Şimdi Ara

EVGA RTX 3080 Ti ve Amazon Türkiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
3
Favori
8.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı ekran kartından 5 tane mi aldınız?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

VGA: ASUS GeForce RTX 5080 TUF GAMING OC/
    MONITOR
    : 34" ALIENWARE AW3423DWF OLED + ASUS ROG Strix OLED XG27ACDNG 360hz G-Sync&nbsp;
    HDD: Samsung 3 TB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2
    PSU: MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W
  • Çelişkiler dolu yazdığınız yazı.. Mining yaptığın belli 5 adet almışsın ve kartın nasıl bozulduğu ile ilgili hiçbir detay yok. Durduk yere kart niye bozulsun ki. 4000 serisi çıktı ya hemen eski kartı iade edeyim yenisini alayım demişsindir aklınca ama amazon hak ettiğini vermiş. Siz hak etmiyorsunuz amazonu gidin az ötede oynayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta ulaşamama hiç inandırıcı değil

• Ben de bu olaya direkt inanamıyorum maalesef, amazon canlı desteğe ulaşmak yaklaşık 1dk sürüyor mesela, 1 hafta sürdüğü kısımdan başladı ilginçlikler..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

"4000 serisi çıktı ya hemen eski kartı iade edeyim yenisini alayım demişsindir"

"aklınca ama amazon hak ettiğini vermiş." EVGA RTX 3080 Ti ve Amazon Türkiye 

Hocam Bazuka Atmışsım Arkadaşa,Olay Böyle Çıkarsa Konudaki Arkadaşlar Tam Tersi Yöne Amazonu Savunurlar Cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 22 Ocak 2023; 13:11:41 >
  • Geçen sene forumdan MSI marka ikinci el anakart aldım amazon faturalı, ürün bozuk çıktı satıcı ben sağlam ürün gönderdim diyerek iade almadı. Ben de faturadaki isimden ürünün ilk sahibine ulaştım, amazondan kargo kodu aldı kutunun içine “ürün çalışmıyor onarım değil paramın iadesini istiyorum” yazılı kağıdı koyup yolladım ürünü, fatura tutarını iade ettiler 1 hafta içerisinde. Ürün de öyle bir iki haftalık değildi hani, yanlışım yoksa fatura 10 aylık falandı. MSI yetikili servisine bile yollamadım ürünü, direkt amazon’a yolladım. Demek ki artık güvenmemek lazımmış ne kadar Amazon satıcılı da olsa. Geçmiş olsun hocam umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız.

Hocam forumdan biriydi kendisi, ücreti onun hesabına yolladılar o da bana yolladı sağ olsun.

Adam zaten satıcı Amazon'dan aldığını belirtmiş.

DH 2005 Üyesi
  • Mining yaparken kartı nasıl bozdun söyle de ben bozmayayım bari.

Böyle bir sorun oldugunda hep yardimci oldular bazen yeni ürün bazen para iadesi Ama gercekten hep yapildi.
    Umarim isiniz düzelir yakinda

Asus Rog Maximus X Formula / i9 9900K / Gskill 4x8GB 3200MHz RGB &#129;/EVGA Gtx 1080 ti Kingpin Edition / Samsung 970 Evo 500GB M.2/ EVGA DG 77Kasa/ EVGA 850w G3 &#129;/ EVGA clc 280 su sogutucu/ Asus Rog Swift PG34 &#129;/ Logitech Z333 &#129;/ Roccat Ryos MK Glow&#129; / Razer Naga Epic &#129;/ Razer Mamba
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Evga neden cöp olsun?
    Yillardir evga güc kaynagi ve ekran karti kullaniyorum.
    Mükemmel bir firma
    Avrupada karti nerden alirsaniz alin evgaya kayit ettikten sonra 3 yil garanti 20-30 euro gibi bir ücretede 5-10 yil garanti veriyor adamlar
    Bir kere GTX 1070 sorun yasadim ve telefon actim evga almanyaya adamlar karti hemen Aldi ve bir hafta sonra
    GTX 1080 yolladilar bana
    O kadar Cok kart test ettim Ama evganin kartlari kadar iyi oc olan kart görmedim.

Asus Rog Maximus X Formula / i9 9900K / Gskill 4x8GB 3200MHz RGB &#129;/EVGA Gtx 1080 ti Kingpin Edition / Samsung 970 Evo 500GB M.2/ EVGA DG 77Kasa/ EVGA 850w G3 &#129;/ EVGA clc 280 su sogutucu/ Asus Rog Swift PG34 &#129;/ Logitech Z333 &#129;/ Roccat Ryos MK Glow&#129; / Razer Naga Epic &#129;/ Razer Mamba
  • disaster68 kullanıcısına yanıt
    Dikkat et garantin bitince programlanmış gibi infilak edecek.

AMD Ryzen™9 5900X - MSI MPG B550 Gaming Edge Wi-Fi - GIGABYTE GeForce RTX™ 3080 VISION OC - Corsair Vengeance RGB Pro 2X16 3600 Mhz - EVGA SuperNOVA 750 G2 80+ GOLD - PNY XLR8 CS3040 1TB 5600/4300MB/s - NOCTUA NH-D15 - Corsair iCUE 4000X Black Xiaomi Mi XMMNT27HQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync IPS QHD
  • MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Hmm
    3090 var su anda 10 yil garantili
    10 yil sonra infilak olacaksa sorun yok :)

• Olaydaki 5 ekran kartı muhabbetinden mining sorunu olduğunu anlamış olduk. Böylece pek çok seçenek ortaya çıkıyor, karta bios atarken kart brick olmuş olabilir veya değişik mem clock değerleri uzun süre denenmiş vs gibi bir problem olabilir. İlk mesajda tüm şeffaflığı ile anlatılmadığını düşünüyordum hala öyle düşünüyorum.

Amazon ile pek çok sorun yaşadım hatta rezilliklerde yaşadım ama olayların böyle tek taraflı anlatılması ve sosyal medya forum gücüyle bir şeyler yapmaya çalışmak ve marka karalamasına yönelik hareketler hoş değil. Umarım haklı olanın lehine çözülür sorun.

EVGA RTX 3080 Ti ve Amazon Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutz -- 22 Ocak 2023; 21:30:22 >

EVGA RTX 3080 Ti ve Amazon Türkiye EVGA RTX 3080 Ti ve Amazon Türkiye EVGA RTX 3080 Ti ve Amazon Türkiye EVGA RTX 3080 Ti ve Amazon Türkiye 

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.