Şimdi Ara

Everest SGM-X7 Nasıldır ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
35.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selamlar ben gecen sene bimeksten almistim. 8 ay sonra sol tik bozuldu. Dedim neyse zaten mouse pad icin almistim bedavaydi.
    Sonra arkadasta varmis ayni mouse(faturasi falan yok) fazladan alfim onu onu da 2 aya bozdum. Yaptigim tek sey dota2 oynamak.
    Aradim firmayi soyledim durumu. Adamlar ikisini de alip degistirdiler ag:d
    Yani diyecegim f/p si mukemmel. O pad i bile o paraya alamazsiniz. Musteri hizmetleri de cok anlayisli. Malzeme guzel olmayabilir bozuluyor ancak adamlar arkasinda duruyor bu onemli.
    Kalin saglicakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun pad i baska mouselarla uyumsuzluk yasamaz dimi?9
  • Bu mouse vatan bilgisayardan aldım sol tıkta sorun vardı, 20 defa basıyor ise 1 2 defa basmama gibi hemen geri götürdüm kutusu olmadığı için değişim yapamayacaklarını söylediler, servise gidecekmiş.

Mağaza müdürü ile biraz tartıştıktan sonra mağazada bulunan 0 başka bir mouse açıp bana verdiler sorunlu mouse ise yeni kutuya koyup satacaklar büyük ihtimalle, her neyse eve geldim bağladım bilgisayara aynı problem yenisinde de var forumlara baktım genel bir problemmiş lanet olsun diyip mouse çöpe attım.

Almayın aldırtmayın heleki gaming mouse de böyle bir saçmalığın olması nasıl izah edilebilir.

Hala satışı devam ediyor, bir daha everest marka ürünlerin yanından dahi geçmem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neodima

Bu mouse vatan bilgisayardan aldım sol tıkta sorun vardı, 20 defa basıyor ise 1 2 defa basmama gibi hemen geri götürdüm kutusu olmadığı için değişim yapamayacaklarını söylediler, servise gidecekmiş.

Mağaza müdürü ile biraz tartıştıktan sonra mağazada bulunan 0 başka bir mouse açıp bana verdiler sorunlu mouse ise yeni kutuya koyup satacaklar büyük ihtimalle, her neyse eve geldim bağladım bilgisayara aynı problem yenisinde de var forumlara baktım genel bir problemmiş lanet olsun diyip mouse çöpe attım.

Almayın aldırtmayın heleki gaming mouse de böyle bir saçmalığın olması nasıl izah edilebilir.

Hala satışı devam ediyor, bir daha everest marka ürünlerin yanından dahi geçmem..

biraz şans işi hocam ben yaklaşık 1 1.5 senedir yoğun şekilde günce 7/24 oyun ve normal kullanımda kulanıyoırum banamısın demedi daha en ufak bir arıza çıkarmadı defalarca masaya vurdum halde hasarı yok henüz

• wallaha ben bunun pro versionunu aldım makrolu ıleri geri tusu var yanı 7 tuslu.
    rengi kırmızı 2400 dpi li. mouse harbiden cok ıyı ama benımkı prosu sgm-x7.
    prosunu almanızı onerıım rahat ve guzel sıkıntıda cıkarmadı.yanları cızgılı pronun ona bakabılırsınız yuvarlak deıl ama mouse cok guzel arkadasımdada var oda memnun
    tavsiye ederim .makrosu da var.
    bılmeyen arkadaslar ogrensın.bu arada aldıgım pro olan 60 tl cıvarı. mediamarkt ta 60 tl.ucuz fıyatlı kalıtelı mouse arıosanız tavsıe ederim cok da guzel tasarım olarak ta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_17

vallaha ben aldım yaklaşık 6 7 aydrı günde 7/24 hem oyun hem normal olarak kulanıyorum hiçbir sorunu olmadı henüs

aynen kardesım eyw
  • Mausunu bilmiyorum ama everest'in bi kaç ürününü kullanıyorum ve gayet memnunum.
  • Ben Mause ve padi takım aldım. 1 senedir kullanıyorum. Lakin kendi kutusunda bulunan pad ile bir türlü kullanamadım. İmleç kararlı hareket etmiyor. Geri çekince takılıp kalıyor. Bir türlü pad uyduramadım. Şu an yapışkanlı kağıtların yağlı olan yüzeyinde kullanıyorum. Eh işte idare ediyor. Lakin oyunlarda akıcı bir kullanım sağlayamadım. Bir çok ürün denedim. Başka fikri olan varsa denemek isterim.
  • kozcann K kullanıcısına yanıt
    Aynen kararlı değil. Takip kaçırabiliyor veya takipte sorun yaşatabiliyor. Fiyatına göre iyi ama prosunu kullanıyorum 1 aydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellie Goulding

Almayın şu lanet şeyi herkesde olduğu gibi bende de sol tık sorunu ve mouse pad desen oda çöp yapışmıyor masaya kayıyor
    Mouse'un içini açıp kart üzerindeki DPI switch tuşunun lehimlerini eritip söktüm. DPı değiştirilemez ama sol tuş sorunu geçmiş gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.