Şimdi Ara

Evga 8800 gt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önümüz hafta içerisinde ekran kartı almayı düşünüyorum,bi kaç arkadaşımdan duyduğum kadarıyla evga nın ürünleri kaliteli deniliyor,
    ncs diye bi yerde fiyatlarda oldukça makul,8800 gt akimbo 1 gb düşünüyorum,
    http://www.ncstr.com/asp/show_stock.asp?product=vga-003
    kalite ve performans yönünden beni bilgilendirirseniz sevinirim,ayriyetten ithalatçı firma hakkınnda pek bir bilgim yok,alışveriş edilicek biryermi?,malum arzası var garantisi var.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşbeke -- 13 Ağustos 2008; 13:53:36 >

• Feci kazık.iyiki foruma danışmak aklına gelmiş.
    inventusta 9800 gt var 160 dolar+kdv ye onlardan tavsiye ederim.
    http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm palit 9800 gt sonic.
    Ati düşünüyorsan HD 4850 de çok iyi bir çözüm.
  • vereceğn 417 YTL mi uygun?ben olsam o parayı o karta vermezdim...gtx 260 al daha iyi...
  • 8800gt için 420ytl verilir mi hiç yazık edersin bu fiyata biraz daha bekleyip ve biriktirip HD4850 X2 alırsın yaw
  • O fiyata ati 4870 alınır ya da üste bir miktar daha koyulup nvida GTX260 alınır. 4870ler 300, 330 dolar arası 8800den çok çok iyi. GTX260 350 dolar civarında o daha da iyi. Madem 300 dolar sizin için makul görünüyor 50 dolar daha fazla verip mantıklı seçim yapın.
  • o kart yerine hd4870 almanı tavsiye ederim
    http://www.teknofiyat.com/?search=hd4870&altlimit=&ustlimit=
  • Dostum 8800gt için geçrekten aşırı bir fiyat onun yerine 9800gt zotac alabilirsin eğer birazdaha paran varsa Gtx260 alabilirsin harika bi karttır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palit 9800 GT
    11 yıl önce açıldı
    Sapphire RX 6600
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://resim.donanimhaber.com/m_25544349/tm.htm

Buradaki arkadaştan dün 2 adet evga gtx260 aldım faturalı sıfır garantili ürünlerdi... İstersen ondan al ncstr biraz pahalı.....

Pazarlıkla 460 470e alırsın sanırım
  • O karta 420ytl olur mu ya300 liraya 4850 al bundan daha iyi.
  • evga ile paliti bir tutmuosun heralde arkadaşım.
    bir yerde haklı olabilirsiniz ancak kartın evga akimbo versiyonu ve 1024 mb
    1800 MHz (effective) hıza sahip
    zaten normal düz 8800gt versiyonları 200$ ciwarında
  • Evet kartın fiyatı biraz yüksek olabilir yanlız standart 8800 gt den oldukça yüksek performans vermekte,yanlız sanıyorum değindiğiniz konu önemli aynı paraya yeni çipli kartlardan almak daha mantıklı gibi,kaliteli bi kart almak istediğimden marka olarak palit,sparkle gibi markaları tercih etmeyi düşünmüyorum,zira zotac ların fanlarındada çok sık arza çıkmakta,alternatif olarak evganın 9800 gtx modeli olabilir diye düşünüyorum bu kart hakkındaki görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?fiyatlar uygun derken vega'nın fiyatandırmasına göre oldukça uygun,zira yurtdışı fiyatlarına nazaran çok farklılık içermemekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşbeke -- 14 Ağustos 2008; 10:31:09 >
  • bu saatten sonra 8800gt ye o kadar para verilmez.

yaw ben 9 ay çnce 310$ a evga 8800gt KO aldım, şu anda adamlar 299$ a satıyolar.
    evga tamam kaliteli iyi hoş ama akıl var mantık var.

o fiyata çok çok daha performanslı 4870 ler var. hadi ati istemiyorum dersen daha ucuza 9800gtx hatta 9800gtx+ lar ulabilirsin.
    o fiyatıyla her türlü alınması hatalı bi kart bence.
  • Kartın performansı mükemmel her oyunu rahatlıkla oynatır fakat sakın o paraya o kartı alma ikinci el 170 - 240 civarı forumdan bulabilirsin o parayada daha üst model alabilirsin
  • hayatının kazığını yemek istiyorsan durma al.Ama o fiyatın 100 lira daha ucuzuna 2 kat performans istersen ati HD4850
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eşbeke

Evet kartın fiyatı biraz yüksek olabilir yanlız standart 8800 gt den oldukça yüksek performans vermekte,yanlız sanıyorum değindiğiniz konu önemli aynı paraya yeni çipli kartlardan almak daha mantıklı gibi,kaliteli bi kart almak istediğimden marka olarak palit,sparkle gibi markaları tercih etmeyi düşünmüyorum,zira zotac ların fanlarındada çok sık arza çıkmakta,alternatif olarak evganın 9800 gtx modeli olabilir diye düşünüyorum bu kart hakkındaki görüşleriniz nelerdir arkadaşlar?fiyatlar uygun derken vega'nın fiyatandırmasına göre oldukça uygun,zira yurtdışı fiyatlarına nazaran çok farklılık içermemekte.

çok para gerçekten...onun yerine hd4870 olabilir...eğer illa 8800 gt istiyorsan ben benim sistemdekini satayım sana 200 liraya...daha 6-7 ay oldu alalı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Cro-X

hayatının kazığını yemek istiyorsan durma al.Ama o fiyatın 100 lira daha ucuzuna 2 kat performans istersen ati HD4850

anladık 4850 8800gt den performanslı ama 2kat değil abartmayın arkadaşlar

bu arada arkadaşa önerim palit 9800gt olacak 200ytl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:MsT:. -- 14 Ağustos 2008; 10:50:43 >
  • Havale ile : 337,08 YTL20ytl daha koyar ati 4870alırım 2.el bölümünden

performsn 2katı rahat var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.