Şimdi Ara

Everest...The End ( Çok Resimli ) ' Son Resimler '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
8.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pc Modifikasyonları bölümüne göz attığımdan beri hatta 4 gözle baktığım arkadaşların çalışmalarından sonra bende de bir heves oluverdi...Ve plan projemi çok önceden de yapmış da olsam bayram nedeni ile ara vermek durumunda kaldım.Vee sonunda yola koyuldum :) Kasa ne kadar eski ve yeterli olmasada günümüz teknolojisine nazaran ben yinede kendi emeğimle birşeyleri oluşturmak istedim.

Pc min özellikleri ; ( Hangi çağda yaşıyorsak ) :)

Asrock P4 Vm800 Anakart

Celeron 2.13 Ghz

Atı 9200 128 Mb 32 Bit

512 Mb Ram Vdata

Pc ye attım fakat Resimleri henüz upload edemedim ama en kısa zaman ekleyecem...inşallah ilk çalışmamda başarılı bir sonuç çıkarırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahin90 -- 1 Ocak 2010; 20:50:57 >

• ARKADASIM EĞER SADECE MODA HEVES SARMIŞSAN KASANIN İÇİ ÖNEMLİ DEĞİL.

RESİMLE BEKLİYORUZ

KOLAY GELE....
  • sağolasın...En kısa zamanda ekleyecem
  • Resimleri bekliyoruz
  • Dün 1 adet mavi led aldım uzun floresan tarzı...Aklıma koydum 1 tane daha alacam ama bunların sese duyarlı olanları vardı diye biliyorum.Nerede bulabilirim ? Bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim
  • Kasanın zımparaya maruz kalmış halleri

Everest...The End  ( Çok Resimli ) ' Son Resimler '

Takacağım 12 cmlik Fan için 12 cm genişliğinde boru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahin90 -- 3 Aralık 2009; 15:21:39 >

• sese duyarlı neon olarak öndeki fan uvasına
    http://www.hepsiburada.com/15x23-cm-oval-hoparlor-sese-duyarli-neon-cerceve-251339/productDetails.aspx?categoryid=261275&productid=otm251339
    bunu uydurabilirsen bence çok mükemmel bi görüntü ortaya cıkacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyi bir macun ile çok temiz iş çıkarmalısın,dikkatli ve titiz davranmassan macun bir baş belasıdır.hatırlatmak istedim,şimdiye kadar gayet başarılı bence ,

Yönetici notu: Yorumlarımızı mümkün olduğunca yapıcı, duru Türkçe ve SULANDIRMADAN yapalım lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise

sese duyarlı neon olarak öndeki fan uvasına
    http://www.hepsiburada.com/15x23-cm-oval-hoparlor-sese-duyarli-neon-cerceve-251339/productDetails.aspx?categoryid=261275&productid=otm251339

Bu subwoofer neonu ben aslında floresan şeklinde düşünüyordum çünkü bi videoda izlemiştim öyle aklımda kalmış :) fakat bu da olabilir ve aklıma farklı bir fikir getirdi umarım sorun yaşamam çünkü kasanın içi oldukca renkli simalarla dolacak power ı değiştirmem gerekir mi acaba...yinede Teşekkürler öneriniz için

• quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

iyi bir macun ile çok temiz iş çıkarmalısın,dikkatli ve titiz davranmassan macun bir baş belasıdır.hatırlatmak istedim,şimdiye kadar gayet başarılı bence ,

Yönetici notu: Yorumlarımızı mümkün olduğunca yapıcı, duru Türkçe ve SULANDIRMADAN yapalım lütfen.

Teşekkür ederim. Şuan Dyo nun polyester macunundan kullanıyorum bazı yerlerine oldukca sert beni epey bir uğraştıracak gibi ama her ne olursa olsun elim yatkındır böyle işlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahin90

quote:

Bu subwoofer neonu ben aslında floresan şeklinde düşünüyordum çünkü bi videoda izlemiştim öyle aklımda kalmış :) fakat bu da olabilir ve aklıma farklı bir fikir getirdi umarım sorun yaşamam çünkü kasanın içi oldukca renkli simalarla dolacak power ı değiştirmem gerekir mi acaba...yinede Teşekkürler öneriniz için

Kasa içinde kullanacagın parçaların toplam çekecekleri gücü hesaplayıp ona göre bir psu bağlamalısın
    elindeki psu yetersizse emeklerine ve harcadıgın paraya yazık olur mazallah..

• quote:

Dün 1 adet mavi led aldım uzun floresan tarzı...Aklıma koydum 1 tane daha alacam ama bunların sese duyarlı olanları vardı diye biliyorum.Nerede bulabilirim ? Bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim

kardeş o bahsettiğin mavi led nasıl bişey kaça aldın anlatabilirmisin?hatta resimde koyarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2104C947D -- 4 Aralık 2009; 15:41:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Kasa içinde kullanacagın parçaların toplam çekecekleri gücü hesaplayıp ona göre bir psu bağlamalısın
    elindeki psu yetersizse emeklerine ve harcadıgın paraya yazık olur mazallah..

Evet çok doğru.En iyisi bileşenleri önce bir toparlayıp tek tek denemek lazım bir anda yüklenip de zarar görüp görmediğini test etmek saçma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

quote:

Dün 1 adet mavi led aldım uzun floresan tarzı...Aklıma koydum 1 tane daha alacam ama bunların sese duyarlı olanları vardı diye biliyorum.Nerede bulabilirim ? Bilen arkadaşlar yol gösterirse sevinirim

kardeş o bahsettiğin mavi led nasıl bişey kaça aldın anlatabilirmisin?hatta resimde koyarsan sevinirim

VatanPc 'den bizzat kendim aldım.. 13 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahin90 -- 4 Aralık 2009; 18:04:12 >

• Aşama aşama çalışmalar / Aşama aşama resimler

• Gzel gidiyor :) Sanırım seni sıkı bir zımpara maratonu bekliyor
  • Teşekkürler.
    Hemde ne maraton acaba zımpara değilde spirelle mi girişsem Uğraşacaz ama olsun.Kasanın önü düz olsaydı işim daha kolay olacaktı.Biraz oval olduğundan bol sürmek istedim tek tek iş çıkmasın diye.
  • Ön panelle kasa arasındaki mesafeye fanı nasıl sıkıştıracaksın. Yeterli yer varmı orda ?
    Birde borunun ağzını ön tarafa verseydin yani dış tarafta kalsaydı daha iyi olur gibi bence.
    Kavisli macun yapıp boyardın iyi olurdu.
  • Yeterli yer var tabiikide ama bende nasıl tutturacağımı düşünüyorum hala bi çözüm bulabilmiş değilim.
    Şöyle bir durum var kasanın ön kısmı biraz eğimli olduğundan çalışmam zor oluyor e gerekli el aletlerimde olmayınca çok daha zor oluyor.Eğer dremel im olsaydı gerçekten düşünmedim değil borunun girişini dışa vermeyi..aslında yinede yapabilirdim uğraşarak,birde şöyle bi durum var Fanı taktığımda boruya sıfır olsun istiyorum yani uzağında kalsın arada boşluk olsun istemedim..Borunun ağzı daha geniş olduğundan birazcıkda matkapla yonttum fanla birleştiğinde kesinlikle pervanelerine çarpmıyor bu beni oldukca sevindirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahin90 -- 4 Aralık 2009; 23:36:19 >
  • güzel giden bir çalışma şimdilik

umarım tam istediğin gibi olur .

ha birde bence parlement mavisine boya kasayi üzerine mor ton atarsın süper duruyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.