Şimdi Ara

EVET ben bir XBOX360 ve GOW 2 BAGIMLISIYIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox360'ı alalı yaklaşık 4 ay oldu....Alış amacım canım sıkılınca arada bir online oyun oynamaktı,fifa veya nba gibi...
    Evet ilk başta tamamen öyle yapıyordum,24 inc full hd monitörde sık sık fifa oynuyordum...
    Sonra Gears of War 2 yi aldım.Daha önce hiç oynamadığım bu oyunu,ilk olarak online oynamaya başladım....Oyun inanılma kazık bir oyundu,yinede pes etmeden oynadım,ögrendim.

Şimdi oyunu gayet iyi oynadığımı düşünüyorum,yanlız işin kötü yanı oyunun bağımlısı oldum...Arkadaşlar ile oyuna bir başladığım zaman kopamıyorum.Akşam 10 da bırakacağımı söylüyorum bir bakıyorum saat gece 3 de yatmış oluyorum....GOW2 dışındaki oyunların hiç biri bizi sarmıyordu...Pişman mıyım diye sorduğum zaman hayır diyorum.Hoşuma gidiyor büyük bir zevk ile oynuyorum...Peki oyunlar zamanımı eritmekten başka bana bir şey katıyormuydu tabiki HAYIR.....Ama pişmanda olmuyorudm,niye pişman olim diyordum.Yanlız ilerde bu zaman kaybımdan, çok pişman olaçagımı düşünüyorum.....

Yani kendimi kontrol edemiyorum....Oynama limitimi sürekli aşıyorum...Artık GOW2 benim için oyun olmaktan çıktı bir iş haline geldi....
    Bir kere xbox360'ı kaldırayım dedim,iki gün sonra tekrar kurdum...Bunuda yapmak istemiyorum,yetişkin bir insanım kendimi kontrol edebilirim diye düşünüyorum...Veya bunu ögrenmem gerekiyor diye düşünüyorum herseferinde gayet kontrollü davranmaya çalışıyorum ama bir bakmışışm ki saat gene 3 de yatıyorum....

Yani xbox'ı kaldırmanın bir çözüm olmayacağını düşündüm durdum sürekli...Başka careler arayıp,daha sınırlı oynamaya çalışsamda başaramadım...Ve sonunda xbox'ın kaplosunu anneme verdim ki ondan ancak yazın almam mümkün...Çünkü oda böyle bir fırsat istiyordu...Üstelik 12 aylık xbox live üyliğimde eriyip gidecek...XBO360'IN ELEKTRİK KAPLOSUNU CIKARIP ANNEME VERDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 15 Mart 2009; 18:14:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Arkadaşlar xbox360'ı alalı yaklaşık 4 ay oldu....Alış amacım canım sıkılınca arada bir online oyun oynamaktı,fifa veya nba gibi...
    Evet ilk başta tamamen öyle yapıyordum,24 inc full hd monitörde sık sık fifa oynuyordum...
    Sonra Gears of War 2 yi aldım.Daha önce hiç oynamadığım bu oyunu,ilk olarak online oynamaya başladım....Oyun inanılma kazık bir oyundu,yinede pes etmeden oynadım,ögrendim.

Şimdi oyunu gayet iyi oynadığımı düşünüyorum,yanlız işin kötü yanı oyunun bağımlısı oldum...Arkadaşlar ile oyuna bir başladığım zaman kopamıyorum.Akşam 10 da bırakacağımı söylüyorum bir bakıyorum saat gece 3 de yatmış oluyorum....GOW2 dışındaki oyunların hiç biri bizi sarmıyordu...Pişman mıyım diye sorduğum zaman hayır diyorum.Hoşuma gidiyor büyük bir zevk ile oynuyorum...Peki oyunlar zamanımı eritmekten başka bana bir şek katıyormuydu tabiki HAYIR.....Ama pişmanda olmuyorudm,niye pişman olim diyordum.Yanlız ilerde bu zaman kaybımdan, çok pişman olaçagımı düşünüyorum.....

Yani kendimi kontrol edemiyorum....Oynama limitimi sürekli aşıyorum...Artık GOW2 benim için oyun olmaktan çıktı bir iş haline geldi....
    Bir kere xbox360'ı kaldırayım dedim,iki gün sonra tekrar kurdum...Bunuda yapmak istemiyorum,yetişkin bir insanım kendimi kontrol edebilirim diye düşünüyorum...Veya bunu ögrenmem gerekiyor diye düşünüyorum herseferinde gayet kontrollü davranmaya çalışıyorum ama bir bakmışışm ki saat gene 3 de yatıyorum....

Yani xbox'ı kaldırmanın bir çözüm olmayacağını düşündüm durdum sürekli...Başka careler arayıp,daha sınırlı oynamaya çalışsamda başaramadım...Ve sonunda xbox'ın kaplosunu anneme verdim ki ondan ancak yazın almam mümkün...Çünkü oda böyle bir fırsat istiyordu...XBO360'IN KAPLOSUNU ANNEME VERDİM

Bir psikiyatriste görün.Psikolog düzeltemez seni

• kaplo ?
  • Acaba Lustral mı başlasam kendime......
  • bi ara bended oyle olmustu 3k gorurum diye dusunmeye basla
    bak bakalm bi daha 10 saat falan oynarmisin
  • Evet ya usta sen benim liveda ekliydin ne zaman görsem gears of war 2 yazıyodu avatarın yanında ... 12 aylık üyelik boşa gitmesin hocam kodu versene :P
  • MS bu yüzden 3k diye birsey icat etti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

MS bu yüzden 3k diye birsey icat etti

evet yoksa ayrılamıyoruz başından

mesela benim xbox ım tamirde olmasaydı şu an burada olamazdım hayır mübarek konsolun gamepadi öyle rahat ki elimiz de ağrımıyor ki ara vermek zorunda kalabilelim. başladın mı sonu gelmiyor antep fıstığı gibi çiğdem gibi midye gibi bişey bu xbox.

• Eeee bundan bize ne ?
  • Bende de aynı sorun ,geçmişte gamecubede olmuştu,büyük emek harcayıp,muhteşem bir set oluşturmuştum,bütün re serileri,mgs,zelda,starfox,metroid serileri,felan filan...artık iflah olmamaya başlamıştım.

Ama pişmanım keşke setimi parçalayıp satmasa idim. Bir daha öyle bir set nah toplarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

MS bu yüzden 3k diye birsey icat etti

oyun oynarken aklında 3k çıkmasın,yoksa durduramazsın kendini.
  • Merhumu nası bilirdiniz?bu sorunun cvbı bende kalsın,siyaset meydanına dönüştürmeden kaçar ben.
  • başlıkta eroin bağımlısı bir gencin itirafları misali olmuş hani
    Harun dostum bende görüyordum her gece GeoW oynuyordun, bunu aşmak için başka oyunlara yönelebilir, gece 12de oyunu bırakıp yatağa girebilirsin.
    Dediğin bu bağımlılık bende World of Warcraft'ta oldu ki GeoW den elli klat daha beter bağımlılık yapıyor, raid vs. olduğunda partiden çıkman mümkün olmuyordu, XBoxta bu sorun yok.Sen olmazsan yerine birileri bulunabilir yada arkadaşların kırılmaz.Dediğim gibi erken yatmayı ve başka oyunlara da yönelmeyi düşün, git al kabloyu annenden akşama gel kendi kendine böyle bir yasak koyduğundan aklın devamlı GeoW de olacak, önemli olan oynama imkanın varken iradene sahip olmak biz arkadaşların sayesinde bunu çözeceğine eminim

• quote:

Orjinalden alıntı: Manavus

Acaba Lustral mı başlasam kendime......

Lustral'in bir halta yaradığı yok baş ağrısı yapması dışın da

Allah kurtarsın diyorum bağımlılığın için de...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eto Demerzel

başlıkta eroin bağımlısı bir gencin itirafları misali olmuş hani
    Harun dostum bende görüyordum her gece GeoW oynuyordun, bunu aşmak için başka oyunlara yönelebilir, gece 12de oyunu bırakıp yatağa girebilirsin.
    Dediğin bu bağımlılık bende World of Warcraft'ta oldu ki GeoW den elli klat daha beter bağımlılık yapıyor, raid vs. olduğunda partiden çıkman mümkün olmuyordu, XBoxta bu sorun yok.Sen olmazsan yerine birileri bulunabilir yada arkadaşların kırılmaz.Dediğim gibi erken yatmayı ve başka oyunlara da yönelmeyi düşün, git al kabloyu annenden akşama gel kendi kendine böyle bir yasak koyduğundan aklın devamlı GeoW de olacak, önemli olan oynama imkanın varken iradene sahip olmak biz arkadaşların sayesinde bunu çözeceğine eminim

Ya süper bir yazı olmuş..Teşekür ederm
    Bu arada WOW hakkaten çılgın bir oyun,GeoW 2 ile karşılaştırılamaz...O oyunu hiç oynmadım,oynayanları gördükce ben oynamaktan korktum....Biliyordum ki bir başlasam sonu gelmeyecekti

Bende senin gibi düşünmüştüm
    quote:

önemli olan oynama imkanın varken iradene sahip olmak

yanlız yapamadım :( bu yüzden bağımlıyım diyebiliyorum....GeoW2 yüzünden xbox360 dan mahrum kaldım yaf!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 16 Mart 2009; 11:16:33 >

• x360ın kablosunu değil de ethernet kablosunu annene ver .. Live olmayınca belki o kadar uzun oynamazsın
  • GEOW 2 bağımlılık yapar tabi ya ama yinede dozunda oynamakta yarar var.

Bi ara senle GEOW 2 atalım be Harun. :)
  • Henüz almadım xbox ama alma sebebim Geow
  • Bi alan pişman, bi almayan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiAxiSheytan

Bi alan pişman, bi almayan.

Bir laf bu kadar oturur CUK diye.

Harbiden bi alan bide almayan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.