kargo opsiyonunu seçmediğiniz zaman (ki bu bedel 30-50 dolar arası) 40-50 gün arası beklemenizi de saymıyorum. Yani üç kuruş kar elde edeceğim diye paranızla rezil olabilirsiniz. Evga,Corsair ve Logitech gibi uluslarası garanti veren firmalardan,Evga ile uğraşılmaz.Çok adi bir firma...Corsair gümrüğüne kadar kendisi ödüyor.Logitech'i bilmiyorum ama çok övüyorlar.Zotac'ı da bilmiyorum.

Yani 1500 nakit vereceğinize 1700-1800 verin.Taksitli alın.Kafanız rahat olsun.Zotac'ın TR distribütörü iflas ettiği için müşterilern bazılarının açıkta kaldığı veya yurt dışına kart göndermekle uğraştıklarını duydum.

Ayrıca Zotac'ın pcb kalitesinin rezil olduğu söyleniyor.Evga'nın da Classfied dışında hiçbir kartı alınmaz.

Ne Zotac ne de Evga almayın.Asus'un da TR servisinin berbat ötesi olduğunu düşününce,Gigabyte ya da Msi almak dışında seçenek kalmıyor.

Ek olarak Amazon'dan ürün aldıktan sonra 30 gün içerisindeki arızalarda para iadesi yapıyor.Yine ürün alındıktan sonra 1 sene içinde kendisi teknik destek veriyor ama para iadesi yapmıyor.1 sene sonra ise tamamen yetkili firmayla muhattap oluyorsunuz. (Evga,Corsair vs...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 14 Ekim 2016; 23:05:50 >

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Eyvallah bilgiler için. O halde hayırlısıyla MSI alıyorum gtx1060 olur. 1300tl veririm kafam rahat olur aksiyon yaşmama gerek yok haklısınız.

Not. Bu yabancı firmaların ürünleri amazonda bu fiyata KAR KAZANILARAK satılıyor. Türkiyede o fiyatın rahat 1 buçuk katı oluyor ve MAX. taksit 6 ya sabitlendi. Teknoloji konusunda gelişmeyelim istiyorlar açık ve net!
    Ne demek dostum.İnsan başına gelmeyince bazı şeyleri anlayamıyor. Umut ediyorum ki yurt dışından Evga aldırdığım arkadaşların ekran kartları hiç bozulmaz. Amazon'a girdim. 409 dolarlık Evga 1070 SC,kargo ve gümrükle 496.17 dolara geliyor.500 dolar desek en kötü 1500 lira eder.1500 vermeyi gözden çıkardıysanız,1500 lira civarına TR garantili ve hatta sıfır 1070'ler var forumda.Kutulu ve faturalı... Onlara da yönebilirsiniz. İkinci el düşünmüyorsanız ya da Nvidia almanız şart değilse,RX470 almanızı öneririm.GTX1060 da RX480 de,RX470 çıktıktan sonra sıfır alınmayacaklar kategorisine girdiler. %15-20 performans farkı için %50 daha fazla ödenmez bence.Tabii sizin seçiminiz.Değer derseniz değer. Bana sorarsanız değmez. Bir başka seçeneğiniz de 1200-1300 civarına TR garantili 980Ti almak...Yerinizde olsam 2.el 980ti ya da sıfır RX470 alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 14 Ekim 2016; 15:34:31 >

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    1500 i gözden çıkardım ama işte asus dual, asus strix, msi, bilmem ne edition insanın kafası karışıyor. 1500TL net verebilirim ama ikinci eli hiç sevmiyorum kutuluda olsa bir problem neticesinde satışa çıkıyor çoğu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.